offline

0 800 210 028

Садова техніка та приладдя

1080x900 2106287 ban_tehnoblog_ukr.png t_news

Весна – це пора року, коли дуже добре починати щось нове, та не забувати про традиційні щорічні садові роботи, щоб насолоджуватись гарним врожаєм фруктів та цвітінням квітників на ідеально зеленому газоні. Хоча, багато хто вважає, що впоратись з роботами по догляду за садом може тільки досвідчений садівник, та навіть не маючи великого досвіду головне підійти до цієї справи виважено та з наснагою, то все неодмінно вийде. Першочергово в підготовці до садових робіт треба підібрати необхідне приладдя, тож розглянемо найпопулярніші садові інструменти, без яких важко справитись сучасній людині.

Ланцюгові пили

Найпопулярніший вид ланцюгових пил  - бензинові ланцюгові пили. Саме такі пили найчастіше використовуються у садових роботах, вони потужні та можуть справитись з різними типами робіт без доступу до електрики та за будь-яких погодних умов, від зрізки старих дерев чи зайвих гілок до заготівлі дров на зиму. Електричні ланцюгові пили не настільки популярні, але  все ж мають свої переваги, вони більш компактні, легші, і хоча працюють від електрики та мають обмежений доступ через дротову конструкцію, проте справитись з більшістю задач вони здатні та плюс більш екологічні. Залежно від мети використання інструменту треба підібрати необхідний об’єм двигуна, побутові від 40 куб. см та професійні з об’ємом понад 50-60 куб. см, від довжини шини буде залежати товщина розрізання стовбура, але потрібно зауважити, що чим потужніший інструмент, тим важчим він буде.

1080x900 2106354 бензоп.png t_news

Газонокосарки, мотокоси, тримери

Найкращим помічником в догляді за газоном звісно стане газонокосарка, колісні ідеально підійдуть саме для стрижки газону, в них вбудовані такі опції, як ширина захвату та висота скошування трави. В середньому на різних моделях газонокосарок можна виставляти висоту зрізу від 20 до 80 мм, простіші моделі мають тільки три фіксовані позиції зрізу. Також потрібно звернути увагу на те, чим більша ширина захвату, тим габаритніша буде газонокосарка. Є три основні типи колісних газонокосарок: електричні, бензинові та акумуляторні. Електричні більш компактні, екологічні, але через необхідність використання кабелів розраховані на невелику площу газону до 5-6 соток та слід обережно використовувати під час роботи з вологою травою.  Бензинові працюють від 4-х тактного двигуна, дуже автономні, та розраховані на великі площі газонів, проте вони мають деякі мінуси, двигун виділяє вихлопні гази під час роботи, необхідне технічне обслуговування двигуна та заміна мастильних матеріалів тощо. Акумуляторні газонокосарки поєднують в собі переваги електричних та бензинових, проте ціна такого типу буде значно вищою, площа обслуговування газону буде залежить від типу та ємності акумуляторів.

1080x900 2106355 газонокос.png t_news

Мотокоси та тримери найкраще підходять для скошування високої трави, бур’янів, дрібних гілок, вирівнювання країв газону, стрижка трави навколо дерев та садових меблів. Цей тип газонокосарок має свої переваги: прохідність у важкодоступні місця, мобільність тощо.

Секатори, кущорізи. Вище ми розглянули великогабаритну садову техніку, але існує багато видів допоміжних садових інструментів, різноманітні секатори, кущорізи. Це незамінні помічники для очищення та обрізки плодових дерев, що необхідно робити правильно та своєчасно для отримання хорошого врожаю. В основному секатори та кущорізи ручного типу, але вже є багато видів акумуляторних секаторів, наприклад Bahco BCL22 стане потужним помічником для обрізки плодових дерев, як для професіоналів так і початківців, така модель здатна значно прискорити та спростити обрізку дерев у саду великої площі.

І звичайно в нашому інтернет-магазині Техноскарб, можна вибрати та придбати різноманітні товари для дому, саду і ремонту, ознайомитись з нашим асортиментом та придбати можна перейшовши за посиланням.

Дивіться також:

Інтернет аукціон – вигідні покупки !
Інтернет аукціон – вигідні покупки !

Беріть участь в інтернет аукціоні, та отримуйте можливість придбати товари за вигідною ціною!

Новини сайту

12.05.2023

2776

Травневі знижки
Травневі знижки

Купуй техніку в травні ще дешевше!

Акції

06.05.2023

662

Вітаємо зі святом Великодня!
Вітаємо зі святом Великодня!

Щиро вітаємо всіх наших шановних клієнтів

Новини мережі

16.04.2023

591

Відкрито новий магазин у місті Бровари!
Відкрито новий магазин у місті Бровари!

Новий магазин за адресою: м. Бровари вул. Чорних Запорожців (Короленка), 49

Відкриття магазинів

12.04.2023

563

Відкрито новий магазин в місті Львів!
Відкрито новий магазин в місті Львів!

Новий магазин за адресою: м. Львів, вул. Степана Бандери, 89

Відкриття магазинів

12.04.2023

660

Відкрито новий магазин в місті Київ!
Відкрито новий магазин в місті Київ!

Спеціально для вас відкриваємо новий магазин за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 27

Відкриття магазинів

11.04.2023

506