online

0 800 210 028

Як заощадити при купівлі б/в техніки?

1080x900 921469 trade-in-tehnoskarb-UA.jpg t_newsТехніка безсумнівно робить наше життя зручнішим та простішим. Щодня ми використовуємо безліч гаджетів: від мобільного телефону до пральної машинки, і це дійсно незамінний пазл у житті сучасної людини. Проте техніка має і зворотну сторону — вона досить швидко застаріває та вимагає заміни. І звичайно, виробники «підливають» олії у вогонь, щорічно випускаючи оновлені моделі популярних пристроїв.

Ми вважаємо, що немає нічого поганого в тому, аби час від часу оновлювати свої гаджети, але що робити зі старою технікою та як дати їй нове життя? Найбільш популярний варіант — продати її на вторинному ринку. Ви можете знайти покупця самостійно, розмістивши оголошення про продаж на будь-якій платформі, або ж здати техніку в комісійний магазин. А крім того, вживаний гаджет може допомогти вам заощадити на купівлі нового пристрою. Як? За допомогою програми обміну "Trade-in" в «Техноскарб». Розповідаємо.

Що таке Trade-in?

Трейд-ін — це спеціальна програма обміну вживаної техніки, що дозволяє отримати знижку при купівлі нового товару. Дана послуга широко поширена в європейських країнах, і ми віримо, що вона стане не менш популярною на території України. Чому це зручно? По-перше, клієнт може отримати бажаний товар з хорошою знижкою. По-друге, вживана техніка не припадає пилом на полицях, а знаходить нових власників. Ну і звичайно, клієнтові значно простіше обміняти техніку в магазині, аніж самостійно шукати покупця в інтернеті. Адже всі ми прекрасно знаємо, як багато шахраїв «гуляє» просторами мережі.

Крім того, обмін техніки не вимагає додаткових дій (наприклад, заповнення форми або попередньої оцінки). Достатньо просто прийти до магазину та повідомити продавця про ваше бажання отримати знижку на товар коштом старої техніки.

1080x900 921471 trade-in-main.jpg t_news

Як працює обмін техніки в мережі магазинів «Техноскарб»?

Клієнт приходить в магазин мережі, який потрапляє під дію програми обміну (подивитися карту відділень можна тут). Далі необхідно повідомити співробітнику про те, що ви хочете обміняти техніку на нову модель, або купити дорожчий товар з доплатою. Наприклад, ви хочете обміняти колонку на бездротові навушники. Продавець оцінює вашу техніку в 1 000 грн, а ціна навушників становить 1 200 грн. У такому випадку вам необхідно доплатити різницю у 200 грн, щоб отримати бажаний гаджет.

Дивіться також:

Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?
Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?

Сьогодні говоримо про гаджети з досвідом, а також про два базових правила безпеки щодо їх купівлі.

Техноблог

28.05.2021

7971

Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!
Акція «Торгуйся з продавцем» відновлюється!

З 23 до 24 травня 2021 р. та з 30 до 31 травня 2021 р. в мережі магазинів «Техноскарб» ви можете отримати знижку до 10% просто поторгувавши із продавцем в магазині.

Акції

21.05.2021

1913

 Популярні товари від Xiaomi. Частина 2
Популярні товари від Xiaomi. Частина 2

У попередній частині ми розповіли вам про чотири товари іменитого китайського бренду, що закохали в себе користувачів по всьому світу. А сьогодні мова піде ще про два продукти Xiaomi, які не менше іншого заслуговують на увагу.

Техноблог

14.05.2021

913

Популярні товари від Xiaomi
Популярні товари від Xiaomi

Добірка товарів китайського бренду, які користуються особливою популярністю серед споживачів.

Техноблог

07.05.2021

768

Ідеї ​​для травневого відпочинку
Ідеї ​​для травневого відпочинку

Вже завтра травень, а отже на нас чекають цілих 4 вихідних дня. І якщо ви (як і ми) втомилися сидіти вдома — пропонуємо вам декілька ідей для активного відпочинку на травневі свята.

Техноблог

30.04.2021

742

Новини від Apple
Новини від Apple

Що показала компанія на першій презентації у цьому році?

Техноблог

23.04.2021

698