offline

0 800 210 028

Хочу камін! Обираємо персональне джерело тепла та затишку

1080x900 628070 ban_int_ua.png t_newsКаміни в сучасному інтер'єрі, це не лише предмет розкоші, а ще й хороший спосіб наповнити свій будинок теплом і комфортом, додавши затишку. Куди б ви не зайшли, камін завжди привертає увагу, тому, задумавши в інтер'єрі щось незвичайне з певними акцентами, варто розглянути покупку каміну.

Що може бути краще за те, коли, закутавшись в теплу ковдру холодної пори, є можливість сісти біля каміну і сповнитись теплом.

Каміни бувають різні, в залежності від типу конструкції, матеріалів і технологій. Найголовніше перед вибором каміну, це визначитись з його видом, а саме, який найкращий варіант у вашому випадку: дров'яний, електричний, газовий або екокамін. Дров'яні каміни актуальні для заміських будинків. Така конструкція вимагає більших площ для установки, ніж для інших видів камінів. Варто врахувати і технічну можливість димовідведення. Дров'яні каміни в основному облаштовуються з каменю або цегли, також зустрічаються конструкції з металу і чавуну, мармуру.

Газові каміни можуть бути встановлені лише в приміщеннях з централізованою системою газопостачання, оскільки в якості палива використовується газ.

Сьогоднішній тренд - це електрокаміни. Їх можна встановлювати в будь-якій міський квартирі, вони не вимагають спеціального монтажу, вентиляції, дозволів газової служби, відведення диму і витратних матеріалів для топки. Такі каміни дуже прості в догляді, полум'я регулюється за допомогою пульта дистанційного управління. Можна підібрати модель з додатковими можливостями: пар, що імітує дим, ефект 3-D палаючого полум'я, звукові ефекти потріскування дров, функція очищення та іонізації повітря.

1080x900 628072 int-kamin.png t_news

Такі каміни дуже красиво декорують камінними порталами. Пропонуємо звернути увагу на продукцію ТМ Krolewski Ogien - це новий виробник недорогих, практичних і функціональних камінокомплектів з відмінним дизайном. Камінні обрамлення від ТМ Krolewski Ogien прикрасять будь-яку оселю. На нашому сайті зараз представлено 4 моделі від цього виробника в різному дизайні:

Кожен з них по своєму гарний, виготовлений з вогнетривких якісних матеріалів, що важливо за дуже хорошою ціною. Звертайтесь за консультацією до наших менеджерів за тел .: (050) 446 07 32

Будемо раді допомогти з вибором, торг вітається, при покупці від 2-х од. хороша знижка гарантована.

Дивіться також:

Новий Рік 2021: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»
Новий Рік 2021: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»

Рік завершується і ми йдемо на святковий відпочинок.

Новини сайту

31.12.2020

1231

Power Bank: що це таке?
Power Bank: що це таке?

Детальніше про пристрій, що допомагає завжди залишатися на зв`язку.

Техноблог

25.12.2020

2675

Найцікавіша техніка року, що минає
Найцікавіша техніка року, що минає

Які гаджети були на слуху та якими презентаціями запам`ятається 2020 рік — далі у цій статті.

Техноблог

18.12.2020

880

Гарна новина — ми запустили Viber-бот
Гарна новина — ми запустили Viber-бот

Гарна новина — ми запустили Viber-бот

Новини сайту

18.12.2020

5337

Спеціально до Дня Святого Миколая акція «Торгуйся з продавцем»
Спеціально до Дня Святого Миколая акція «Торгуйся з продавцем»

Спеціально до Дня Святого Миколая, в мережі магазинів «Техноскарб» ми запускаємо акцію «Торгуйся з продавцем»

Акції

18.12.2020

1568

Готуємося до Нового року: що подарувати йому?
Готуємося до Нового року: що подарувати йому?

У продовженні нашої добірки — ідеї подарунків для чоловіка.

Техноблог

11.12.2020

736