offline

0 800 210 028

Як вибрати соковидавлювач?

1080x900 2172818 ban_tehnoblog_ukr.png t_news

Кінець весни - початок літа настання сезону різноманітних фруктів, ягід та овочів, і багато людей хочуть насолодитись корисними й смачними вітамінами.  Споживання фруктів та овочів в сирому вигляді, тобто не обробленому термічно, вважається дуже корисним, тому щоб більше урізноманітнити свій раціон можна додати свіжовижаті соки. Соковидавлювачі стануть нашою сьогоднішньою темою, розглянемо які існують типи та як підібрати для себе необхідний кухонний девайс.

Існують три основні типи соковижималок: відцентрові, шнекові та цитрусові (цитрус-прес).

1080x900 2172819 J1.png t_news

Відцентрові соковидавлювачі вважаються більш універсальними, всередині є контейнер з дірочками та засічками, що швидко обертаються, коли до нього потрапляють продукти завдяки відцентровій силі сік відділяється від м’якоті. Цей тип соковидавлювачів є дуже потужним та продуктивним і може переробляти досить великі обсяги фруктів та овочів, найпотужніші моделі здатні віджимати до 1 л соку всього за одну хвилину. Такі моделі відмінно підходять для перероблення значної кількості продуктів, відмінно підходить для консервування соків на зиму. Завдяки швидкому обертанню центрифуги сік відділяється від жмихів в окремі контейнери, добре підходять для перероблення твердих фруктів та овочів, зазвичай відцентрові соковидавлювачі обладнані великим циліндричним люком для закладання продуктів, тому при віджиманні можна  використовувати великі шматки та навіть цілі яблука, конструкція досить легко розбирається тому її легше мити. Проте відцентрові соковидавлювачі мають і деякі мінуси, за рахунок потужного двигуна і швидкого обертання вони досить шумні, сік хоч і має мінімальну кількість жмиху, але при цьому виділяється багато піни.

Шнекові соковидавлювачі функціонують абсолютно по іншому, принцип роботи подібний до м’ясорубки, продукти потрапляють до контейнера подрібнюються на шматки та розтирають їх об сталеву сітку відділяючи сік, при цьому механізм обертається повільно. Також цей тип соковидавлювачів поділяють на три види: вертикальні - мають відповідно розташований механізм та не потребують штовхача, горизонтальні - механізм розташований горизонтально та потребують постійного використання штовхача та двохшнекові - оснащені одразу двома шнеками, які ретельніше відділяють волокнисті плоди. Соковидавлювачі такого мають типу багато переваг, вони ідеально підходять для м’яких плодів, ягід, трав, горіхів, добре відтискає жмихи, і головне сік не піниться та не окислюється зберігаючи максимум користі продуктів. До мінусів можна віднести, що вони набагато повільніше працюють, мити їх складніше, та сік міститься досить багато м’якоті.

Цитрусові (цитрус-прес) по самій назві можна зрозуміти, що такі соковидавлювачі ідеально підійдуть для любителів соку з цитрусових, апельсинові, грейпфрутові соки містять велику кількість вітаміну С. Принцип роботи досить простий, основна насадка з ребрами обертається та витискає з половинки фрукта максимальну кількість соку, за видами поділяються на електричні та механічні преси.

1080x900 2172820 J2.png t_news

Ось ми трохи розібрали, які існують типи соковидавлювачів та принцип дії, з цієї інформації можна підібрати необхідну для вас соковижималку, а в нашому каталозі інтернет-магазину «Техноскарб» ви знайде різноманітні типи б/в соковидавлювачів за доступними цінами. Ознайомитись з асортиментом можна за цим посиланням.

Дивіться також:

Брендові годинники ще доступніші!
Брендові годинники ще доступніші!

Великий вибір преміальних годинників від світових брендів за низькими цінами

Новини мережі

06.06.2023

292

Allmart.ua — новий партнер мережі магазинів «Техноскарб»!
Allmart.ua — новий партнер мережі магазинів «Техноскарб»!

З радістю повідомляємо про те, що у нас з`явився новий бізнес-партнер — маркетплейс Allmart.ua. І в цій статті ми хочемо трохи розповісти про роботу Allmart.ua, а також про те, як купувати вживану техніку без ризику пустити «гроші на вітер».

Техноблог

06.06.2023

3700

Зустрічай літо зі знижками
Зустрічай літо зі знижками

Купуй техніку ще дешевше в мережі наших магазинів

Акції

21.05.2023

957

Інтернет аукціон – вигідні покупки !
Інтернет аукціон – вигідні покупки !

Беріть участь в інтернет аукціоні, та отримуйте можливість придбати товари за вигідною ціною!

Новини сайту

12.05.2023

2772

Травневі знижки
Травневі знижки

Купуй техніку в травні ще дешевше!

Акції

06.05.2023

662

Садова техніка та приладдя
Садова техніка та приладдя

Найкращий вибір техніки для догляду за садом

Техноблог

25.04.2023

538