online

0 800 210 028

Сковорідки

  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb-767

Пропозицій (10)
688 - 713 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 787

Пропозицій (9)
560 - 590 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 786

Пропозицій (1)
510 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 788

Пропозицій (1)
590 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Сковорідка Edenberg eb 3339

Пропозицій (1)
675 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 4109

Пропозицій (1)
590 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 3336

Пропозицій (1)
510 грн
  • ПриватБанк
    Оплата частинами 3 мiсяцi
  • ПриватБанк
    Миттєва розстрочка
  • Monobank
    Оплата частинами 4 мiсяцi

Пательня Edenberg eb 3340

Пропозицій (1)
675 грн
Млинцева або вок, зі сталі або тефлон? Купуємо сковороду з «Техноскарбом»

 

Загальне правило таке: якщо потрібно готувати щось, що прилипає — наприклад, омлет на сковороді, та при невисокій температурі — тоді нічого кращого за антипригарне покриття годі й шукати. Такі сковорідки чудово розігрівають їжу — потрібно мінімум масла та допоміжної рідини.

Але варто пам'ятати: антипригарні властивості з часом слабшають. Кухонні прилади бажано міняти кожні п'ять років. Життєвий цикл можна трохи продовжити дбайливим ставленням: уникаючи чищення посуду у посудомийній машинці, використовуючи дерев'яні або пластикові інструменти — навіть перемішувати металевими вилками заборонено. Але рано чи пізно антипригарне покриття перетвориться в «пригарне» і це не брак.

Метал, який прослужить десятиліттями — нержавіюча сталь. Сковорідки з нержавіючої сталі — оптимальний вибір для м'яса. Як мінімум, тому що вони не вступають в реакцію з маринадом на кшталт лимонного соку чи вина. Саме в сталевому посуді кухарі готують соуси. Просто доглядати та на ринку є безліч форм-факторів.

Бюджетний варіант — купити чавунну сковороду. Такі гарні тим, що рівномірно розподіляють тепло, не бояться високих температур і повільно остигають. Що вкрай важливо — недорого коштують. Але з ними слід бути обережним: якщо залишати всередині їжу, не витирати насухо, то поверхня покриється плямами іржі.

Яку сковороду вибрати?

* З високими вертикальними стінками (сотейник) — підійде у якості фритюрниці.

* Універсальна (кругла, діаметром до 30 см) — смажити, тушкувати.

* Пательня гриль — для м'яса з смужками а-ля приготоване на решітці, з димком.

* Млинцева сковорідка — тонка, практично без бортиків. Крім, власне, млинців часто використовується для сирників, оладок та навіть яєчні.

* Пательня вок — глибоке дно, скошені стінки. Зручно тушкувати м'ясо, варити прозору локшину з морепродуктами та інші принади азіатської кухні.