online

0 800 210 028

Плануємо літо: чим зайнятися у місті

7 небанальних способів взяти максимум від цього літа, навіть якщо не пощастило отримати відпустку.

***

Літо на

Розсікати лід — ковзани

Ось всім літня пора чудова, крім одного — на вулицях міста просто не проштовхнутися. На час відпусток та канікул, шкільних і університетських, будь-яка туристична зона перетворюється на філію Китайської Народної Республіки. Порятунок — місця, де відпочити влітку майже нікому не приходить в голову. Криті ковзанки, наприклад. У дні, коли на вулиці спекотно, там чистий лід, свобода, ще й вкрай дешево. Заїжджайте в лихі піруети з вітром у волоссі та ковзайте дзеркальною поверхнею.

Ковзанка влітку

Через низький попит гостей привертають привабливими цінами — як тут не спокуситися. Тільки подбайте, щоб рухи не сковувало незручне взуття: краще один раз придбати пару хороших ковзанів.

Дивитися на зірки — телескоп Celestron AstroMaster 130EQ

Уже в липні на нас чекає неповне місячне затемнення, видимі одночасно Меркурій і Марс, яскравий Сатурн (його спостерігайте 29 червня-22 липня) та три метеоритних дощі. Тільки-но спека спаде, а сонце сховається — можна налаштовувати AstroMaster і вдивлятися у вражаючу чорноту космосу. Хобі, яке ніколи не набридне.

130EQ називають оптимальним вибором для початківців-астрономів. А при бажанні (та якщо є підходяща камера) можна не тільки спостерігати, а й фотографувати небесні тіла.

Дивитися у телескопШукати скарби — металошукачі

Усім скептикам варто надихнутися австралійцем-новачком, який минулої весни недалеко від рідного міста викопав кругляк золота вагою в 1,4 кілограма (камінь оцінили в 69 тисяч доларів). Та ще й на «несерйозній» глибині 45 сантиметрів!

І нехай подібні випадки — рідкість, але майже у кожного копача знайдеться хоча б один, але цінний трофей: гудзики віком у кілька століть, срібні хрести-підвіски, кільця і ​​монети, і знайдені за допомогою металошукача... інші металошукачі.

Робити солодку вату — апарат Cotton Candy Maker

Більшість має дуже схожі відносини: коли їсти — це будь ласка, завжди готові, а от поратися з каструлями та сковорідками втомлює та ще й складно. З девайсом, який створює цукрову вату, інакше. Тут сам процес займає навіть тих, хто принципово відмовився від солодощів. Намотувати і формувати повітряну масу складніше, ніж здається, зате як весело: один невправний рух — і всюди літають їстівні хмари.

Робити солодку ватуВлаштувати вечірку з караоке — колонка Trust Fiesta Pro Wireless Party Speaker 21216

Замість прокурених задушливих залів, де по колу заводять безсмертні хіти Валерія Меладзе упереміш з Григорієм Лепсом, з Party Speaker вашу компанію не обмежить нічого, навіть павутина електромереж. Рушіть ближче до природи, до насиченого киснем повітря — акумулятору портативного динаміка вистачить на години диких танців, а потужності — з запасом.

Кататися на велосипедах — але з велокомп'ютером біля керма

Тому що ніщо так не мотивує кинути виклик самому собі, як трекер. Проїхати трішки більше, пуститися швидше, ставати витривалішими — лімітів немає, коли ви постійно бачите свої показники на екрані. Пройдену відстань, швидкість, лічильник калорій — все перед вами. Головне — не ризикувати власною безпекою.

Немає велосипеда? Не проблема, на «Техноскарбі» купа вживаних варіантів в хорошому стані. Цілий рік.

Влаштуватися перед каміном — Royal Flame vision 26

Камін обігрівач

Мрія інтроверта: камін, м'яке плюшеве крісло, лампа — будинок такий затишний, що і залишати не хочеться. Добре, що такий обігрівач вміє працювати і в «режимі естетики», не генеруючи тепло, а це означає — можна якісно нічого не робити вдома навіть в спекотному серпні.

Дивіться також:

Чи варто обрати планшет з клавіатурою замість ноутбука?
Чи варто обрати планшет з клавіатурою замість ноутбука?

Та кращі трансформери, які можна замовити на «Техноскарбі».

Техноблог

11.06.2019

3886

Ярмарок техніки — м. Луцьк, пр-т. Соборності, 38
Ярмарок техніки — м. Луцьк, пр-т. Соборності, 38

Акція в магазині Луцька.

Акції

07.06.2019

3457

Новий бюджетник або неновий флагман? Який смартфон обрати?
Новий бюджетник або неновий флагман? Який смартфон обрати?

5 причин не на користь ультрадешевих пристроїв з Піднебесної.

Техноблог

03.06.2019

3287

Скласти все: кращі гаджети для абітурієнтів
Скласти все: кращі гаджети для абітурієнтів

Готуємося до марафону ЗНО заздалегідь.

Техноблог

29.05.2019

1304

«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!
«Забіг по магазинам»: оголошуємо марафон шопінгу до Дня Києва!

День Києва у 2019-му святкуємо ефектно: з масштабним «Забігом по магазинах» мережі «Техноскарб».

Акції

24.05.2019

2340

Післяплата
Післяплата

"Техноскарб" надсилає техніку післяплатою. Доставка здійснюється у всі регіони України "Новою Поштою".

Новини сайту

24.05.2019

6046