online

0 800 210 028

Apple Watch 7 чи варто оновлювати до Series 8?

1080x900 1959751 applewach_teh_ua.png t_news

Smart Watch (розумний годинник) – цей гаджет активно підкорює серця користувачів, зручний асистент у будь-яких повсякденних справах: робота, зустріч та є найкращим помічником у відстеженні фізичної активності та здоров’я. Смартгодинник оснащений багатьма корисними функціями, з усіма доступними технологіями спочатку важко визначитись, які будуть корисними або зайвими для користування. У цій публікації ми розглянемо смартгодинник від компанії Apple, а саме Apple Watch Series 7 та чи варто оновлюватись до нової серії Apple Watch Series 8.

Дисплей та дизайн.

Дизайн смартгодинника універсальний, 5 основних кольорів корпусу та великий вибір змінних ремінців, які можна підібрати до будь-якого гардероба та стилю. Корпус виконаний із високоякісних матеріалів, найчастіше це алюмінієвий корпус, та ще Apple Watch 7 має моделі виконані  зі сталі та титану, вони відносяться до більш преміального сегмента і відповідно дорожчі.

1080x900 1959753 watch-1.png t_news

Розмір корпусу доступний у двох варіантах 41 мм і 45 мм, новий OLED дисплей з тонкими рамками (всього 1.7 мм), матриця має ефект заломлення по краях зображення наче згинається за склом створюючи ефект 3D. Інженерам Apple вдалось зробити смартгодинник більш стійким до утворення подряпин та тріщин, захист від пилу iP67 та захист від потрапляння вологи WR50, тому з цим аксесуаром на руці можна плавати. Apple Watch Series 8, як багато користувачів зазначили зовні не сильно відрізняється від попередньої версії, так само доступні у 2 розмірах (41 та 45 мм), спрощена серія SE 2 на один міліметр менша  (40 та 44 мм), так само широкий вибір ремінців, та 4 кольори корпусу у базовій версії Series 8. Як фішку купертинівці зазначають, що корпуси виконані в з переробленого алюмінію, дисплей з фікцією «завжди увімкнений», щоб миттєво бачити важливі повідомлення.

1080x900 1959754 watch-2.png t_news

Функції розумного годинника.

Apple Watch 7 мають власний процесор S7, який став на 20 відсотків швидшим від попередньої серії, надійні датчики для вимірювання пульсу, рівня кисню в крові стали ще точнішими. Датчик вимірювання ЕКГ слідкує за ритмом серця і попереджає про перевантаження при кардіо тренуванні, або мати на постійному контролі серцебиття людям з захворюваннями серця. Не випадково цей гаджет назвали розумним годинником, він слідкує за різноманітними типами активності: біг, велоспорт, плавання, йога, високоінтенсивні інтервальні тренування та багато інших корисних функцій. Apple Watch 7 досить автономні, заявлено безперебійну роботу на одному заряді в активному режимі до 18 годин, а у новій версії Series 8 до 16 годин. Функція швидкої зарядки в обох моделях ідентична, до 80% годинники заряджаються всього за 45 хвилин. Отож, чим новий Apple Watch 8 відрізняється від Apple Watch 7: подвійний датчик вимірювання температури тіла, функція контролю жіночого здоров’я, опція Crash Detection (визначення автомобільної аварії), яка самостійно викликає екстрені служби, для цього Apple удосконалила сигнал SOS. Основні зміни торкнулись додаткових функцій, та більш новішого процесора. Тож потрібно зробити висновки та визначитись наскільки корисними будуть для вас нові функції, а чи може різноманіття функцій задовольнить і Apple Watch 7.

В інтернет-магазині Техноскарб ви зможете заощадити та підібрати б/в Apple Watch  різних серій, просто перейдіть за цим посиланням.

Дивіться також:

Відкрито новий магазин в місті Київ!
Відкрито новий магазин в місті Київ!

Новий магазин за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 127

Відкриття магазинів

06.03.2023

329

Відкрито новий магазин в місті Бориспіль!
Відкрито новий магазин в місті Бориспіль!

Спеціально для вас відкриваємо новий магазин за адресою: м. Бориспіль, вул. Європейська, 1

Відкриття магазинів

01.03.2023

374

Купуй техніку зі знижкою до Міжнародного дня рідної мови
Купуй техніку зі знижкою до Міжнародного дня рідної мови

Отримати знижку до 10% на товари з каталогу нашого інтернет-магазину «Техноскарб»

Акції

20.02.2023

997

Доставка у поштомат Нової Пошти за Акційним тарифом 22 гривні
Доставка у поштомат Нової Пошти за Акційним тарифом 22 гривні

Тариф 22 грн в поштомат

Новини сайту

13.02.2023

794

Відкрито новий магазин в місті Київ!
Відкрито новий магазин в місті Київ!

Спеціально для вас відкриваємо новий магазин за адресою: м. Київ, просп. Романа Шухевича, 10

Відкриття магазинів

10.02.2023

236

Купуй техніку зі знижкою до дня закоханих!
Купуй техніку зі знижкою до дня закоханих!

Отримати знижку до 10% на товари з каталогу нашого інтернет-магазину «Техноскарб»

Акції

07.02.2023

1183