offline

0 800 210 028

Замість iPhone 11

Смартфони на Android вміють все, що показали на новій презентації Apple.
***

Що купити замість iPhone 11?

10 вересня, незадовго до 9 години вечора за українським часом, у Купертіно під очманілі вигуки фанатів Тім Кук показав світові три новеньких айфони.

Свіжі, щойно з конвеєра iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max з першої миті охрестили найпотужнішими, розкішнішими смартфонами за історію Apple. Але Apple вживає ті ефектні епітети кожен рік. Розберемо ж факти: що нового в смартфонах та хто з виробників подібні рішення вже застосовував.

Потрійна камера iPhone Pro

Ви безпомилково впізнаєте iPhone 2019 року на вулиці за задньою панеллю — видасть величезний квадратний блок камер. У Pro-моделей там цілих три модулі. До початку 2020-го потрійна система стане новим стандартом, але тут Apple не перша. У портфоліо Samsung вже існує «трьохокий» Galaxy A50 , а Galaxy A9 «бере кількістю» з чотирма своїми лінзами.

камера Apple iPhone 11 Pro

Але саме додавання камер, звичайно, не гарантує, що камеру поліпшили. На деталізацію, точність пропорцій або передачу кольорів кількість не впливатиме.

Дуже широкий кут камери iPhone 11

Додатковий модуль, який з'явився в нових iPhone, потрібен для ширококутних фото.

Візьміть в руку флагман Apple, у іншу — будь-який смартфон минулих років. Виявиться, що кадр iPhone 11 вмістив більшу кількість об'єктів. Це дуже допомагає з пейзажами та художніми портретами (можна отримати цікаві силуети зі зміною пропорцій).

LG V20 камера

Але і тут дехто виявився більшим новатором за Apple: LG. Цілих три роки тому у флагмані V20 зробили дуже схожий на айфонівській режим перемикання звичайної камери на широкий кут.

Чарівний нічний режим

Для якісного кадру потрібно хороше світло, багато світла. Але фотографії на смартфони зазвичай не постановочні, а життєві, та робляться тремтячими руками. Іноді — в затемнених кімнатах. За таких умов не справляються навіть дорогі флагмани, тому Apple вирішила проблему програмним забезпеченням: iPhone 11 робить в темряві дуже багато знімків, а потім збирає найчіткіші шматочки у єдину картинку (і все це неймовірно швидко).

Apple iPhone 11 Pro Нічний режимФункція надзвичайно корисна, але в цьому компанія з Купертіно також не першопроходець. Королем нічних фотографій до цього вересня вважався «гуглофон» Pixel з аналогічним режимом Night Sight («Нічне бачення»).

Дві пари навушників до одного смартфону

Іронічно, але в 2019 році на iPhone не просто подивитися відео в людному місці разом з партнером. 3,5мм роз'єм для навушників прибрали, а два комплекти AirPods до одного гаджету під'єднати не можна.

iPhone 11 виправив непорозуміння, але, наприклад, власники Galaxy S9 з ним не стикалися. Їх смартфони початку 2018-го дозволяли транслювати аудіо на дві пари навушників ще півтора року тому.

Більше кольорів

Новому флагману — ексклюзивні кольорові рішення. Ціла промокампанія найдоступнішого iPhone 11 (звичайного, без приставки Pro) побудована на барвистих кольорах пристрою: є ліловий, зелений, жовтий та червоний.

Apple iphone 11Але тут вже Apple варто було б підглядати за суперниками — у той же час у Huawei та Xiaomi призвичаїлися такі пронизливо райдужні градієнти відливати, що око не відвести. Тут кожному своє.

Дивіться також:

Вітаємо «Техноскарб» у Вишгороді
Вітаємо «Техноскарб» у Вишгороді

Городянам більше не доведеться возити техніку на продаж до Києва.

Відкриття магазинів

12.09.2019

4457

12 ідей для вересневих подарунків (та кращі приводи їх дарувати)
12 ідей для вересневих подарунків (та кращі приводи їх дарувати)

Що святкує Україна у першому осінньому місяці та що з цього приводу варто дарувати.

Техноблог

12.09.2019

1758

Відтепер — бонусів вдвічі більше
Відтепер — бонусів вдвічі більше

Постійним покупцям — подвійна вигода.

Новини мережі

10.09.2019

1661

Подвійна вигода: продаєте техніку? Тримайте знижки!
Подвійна вигода: продаєте техніку? Тримайте знижки!

Давати непотрібним речам друге життя на «Техноскарбі» прибутково як ніколи.

Акції

10.09.2019

4765

Як дарувати техніку з досвідом?
Як дарувати техніку з досвідом?

Вживане у подарунок? Так й знову так.

Техноблог

09.09.2019

1511

На «Техноскарбі» яскрава весна: мінус 10 %!
На «Техноскарбі» яскрава весна: мінус 10 %!

Вигідними пропозиціями потрібно радувати спонтанно: ловіть улюблену акцію від «Техноскарбу» — «Мінус 10%» повертається!

Акції

04.09.2019

4028