offline

0 800 210 028

Як обрати ґаджети для навчання онлайн?

1080x900 1630845 ua_study.jpg t_news

Навчальний рік вже почався, 3 рік поспіль він проходить у більшості школярів та студентів дистанційно, онлайн навчання стає звичним в сучасних реаліях. Звичайно, навчання в такому форматі викликає багато незручностей для батьків, які працюють, для педагогів такий формат новий і потребує повного перевлаштування навчального процесу і правильної подачі матеріалу. Сучасній молоді не так складно опановувати ґаджети, тому що для більшості це звичні речі, якими вони звикли користуватись з дитинства. За період навчання онлайн батьки вже запаслись необхідними девайсами, але техніка з часом виходить з ладу, чи просто застаріває і потребує оновлення.

Ноутбуки. Найчастіше обирають для онлайн навчання, вони компактні та мобільні, можна займатись в будь-якому місці, головне щоб була розетка поряд. Для того, щоб ноутбук виконував всі необхідні задачі слід звернути увагу на декілька основних характеристик, таких як: процесор, оперативна пам'ять, вбудована пам'ять. Діагональ екрана та роздільна здатність також важлива для якісної картинки,  щоб не псувався зір після тривалого використання. У продажу існує досить багато моделей і конфігурацій ноутбуків, коли ви визначитесь з якими функціями має справлятись ноутбук, вам з легкістю допоможуть підібрати необхідну модель.

Планшети. Гарна альтернатива ноутбука, зазвичай мають кращу якість передньої камери, довше тримають заряд. Діагоналі екрана в планшетів набагато менші ніж в ноутбука, тому краще підбирати планшети з великим розміром екрана та якісною матрицею. Планшети більш компактні по розміру і з ними можна займатись в улюбленому місці. Слід ще приглянутись до моделей планшетів  з клавіатурою, панель в них легко знімається та підключається для зручності набору тексту.

Смартфони. Мабуть,  зараз майже кожний школяр та студент має смартфон, щоб завжди бути на зв’язку з батьками та і як же без соцмереж та відеоігор під час перерви. Діти зараз добре розуміються в техніці, зокрема в смартфонах, тому завжди прагнуть новішої й потужнішої моделі, та і краще оновлювати застарілі моделі, щоб не втрачати в ціні.

1080x900 1630847 study.jpg t_news

За посиланнями вище ми підібрали для вас хороші моделі необхідних девайсів для навчання, придбавши б/у техніку Техноскарб економія буде набагато значнішою. Також на нашій спеціальній сторінці ми підібрали все, що потрібно для навчання.

Нехай цей навчальний рік для нашої молоді буде легким та пізнавальним!

Гарних покупок!

Дивіться також:

З Днем захисників та захисниць України!
З Днем захисників та захисниць України!

Це справжнє свято мужності й самовідданості

Новини мережі

14.10.2022

670

Презентація Apple: iPhone 14 та 14 Pro
Презентація Apple: iPhone 14 та 14 Pro

Традиційно у вересні компанія Apple презентує свої новинки

Техноблог

26.09.2022

1003

З Днем Незалежності України!
З Днем Незалежності України!

Бажаємо всім мирного неба, спокою та впевненості у завтрашньому дні.

Новини мережі

23.08.2022

948

Замовляй у поштомат за 1 гривню
Замовляй у поштомат за 1 гривню

Товари з доставкою у поштомат Нової Пошти та сплачуй за доставку лише 1 гривню

Новини сайту

23.08.2022

1245

Який смартфон Samsung купити в 2022 році? Частина 2
Який смартфон Samsung купити в 2022 році? Частина 2

Флагмани Samsung, які вже вийшли та ще доступні у продажу в 2022 році

Техноблог

15.08.2022

851

Готуйся до навчання!
Готуйся до навчання!

Ми підготували добірку, щоб ви легко змогли знайти та обрати свого помічника.

Новини сайту

10.08.2022

829