online

0 800 210 028

Переваги робота-пилососа

1080x900 1186220 vacuum-cleaner-UA.jpg t_newsРоботи-пилососи дійсно стали популярними упродовж останніх декілька років і досить легко зрозуміти, чому. Завдяки простоті використання та практичності без допомоги рук домовласники відкривають собі безліч переваг купівлі цього типу пилососу. Але чи справді вони коштують вищу вартість? Подивімось на деякі переваги, які ви можете очікувати від використання.

Для початку – що ж таке робот-пилосос?

Це автономний пристрій, який, як і інші типи пилососів, призначений для очищення килимів, плитки та дерев'яної підлоги від бруду та сміття. Основна відмінність роботизованих версій полягає в їхній здатності зводити до мінімуму обсяг роботи, необхідної домовласникам.

Упродовж останніх років не можна заперечувати сплеск інтересу до них з боку домовласників, почасти тому, що вони стали доступнішими. Але в основному тому, що вони стали в рази ефективнішими у досягненні своєї наміченої мети — мити підлогу, не вимагаючи багато роботи. Крім того, в залежності від вартості, такий девайс може проводити різні типи прибирання і має додаткові корисні функції. Але в чому ж секрет такої популярності? Розповідаємо про декілька головних переваг робота-пилососа, які можуть стати причиною купівлі помічника для прибирання.

Простота у використанні

Робот-пилосос справді дуже простий в управлінні. До речі, з цієї причини часто управління роботом-пилососом часто довіряють дітям, щоб залучити їх до процесу збирання. Достатньо відкрити мобільний додаток або взяти в руки пульт (залежно від моделі пилососа), вибрати відповідний режим збирання та розмістити пилосос у потрібній відправній точці. Весь подальший процес не потребує участі людини, а прибирання буде виконане після завершення встановленої програми.

Економія часу

Такий девайс дозволяє суттєво заощадити час, витрачений на збирання. А саме час, як відомо, найцінніший ресурс у руках сучасної людини. Збираючись у справах, запустіть роботу пилососа та після повернення прибирання буде повністю завершено. Як правило, всі роботи-пилососи слідують заданому маршруту, тому не вимагають вашої присутності та контролю під час роботи.

Прибирання різних видів поверхонь

Робот-пилосос без проблем справляється не лише з кахлем або лінолеумом, але й підтримує збирання килимів, дерев'яних паркетів або навіть бетону. Більш того, пилососи середнього цінового сегмента можуть самостійно перемикатися між поверхнями, повністю видаляючи забруднення. Головне — обов'язково вибирайте відповідну програму в налаштуваннях вашого гаджета.

На сайті інтернет-магазину «Техноскарб» доступний великий вибір роботів-пилососів у хорошому стані. Ознайомитися з асортиментом товарів та купити необхідний вам пилосос можна тут.

1080x900 1186219 cleaner-main.jpg t_news

Дивіться також:

Чорна п’ятниця!
Чорна п’ятниця!

Вигідні ціни протягом всього року!

Акції

22.11.2021

1456

5 цікавих фактів про бренд Samsung
5 цікавих фактів про бренд Samsung

На сучасному ринку в умовах конкуренції бути лідером — непросте завдання. Щодня з`являються сотні нових компаній, але Samsung, як і раніше, залишається лідером. Компанія з`явилася у 1938 році, а її штаб-квартира знаходиться у Сеулі.

Техноблог

21.11.2021

3804

Найкращі бюджетні смартфони Xiaomi 2021: Топ-3
Найкращі бюджетні смартфони Xiaomi 2021: Топ-3

Найкращі телефони бренду мають відмінні камери, швидкі процесори, яскраві та насичені екрани, а також відповідають усім тенденціям на ринку техніки.

Техноблог

31.10.2021

2405

Нові MacBook 2021
Нові MacBook 2021

Що відомо про новинки Apple? Розповідаємо головне.

Техноблог

24.10.2021

1846

Неперевершена якість зображення
Неперевершена якість зображення

Огляд професійного рекордера Sony AXS-R5

Цікаве

20.10.2021

699

Чим зайнятися восени?
Чим зайнятися восени?

Невелика добірка ідей для осіннього дозвілля.

Техноблог

16.10.2021

1761