offline

0 800 210 028

Allmart.ua — новий партнер мережі магазинів «Техноскарб»!

1080x900 1270191 allmart-new-par-UA.jpg t_news

Дорогі клієнти!

З радістю повідомляємо вам, що у нас з'явився новий бізнес-партнер — маркетплейс Allmart.ua. І в цій статті ми хочемо трохи розповісти про роботу Allmart.ua, а також про те, як купувати вживану техніку без ризику пустити «гроші на вітер».

Що таке Allmart.ua?

Це молода торгова платформа, яка прагне вивести ринок вторинної техніки на новий рівень, зробивши покупки онлайн зручнішими та безпечнішими для клієнтів. Тут ви можете знайти десятки тисяч різних оголошень про купівлю або продаж техніки, що значно заощаджує час на пошуки потрібного вам товару.

Сервіс «Прицінитися»

На сайті Allmart.ua є спеціальний сервіс, що дозволяє розрахувати актуальну ринкову вартість техніки, яку ви хочете продати. Як це працює:

  • Для початку необхідно вибрати категорію товару зі списку та ввести детальні дані (модель, виробник, колір, обсяг пам'яті). Наприклад, ви хочете продати iPhone 11 на 128Gb, ​​отже вибирайте категорію «Мобільний телефон» і вказуйте Apple iPhone 11 128Gb, ​​після чого натискайте «Далі».
  • На другому етапі вкажіть загальний стан товару, дотримуючись запропонованих варіантів. Виберіть варіант, який вам підходить. Додайте 2-3 фотографії та ваше місто. Крім того, рекомендуємо написати невеликий опис, аби покупці могли отримати більше інформації про ваш товар.
  • Ознайомтеся із діапазоном цін на товар, виходячи із зазначеної вами інформації. Тут ви можете відразу розмістити оголошення про продаж, або вибрати варіант «Продати швидше». Крім цього, є можливість скористатися послугою «Кредит під заставу». Вибираючи цю опцію, можна взяти частину грошей за товар вже сьогодні та продовжувати продаж цього ж лота на allmart.ua за вигіднішою ціною.

Безпечні покупки

Як ми вже сказали раніше, маркетплейс Allmart.ua дає можливість здійснювати купівлі без ризику. Вся справа у послузі «Надійна оплата» в рамках платіжної системи. Клієнт оформляє замовлення та сплачує його онлайн. При цьому гроші тимчасово переходять на резервний рахунок банку одержувача та надходять продавцю лише після того, як клієнт отримає свій товар на пошті. У разі відмови гроші повертаються на рахунок покупця за вирахуванням доставки в його бік.

Крім того, на Allmart.ua діє рейтингова система, що дозволяє залишати оцінку та відгук про роботу продавців. Таким чином, перед оформленням замовлення клієнт може ознайомитись з відгуками від реальних покупців.

Ремонт техніки

На маркетплейсі можна не лише вигідно продати та купити, але й відремонтувати неробочу техніку. Сервіс працює просто та зрозуміло. Необхідно перейти на сторінку послуги та вибрати категорію тієї техніки, яка потребує ремонту. Далі стисло описати несправність. Заповнивши коротку форму, система сформує попередню вартість ремонту за Вашою заявкою. Ось так просто несправна техніка, яка не приносила користі, може далі служити своєму господареві або стати додатковим джерелом заробітку.

Також варто зауважити, що платформа дає можливість приватним особам публікувати необмежену кількість оголошень про продаж/купівлю товарів, а для бізнес-акаунтів доступні вигідні умови співпраці.

Перейдіть на сайт, щоб ознайомитись з додатковою інформацією. Маркетплейс Allmart — сервіс безплатних оголошень!

Вдалих угод,

ваш "Техноскарб"!

Дивіться також:

Відкрито новий магазин у місті Житомир!
Відкрито новий магазин у місті Житомир!

Новий магазин за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 18

Відкриття магазинів

17.06.2023

368

Брендові годинники ще доступніші!
Брендові годинники ще доступніші!

Великий вибір преміальних годинників від світових брендів за низькими цінами

Новини мережі

06.06.2023

275

Як вибрати соковидавлювач?
Як вибрати соковидавлювач?

Декілька порад для купівлі

Техноблог

25.05.2023

383

Зустрічай літо зі знижками
Зустрічай літо зі знижками

Купуй техніку ще дешевше в мережі наших магазинів

Акції

21.05.2023

946

Інтернет аукціон – вигідні покупки !
Інтернет аукціон – вигідні покупки !

Беріть участь в інтернет аукціоні, та отримуйте можливість придбати товари за вигідною ціною!

Новини сайту

12.05.2023

2747

Травневі знижки
Травневі знижки

Купуй техніку в травні ще дешевше!

Акції

06.05.2023

649