offline

0 800 210 028

Скласти все: кращі гаджети для абітурієнтів

Готуємося до марафону ЗНО заздалегідь.

***

Техніка для абітуриєнтів

Наручний годинник — Garmin Vivomove

Один з ключів до успіху — грамотний тайм-менеджмент, боротьба з прокрастинацією. Саме тому перевіряти час на смартфоні під час занять — затія не найкраща. Занадто велика спокуса провалитися в болото повідомлень з Інстаграма та Телеграма тощо.

З функцій тут тільки вимірювач кроків та, власне, циферблат зі стрілками. Тому годинник від Garmin ідеальний для тих, хто хоче сконцентруватися на навчанні та вести облік фізичної активності (не забувайте відпочивати на свіжому повітрі!).

Планшет — iPad Pro 9.7

Вибачте, фанати Android, але вчитися простіше на iOS. Особливо, якщо ваша мета набагато амбіційніша, ніж просто прохідний бал на ЗНО з англійської мови. У мобільну платформу Apple інтегровано словник — можна дізнатися, як перекладається слово і що саме воно означає, у деталях. Виділяєте слово — спливає віконце з підказкою. Ніяких «копіювати-вставити», не потрібно лізти до Google.

Підказки на iOS

Ще одна перевага: до iPad Pro підключається клавіатура (фірмова з'єднується через магнітний коннектор на корпусі, але будь-яка Bluetooth теж підходить). З такою зв'язкою цілком зручно редагувати реферати та додавати свої замітки на віртуальних сторінках підручників. А для серйозніших справ обираємо...

Ноутбук — Lenovo Ideapad 320 15″

В очікуванні ЗНО 2020 року дитині доведеться багато часу проводити в обнімку з ноутбуком, тому потрібно щось зі зручною клавіатурою, спритне, але не за ціною бюджету цілої Хмельницької області. На стику вартості і можливостей знаходяться лептопи Lenovo IdeaPad. З великим тачпадом та процесорами Intel i-серії.

Навушники — Ergo bs-500 Twins

Тих, хто засинає, ледь долаючи третю сторінку паперової книжки, врятують освітні подкасти та аудіопідручники. Бездротові вкладиші від Ergo маленькі, легкі і ніколи не загубляться — бо в комплекті чохол. За аналогією з AirPods від Apple кейс тут служить також для підзарядки.

Настільна лампа — Sompex Pleat

Опрацьовувати можливі відповіді до ЗНО з історії України буде трішки затишніше під м'яким світлом цього стильного світильника.

Бутербродниця — будь-якої моделі

Бутербродниця на

Навіть звичайнісінька докторська ковбаска удвічі смачніша, коли вона всередині гарячого сендвіча! Гаджети радують дивовижною простотою. Стиснув пластини — все само приготувалося.

USB-накопичувач — Verbatim 64 Gb

Маленький фізичний сторож важливих даних — врятує, якщо інтернет раптом відмовиться завантажувати Вікіпедію, хмарні сервіси підведуть чи інші неприємності наздоженуть. Краще готуватися дуже старанно, ніж дати зловити себе зненацька (девіз майбутніх бюджетників).

Проектор — LED Projector

Матеріал легше запам'ятається, коли його подано не в формі суцільного тексту на білій сторінці, а масштабно, яскраво, незвичайно. Майбутні іспити та тести — відмінний привід зробити своїм навчальним монітором проектор. Виводьте на цілу стіну картки із завданнями, дивіться документальні фільми — в підготовці до ЗНО з фізики зайвим не буде! Кожен важкий матеріал розкладайте на сторінки презентації і проходьте невпинно, поки він не здасться та не засвоїться (а він обов'язково здасться!).

Купити проектор на

Принтер — HP LaserJet Pro 400

Щоб друкувати пробні бланки із завданнями, наукові статті та підручники, підлітку з лишком вистачить і чорно-білого лазерного пристрою. Головне — принтер не повинен доставляти клопоти (читати як «не повинен зламатися через місяць старанної роботи»). А ще важливо якомога рідше заправляти картрідж — тому до нашого дайджесту потрапив надійний LaserJet Pro 400 від Hewlett-Packard.

Принтеры не

Дивіться також:

Плануємо літо: чим зайнятися у місті
Плануємо літо: чим зайнятися у місті

7 небанальних способів взяти максимум від цього літа, навіть якщо не пощастило отримати відпустку.

Техноблог

05.06.2019

960

Новий бюджетник або неновий флагман? Який смартфон обрати?
Новий бюджетник або неновий флагман? Який смартфон обрати?

5 причин не на користь ультрадешевих пристроїв з Піднебесної.

Техноблог

03.06.2019

3306

«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!
«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!

День Києва у 2019-му святкуємо ефектно: з масштабним «Забігом по магазинах» мережі «Техноскарб».

Акції

24.05.2019

2342

Післяплата
Післяплата

"Техноскарб" надсилає техніку післяплатою. Доставка здійснюється у всі регіони України "Новою Поштою".

Новини сайту

24.05.2019

6049

Весняні фаворити: що ми купували у травні?
Весняні фаворити: що ми купували у травні?

Які товари найчастіше шукали в Україні за останній місяць весни 2019 року.

Техноблог

23.05.2019

956

 Що найвигідніше купувати в уживаному вигляді?
Що найвигідніше купувати в уживаному вигляді?

Гітари, вафельниці, тренажери та інші товари, які навіть з роками не втрачають цінності (тільки ціну!).

Техноблог

21.05.2019

1131