online

0 800 210 028

ТОП-5 інструментів українського виробника Dnipro-M

1080x900 2814059 ban_tehnoblogDM_ua.png t_news

Dnipro-M — це українська компанія, яка займається розробкою, виробництвом і продажем інструментів. Заснована фірма 2011 року, а центральний офіс розташований у Києві. Станом на початок 2024 року, у компанії працює понад 500 магазинів по всій Україні (власні та франчайзі). Асортимент представлений у вигляді різних інструментів і товарів для дому, включно з болгарками, пилками, акумуляторами та іншим.

Особливістю бренду є широкий асортимент (понад 50 видів), власна розробка та проєктування, впізнаваний темно-помаранчевий дизайн і гарантійна підтримка. Продукція бренду має хорошу репутацію і славиться високою якістю, яка не поступається іноземним конкурентам на кшталт Bosch, Makita і навіть Milwaukee.

Ми зібрали ТОП-5 інструментів бренду ДНІПРО-М, які продаються на «Техноскарб». Можливо, ви просто зараз шукаєте корисні товари для дому і ця добірка допоможе вам зробити вибір.

Відбійний молоток Dnipro-M SH-45

Цей інструмент має велику популярність серед будівельників. Його використовують для демонтажу бетонних і цегляних будівель, а також дорожнього покриття. Інструмент працює від мережі, а кількість ударів за хвилину сягає 2400. 

Особливістю моделі є вбудована система гасіння вібрації, а також полегшена вага 18,5 кг. Незважаючи на це, пристрій має потужність понад 1,8 кіловата. Цього достатньо для роботи з великими об'єктами. Завдяки конструкції та якісним комплектувальникам прилад не гріється навіть при інтенсивному застосуванні.

Відбійний молоток продається з насадкою і в зручній валізі для носіння і транспортування.

1080x900 2814057 SH.jpg t_news

Шуруповерт 220V Dnipro-M TD-42

Шуруповерти від Dnipro-M теж дуже затребувані. Їх використовують на будівельних об'єктах, а також для побутових потреб. Наприклад, закрутити саморізи в паркані, зібрати дитині полицю для книг або повісити новий тримач для телевізора. Ця модель шуруповерта працює від мережі та має потужність 500 Ватт. Інструмент має невелику вартість і компактний корпус. При цьому тут є всі необхідні функції: регулювання крутного моменту, плавне регулювання обертів, блокування кнопки ввімкнення, реверс. А максимальна кількість обертів сягає 1700 за хвилину. Додатковим бонусом є ударостійкий корпус.

Міні-мийка Dnipro-M PW-14B

Міні-мийка від Дніпро-М є вигідною альтернативою більш дорогим і преміальним моделям від Karcher або Makita. За відносно доступну вартість покупець отримує професійну мийку для автомобіля і вдома потужністю 1800 Ватт. При цьому тиск води, що нагнітається, становить 140 барів, а продуктивність майже 400 літрів на годину. 

Мийка працює від мережі і може перебувати до 5-6 метрів від розетки або мережевого фільтра. У комплекті поставляються різні насадки, а також ємність для піни. 

За допомогою цього пристрою можна мити автомобіль, мотоцикл, причепи, спецтехніку і вантажівки, а також тротуарну плитку, фасад, асфальт та інше.

Лобзик електричний Dnipro-M JS-65LX

Ця модель лобзика дає змогу вирізати будь-які заголовки з дерева, фанери, тонкого металу і навіть пластику або гуми. До нього можна придбати різні насадки під різні типи матеріалів. Це незамінний помічник на будівельному об'єкті, а також під час ремонту або просто в побуті. 

Лобзик працює від мережі та має потужність 550 Ватт. Додатково у нього є функції під'єднання пилососа для роботи без пилу, регулювання числа обертів та інше. Корпус дуже міцний, а ручка зручна для тривалого використання.

1080x900 2814058 MM.jpg t_news

Перфоратор Dnipro-M RH-100Q

Перфоратор є електроінструментом, призначеним для створення отворів у таких твердих матеріалах, як камінь, цегла і бетон. Він знаходить своє застосування як у професійних будівельних, так і в домашніх ремонтних роботах. Незважаючи на зовнішню схожість із дрилем, механізм роботи перфоратора відрізняється, роблячи його незамінним інструментом для специфічних завдань.

Дана модель від Dnipro-M отримала визнання на будівельному ринку України завдяки технічним характеристикам і доступній ціні. Потужність моделі становить 1 кіловат, а сила удару 2.8 Дж.

Висновок

Описані вище моделі є дуже популярними, але у Dnipro-M є й інші якісні інструменти. Якщо ви хочете заощадити, перегляньте асортимент цього виробника на нашому сайті «Техноскарб». Тут зібрані актуальні б/в інструменти за низькими цінами, які можна купити з доставкою по Україні.

Дивіться також:

5 найпопулярніших Wi-Fi роутерів у 2024 році
5 найпопулярніших Wi-Fi роутерів у 2024 році

Розглянемо нові популярні моделі Wi-Fi роутерів, які мають найкраще співвідношення ціни та якості у 2024 році

Техноблог

23.02.2024

320

Акція до дня закоханих
Акція до дня закоханих

Купуй в Техноскарб легко та економно!

Акції

12.02.2024

320

Купуй товари зі знижкою, сплачуючи онлайн!
Купуй товари зі знижкою, сплачуючи онлайн!

Встигни вигідно купити, кількість пропозицій обмежена!

Акції

26.01.2024

477

Samsung представив смартфон зі штучним інтелектом
Samsung представив смартфон зі штучним інтелектом

Samsung презентувала нові флагманські моделі смартфонів

Техноблог

23.01.2024

421

Відкрито новий магазин у місті Запоріжжя!
Відкрито новий магазин у місті Запоріжжя!

Новий магазин за адресою: м. Запоріжжя, просп. Соборний, 224

Відкриття магазинів

10.01.2024

305

Огляд планшета Xiaomi Pad 6
Огляд планшета Xiaomi Pad 6

У середині 2023 року компанія Xiaomi випустила нову лінійку планшетів Pad 6

Техноблог

05.01.2024

530