online

0 800 210 028

Що найвигідніше купувати в уживаному вигляді?

Гітари, вафельниці, тренажери та інші товари, які навіть з роками не втрачають цінності (тільки ціну!).

***

які товари бу купити

Звичайно, якщо говорити про можливість заощадити — що завгодно вигідніше купувати на вторинному ринку. Але справа не тільки у грошах: кльово мати можливість не підтримувати виробництво заради самого прибутку, та кльово, коли можливостей для вибору більше — з технікою різного віку, з далеких країн, з власною історією. В деяких випадках доплачувати за пакування та «новизну» дійсно немає ніякого раціонального сенсу.

***

Спортивне обладнання

Чому: спорт вимагає наполегливості та грошей. Люди платять за курси та секції, купають купу аксесуарів... а потім раптом розуміють, що нецікаве хобі обрали, та полишають навчання. Впертим виняткам, яких попереднє речення не стосується, дістаються спальні мішки, ліхтарики, лижі та намети за дуже скромну плату, до того ж — практично новісінькі.

Музичні інструменти

Чому: за останні п'ятдесят років нічого кардинально нового індустрія не створила. Серйозні музиканти грають на вінтажних Gibson не рідше, ніж на новеньких сяючих інструментах — а це ті покупці, для яких вартість не має значення. Тому що тут, як і в смартфонобудуванні, керує власна мода: пристрої-однолітки відповідають одним і тим самим трендам. Навіть характеристики звучання можуть збігатися. На відміну від вторинного ринку, де панує різноманітність. Якщо говорити про гітари, є ціла теорія, що з часом дерево старіє, вбирає вібрації музики, яку на ній грали, та видає особливий звук. Корпус і струни звикають до навантаження, і інструмент грає краще, ніж будучи новим.

Об'єктиви для камер. Фотокамери. Аксесуари

Чому: чого ходити навколо — захоплюватися фотографією дорого. Ну ду-уже дорого. Ви експериментуєте із портретами котів та знімаєте квіти в ботанічному саду крупним планом. Критикуєте свої старі роботи та міняєте обладнання. Неугодні об'єктиви відправляються на продаж — без подряпин та пошкоджень (адже чохли давно куплено разом із камерою). Знадобиться багато всякого — від штативу та спалаху до відбивачів. Все це добро могло б коштувати цілий статок, не знай ви про нашу мережу магазинів.

Стереосистеми та програвачі

програвачі на

Чому: люди часто не розуміють всієї аудіофільскої цінності предметів та віддають їх на продаж дешевше, ніж варто було б. На радість «знавцям», які виловлюють вдалі знахідки на ярмарках техніки б/у на кшталт «Техноскарбу» та хваляться один одному на тематичних форумах.

Посуд та гаджети для кухні

Чому: частенько набори каструль та сковорідок, вафельниці та бутербродниці — ті небажані подарунки, від яких позбавляються, ледь діставши з коробки. З іншого боку тим, хто якраз давно мріяв про вафельницю, купувати невикористане занадто дорого. Особливо якщо врахувати, що штучки виконують тільки одну функцію і стануть в нагоді двічі на місяць (у кращому випадку). Але ж так хочеться пекти смачні бельгійські вафлі на сніданок у неделю. Тут-то попит зустріне пропозицію. Вам — дешево, не шкодячи якості, а комусь — можливість продати невідповідний гаджет та вибрати на «Техноскарбі» заміну до душі.

Бутербродниці на

Годинник

Чому: навіть у вигляді б/у Rolex все ще втілює статус, якість та геній інженерів легендарного швейцарського вендору. По-друге, вартість деяких моделей зростає із часом. Вінтажний аксесуар для того, хто знає, що шукати — чим не серйозна інвестиція у майбутнє. Або можливо, ваша персональна колекція почнеться з Carrera від Tag Heuer?

Масажери

Чому: якщо купувати нове — виходить недешево. До того ж здається, мовляв, не першої необхідності девайс — тоді навіщо витрачатися? Як-небудь потім (хоча всі розуміють, що таке підступне «потім» насправді синонім «ніколи»). Пора зламати тенденцію та нарешті почати про себе піклуватися.

Електронні книги

Электронні книги на

Чому: у довгостроковій перспективі такий гаджет заощадить книгоманові статок, але існує певний психологічний бар'єр, який заважає віддати кілька сотень (або навіть тисяч!) гривень за монохромний екран та одну-єдину функцію. Так, у сучасних моделей є і вбудований браузер, і навіть плеєр, але більшість на електронних книжках просто читає. Б/у-пристрій допоможе боротися із забобонами.

Дивіться також:

Післяплата
Післяплата

"Техноскарб" надсилає техніку післяплатою. Доставка здійснюється у всі регіони України "Новою Поштою".

Новини сайту

24.05.2019

6036

Весняні фаворити: що ми купували у травні?
Весняні фаворити: що ми купували у травні?

Які товари найчастіше шукали в Україні за останній місяць весни 2019 року.

Техноблог

23.05.2019

946

На старт, увага, промокоди!
На старт, увага, промокоди!

Бажаєте купувати на «Техноскарбі» ще дешевше? Знаємо вірний спосіб.

Новини сайту

20.05.2019

5248

Як смартфони шкодять планеті (і як із цим боротися)
Як смартфони шкодять планеті (і як із цим боротися)

Розказуємо про найважливішу причину перейти на техніку з досвідом — користь для Землі.

Техноблог

16.05.2019

1038

Старі MacBook кращі за нові? 5 причин обрати вживаний ноутбук від Apple
Старі MacBook кращі за нові? 5 причин обрати вживаний ноутбук від Apple

Правило «найновіший = найкращий» більше не працює. Який MacBook обрати у 2019-м? Точно не «найсвіжіший». Розбираємося чому.

Техноблог

15.05.2019

1713

Щиро від Nokia: 10 кращих телефонів на «Техноскарбі»
Щиро від Nokia: 10 кращих телефонів на «Техноскарбі»

Гаджети легендарного фінського гіганту смартфонобудування, які все ще можна замовити на «Техноскарбі».

Техноблог

11.05.2019

2441