online

0 800 210 028

Весняні фаворити: що ми купували у травні?

Які товари найчастіше шукали в Україні за останній місяць весни 2019 року*. Шукаємо вдалі ідеї для шопінгу.

Найпопулярніші товари травня

***

Мотокоса

Чому купували: ось тут очікувано — смуга дощів нарешті залишила Україну в спокої (але чи надовго?), але залишила щедрий урожай — густі трав'яні гаї. Дачники почали облагороджувати газончики, приструнювати пишні кущі та підрізати дерева в садах. А мотокоса в цих нелегких заняттях — найпростіший в управлінні та найдешевий інструмент.

Купити електрокосу у

Електробритва

Чому купували: листопад в інтернеті називають «неголеним місяцем» (або «небритябрем») — в цю пору чоловіки всього світу відрощують бороди. А ось травень задає протилежний настрій: легкості, сонця, відкритої шкіри... а нехай навіть на підборідді. Якщо ви в справі, то зовсім випадково знаємо, де купити електробритву дуже недорого. І триммер на додачу.

Холодильник

Чому купували: можливо, старі холодильники просто не впоралися з великою кількістю продуктів на Великдень, День праці та День Перемоги, і колективно відмовилися працювати. Всім постраждалим пропонуємо заощадити на дорогій покупці і вибрати холодильник б/у на віртуальних полицях «Техноскарбу».

Квадрокоптер

Чому купували: тому що стартувала пора відпусток і, здається, громадська думка більше не налаштована проти «невпізнаних літаючих об'єктів» настільки вороже, як якихось пару років назад. Тепер можна освоювати літаючу іграшку собі на втіху, знімати пейзажі з висоти пташиного польоту і насолоджуватися навесні.

Купити квадрокоптер б/у на

Намет

Чому купували: з травневими, майже нескінченними вихідними жителі та гості України почали дуже активно відпочивати. З гітарою, спальними мішками і найсмачнішою на світі, приготовленою на природі, їжею. Звичайно, і намет в цьому сценарії мрії присутній — куди ж без намету.

Huawei P20

Чому купували: частка цієї раптової популярності пояснюється недавнім конфліктом китайського гіганта електроніки з Google — пошукова компанія відкликала ліцензію на Android у Huawei, тому доля майбутніх флагманів P, Mate і Honor поки туманна. Зате проблеми оминули вже випущені гаджети. Так що зараз, поки війна не вляглася, можна урвати смартфончик Huawei за диво-цінами.

Huawei P20 купити б/у

Кондиціонер

Чому купували: як у приказці про сани, які треба готувати влітку. Забирайте кондиціонери, поки сувора 30-градусна спека не взялася тероризувати населення до самого жовтня.

iPhone 8

Чому купували: тому що останні плітки про флагмани Apple (вважається, что їх назвуть iPhone XI та iPhone XI Max) з потрійним, ще більш виступаючим модулем камер на задній кришці, насторожують потенційних покупців. «Вісімка» — найпотужніший смартфон на iOS без «моноброві» та системи розпізнавання обличчя, і для певної частини фанатів Apple це його ключова перевага перед побратимами по лінійці.

Бойлер

Чому купували: хай навіть воно планове та щорічне, відключення гарячої води все одно застає деяких громадян зненацька. Варто нарешті купити собі гаджет, який гарантує гарячу ванну з піною круглий рік, і закінчити «токсичні» відносини із тазиками та каструльками.

* Згідно з Google Trends Україна.

Дивіться також:

«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!
«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!

День Києва у 2019-му святкуємо ефектно: з масштабним «Забігом по магазинах» мережі «Техноскарб».

Акції

24.05.2019

2342

Післяплата
Післяплата

"Техноскарб" надсилає техніку післяплатою. Доставка здійснюється у всі регіони України "Новою Поштою".

Новини сайту

24.05.2019

6051

 Що найвигідніше купувати в уживаному вигляді?
Що найвигідніше купувати в уживаному вигляді?

Гітари, вафельниці, тренажери та інші товари, які навіть з роками не втрачають цінності (тільки ціну!).

Техноблог

21.05.2019

1132

На старт, увага, промокоди!
На старт, увага, промокоди!

Бажаєте купувати на «Техноскарбі» ще дешевше? Знаємо вірний спосіб.

Новини сайту

20.05.2019

5280

Як смартфони шкодять планеті (і як із цим боротися)
Як смартфони шкодять планеті (і як із цим боротися)

Розказуємо про найважливішу причину перейти на техніку з досвідом — користь для Землі.

Техноблог

16.05.2019

1049

Старі MacBook кращі за нові? 5 причин обрати вживаний ноутбук від Apple
Старі MacBook кращі за нові? 5 причин обрати вживаний ноутбук від Apple

Правило «найновіший = найкращий» більше не працює. Який MacBook обрати у 2019-м? Точно не «найсвіжіший». Розбираємося чому.

Техноблог

15.05.2019

1741