online

0 800 210 028

Чому вам варто придбати електронну книгу?

Електронна книга, або «читалка» в народі —  компактний пристрій для відображення тексту, що відрізняється тривалою автономністю.

Переваги електронних книжок

З моменту виходу у світ першого рідера в далекому 1971-му році, індустрія цифрових книг зробила величезний стрибок вперед. Зараз електронна книга це повноцінний пристрій із: операційною системою, сенсорним екраном, виходом в інтернет, відтворенням аудіо та можливістю кастомізації (зміни налаштувань шрифту/яскравості).

Чому книга, а не смартфон?

Так, читати книги без проблем можна і з планшета або телефону. Але основна перевага рідера —   екран, що імітує паперовий лист. Технологія "E-link" або «електронний папір» споживає мінімальну кількість заряду батареї (тільки в момент зміни зображення) та є безпечною для очей читача.

Всі ми любимо технологічність й комфорт, тому цінуємо електронні книги за:

  • Екологічність. З одного дерева можна виготовити 2 книги середнього розміру. Чи замислювалися ви колись, скільки дерев «росте» на ваших книжкових полицях?
  • Місткість. У досить маленькому пристрої (розмір екрану середньої книги 6-7 дюймів), можна зібрати цілу бібліотеку із улюблених творів.
  • Автономність. Завдяки електронним чорнилам, на одному заряді батареї можна прочитати від 2-х до 30+ книг.
  • Мобільність. Існує думка, що люди перестають читати книги, замінюючи їх публікаціями в соціальних мережах. Але власники цифрових рідерів доводять зворотне, читаючи завжди та всюди: будь то транспорт або черга.
  • Компактність. Як би не було сумно це визнавати, але книга після прочитання перетворюється у предмет декору, що займає місце. Все більше людей позбавляються від «непотрібних» речей, слідуючи мінімалізму. Рідери — відмінна альтернатива зберігати книги, не засмічуючи ними весь будинок.
  • Економність. Часто за паперову книгу на полиці магазину доведеться заплатити більше, ніж за її електронну версію на просторах мережі.

Куди дивитися?

Прагнучи винайти «найкращу» читалку, багато виробників доповнюють ними ряд своїх товарів. Наприклад, компанія Tesla також розробила свою власну лінійку електронних книг (Tesla Crypto, Tesla Script і тд.), На які теж варто звернути увагу.

Але головними конкурентами на ринку цифрових книг є рідери PocketBook та лінійка Kindle від Amazon.com.

PocketBook

Мабуть, найпопулярніший виробник електронних книг в усьому світі. Мало хто знає, але нинішня Швейцарська компанія була заснована у Києві в 2007-му році.

Актуальні моделі рідерів PocketBook підтримують завантаження книг через онлайн-сервіси та DropBox, 27 мов та працюють із 18-ма форматами.

Електронна книжка PocketBook купити б/в

Amazon Kindle

Серія рідерів компанії Amazon.com, що налічує вже шість поколінь пристроїв. Вони дають можливість робити покупки, завантажувати, переглядати й читати електронні книги, цифрові медіа-дані через інтернет.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви можете придбати недорогі електронні книги б/в для всієї родини.

Читайте із задоволенням разом з «Техноскарбом»!

Дивіться також:

Кібер тиждень: ще більше знижок від «Техноскарбу»
Кібер тиждень: ще більше знижок від «Техноскарбу»

Не встигли придбати все бажане в Чорну п`ятницю? Робіть це прямо зараз!

Акції

03.12.2019

2616

Фотогалерея — побачити все
Фотогалерея — побачити все

Розповідаємо, як переглядати фотографії у каталозі з найбільшою користю. 

Техноблог

02.12.2019

1264

Чорна п`ятниця у «Техноскарбі»
Чорна п`ятниця у «Техноскарбі»

Протягом «Чорної п`ятниці» у «Техноскарбі» ви можете отримати знижку до: 10% на товари, купуючи їх на сайті з передоплатою; та до 30% на аксесуари.

Акції

22.11.2019

4119

Sony PlayStation — класика, перевірена часом
Sony PlayStation — класика, перевірена часом

Sony вдалося стати одним із лідерів по виробництву консолей, тому сьогодні приставка — бажання не лише дітей, а й дорослих.

Техноблог

22.11.2019

3317

Смарт-годинник: забаганка чи необхідність?
Смарт-годинник: забаганка чи необхідність?

Напевно і ви хоч раз замислювалися про те, щоб купити смарт-годинник Apple Watch або наручний годинник для Android.

Техноблог

12.11.2019

1778

Apple AirPods Pro? Є аналоги!
Apple AirPods Pro? Є аналоги!

Розповідаємо про 3 більш бюджетних, але не менш якісних, бездротових навушників, що можна придбати в нашому каталозі. Для тих, кому сподобалася ідея "true wireless"

Техноблог

01.11.2019

1869