offline

0 800 210 028

Чому вам потрібен смарт-годинник

1080x900 2602266 ban_tSW_ua.png t_news

Смарт-годинники останнім часом все частіше замінюють цифрові або електронні аналоги. Адже їх можна носити не тільки заради корисних функцій, а й як стильний аксесуар. Але багато хто досі вважає купівлю смарт-годинника невиправданою тратою грошей. У цій статті ми зруйнуємо міфи про непотрібність такого гаджета і вкажемо на топ-причин, чому вам потрібен смарт-годинник.

Причина №1: Один аксесуар — безліч стилів

За правилами етикету у чоловіка і жінки має бути кілька наручних годинників. Наприклад, для спорту і відпочинку, для повсякденного носіння і ділових зустрічей або особливих випадків. Смарт-годинник може покрити всі ці потреби за рахунок різноманітності ремінців. Ви можете купити такий пристрій і придбати до нього різні типи ремінців: зі шкіри, сталі, тканини, полімерів і навіть дорогоцінних металів. Тобто вранці на прогулянку можна вдягати гумовий міцний ремінець, на роботу носити металевий або шкіряний, а в ресторан вдягнути ремінець, оздоблений коштовним камінням або металами. Це велика економія, якщо врахувати вартість якісного кварцового годинника на сьогоднішній день. 

Причина №2: Повноцінний смартфон на руці

Старі китайські «розумні годинники» давно в минулому. У сучасних моделях ви не зустрінете незручного інтерфейсу, що постійно зависає, відсутність української мови у меню або поганої синхронізації зі смартфоном. Навіть бюджетні моделі від Samsung, Xiaomi, Huawei та інших брендів мають функціональну начинку. Вона включає в себе:

  • Приймання викликів і гучний зв'язок;
  • Читання повідомлень у месенджерах;
  • Управління мультимедіа;
  • Підказки GPS-карти і навігації;
  • Контроль здоров'я і сну;
  • Моніторинг спортивних тренувань і багато іншого.

Тобто ви отримуєте повноцінний смартфон на руці компактного розміру. При цьому смарт-годинник не створює незручності під час повсякденного носіння.

1080x900 2602268 ban_tSW_1.png t_news

Причина №3: Статус і репутація

Зверніть увагу, що багато сучасних підприємців і політиків віддають перевагу брендовим смарт-годинникам від Apple, Samsung та інших топ-виробників. Причина цього проста: це престижно, сучасно і зручно. Особливо, коли у вас безліч зустрічей, переговорів, робочих завдань і сімейних справ. Годинники допомагають керувати справами, нагадувати про них, швидко відповідати на дзвінки та інше. Тому носіння сучасного смарт-годинника — це доля ініціативних і заповзятливих людей. 

Причина №4: Великий вибір моделей на будь-який смак

Раніше вибір смарт-годинників був обмежений. Тепер же багато виробників навчилися виробляти якісні пристрої для iOS і Android. Тому в продажу є моделі в будь-якому ціновому сегменті (від бюджетних до преміальних). Також можна вибрати виробника, серед яких згадані Apple і Samsung, а також Gelius, Garmin, Haylou, Amazfit та інші. На кожен годинник продаються десятки видів ремінців. 

Усі моделі мають різні функції та особливості. Деякі повністю захищені від вологи та пилу, інші мають вбудований тонометр тощо. 

Причина №5: Здоров'я і сон

Ми не дарма згадали в попередньому абзаці про вбудований тонометр. За останні роки з'явилися моделі годинників, які можуть точно вимірювати артеріальний тиск і навіть температуру тіла. Усі ці дані автоматично записуються в електронну медичну книгу і доступні 24/7. У деяких випадках годинник може сам викликати екстрену допомогу, якщо пульс або інші параметри будуть критичними.

Додайте сюди точний моніторинг витрачених калорій, лічильник пройдених кроків і відстеження якості сну. Наприклад, годинник може вимірювати інтервали глибокого і не глибокого сну, і давати рекомендації щодо його поліпшення.

1080x900 2602269 ban_tSW_2.png t_news

Підсумок

З урахуванням всіх перерахованих можливостей смарт-годинник виглядає дуже вигідною інвестицією. Залишилося лише вибрати відповідну модель для свого смартфона і купити смарт-годинник з доставкою по Україні на сайті «Техноскарб».

Дивіться також:

Як підготувати авто до зими? ТОП корисних товарів
Як підготувати авто до зими? ТОП корисних товарів

Щоб ви нічого не забули, ми підготували для вас гайд для підготовки авто до зими

Техноблог

24.11.2023

264

Чорна п`ятниця
Чорна п`ятниця

Купуй техніку за акційною ціною!

Акції

22.11.2023

510

Акція: Хелловін -10%
Акція: Хелловін -10%

Наші ціни не лякають!

Акції

25.10.2023

826

Акція: Знижки до -10%
Акція: Знижки до -10%

Купуй ще дешевше

Акції

20.10.2023

632

ТОП-5 найбільш автономних ноутбуків
ТОП-5 найбільш автономних ноутбуків

Наша добірка корисна тим, хто шукає ноутбук для довгої роботи в умовах абсолютної автономності.

Техноблог

18.10.2023

1458

Відкрито новий магазин у місті Біла Церква!
Відкрито новий магазин у місті Біла Церква!

Новий магазин за адресою: м. Біла Церква, б-р Олександрійський, 62

Відкриття магазинів

12.10.2023

455