online

0 800 210 028

Чим запам`яталася Motorola в історії електроніки

1080x900 208592 moto_ukr2.jpg t_news

Перший мобільний телефон, легендарний форм-фактор «розкладачка», підтримка інтернет-браузера та електронної пошти — розробки американської компанії Motorola Ink. І нехай сьогодні бренд вже не хапає зірок з неба, складно переоцінити його внесок у розвиток електроніки.

За майже 90 років існування Motorola випустила безліч пристроїв, що вплинули на подальший технологічний прогрес. Перший портативний радіоприймач, комунікатор для NASA, пейджер та навіть телефони для лауреатів премії Оскар. Ми зібрали для вас найцікавіші моделі телефонів, які залишилися на сторінках історії мобільних пристроїв.

У далекому 1928 році брати Галвін заснували сімейну компанію “Galvin Manufacturing”. Спочатку продукцією майбутньої Motorola були далеко не телефони, а блоки живлення для радіоприймачів. Це була не перша спроба братів пробитися до числа успішних підприємців, але всі попередні ідеї прогоріли.

Одне з головних досягнень Motorola — створення першого у світі мобільного телефону DynaTAC 8000X. Пристрій, що став відправною точкою для появи звичних нам смартфонів.

Перший у світі мобільний телефон

В кінці 90-х розробники Motorola зробили справжню революцію на ринку комунікаторів, випустивши телефон StarTAC. Як тільки не називали цю модель: і «розкладачка», і «жабка». Сміливе рішення припало до душі тисячам користувачів та запустило справжній бум на найближчі пару років.

1080x900 208593 StarTac.jpg t_news

Motorola RAZR V3 

Це, без перебільшення, ікона стилю серед мобільних телефонів, що вийшла в 2004 році. Іміджева розкладачка з металевим корпусом й яскравим дизайном, на який був зроблений особливий акцент. До появи першого iPhone вся лінійка RAZR V3 була визнана самим культовим мобільним телефонів в світі та в сумі компанія продала більше 130 мільйонів екземплярів. До речі, спочатку чорна варіація RAZR V3 випускалася лімітовано в якості подарунка для лауреатів 77-ї премії Оскар.

1080x900 208589 RAZRV3.jpg t_news

Цікаві факти:

  • Вперше iTunes використовувався в телефоні Motorola ROKR E1, але по ряду причин модель з гуркотом провалилася. Після чого Apple взялися за розробку власних пристроїв з підтримкою iTunes.
  • Motorola випустила перший телефон з 5Мп камерою KodakMotoZine ZN5.
  • Знаменита промова першої людини на Місяці, Ніла Армстронга, була почула на Землі завдяки спеціальній радіостанції, яку Motorola розробили для NASA.

Якщо дочитавши до кінця ви вирішили, що телефони Motorola залишилися в минулому — поспішаємо вас переконати. Сучасні смартфони компанії йдуть «нога в ногу» з лідерами виробництва мобільної техніки. У 2014 році корпорація Lenovo купила компанію Motorola Mobility та провела ребрендинг, змінивши назву на лаконічне Moto.

Смартфони Moto — якісні пристрої бюджетного сегмента, що користуються популярністю. Це хороший варіант телефону для дитини. Вигідно придбати техніку Motorola можна на нашому сайті. При покупці доступна оплата частинами або оформлення розстрочки.

Окрім телефонів в нашому каталозі доступні навушники Motorola Verbe Buds 500, смарт-годинник Moto 360 1st generation та багато іншого.

 

Ознайомитися з повним каталогом товарів Motorola

 

Дивіться також:

Забирайте товар, а сплачуйте потім!
Забирайте товар, а сплачуйте потім!

З новою послугою "Оплата частинами" від Монобанк, купувати техніку в "Техноскарб" - ще простіше.

Новини сайту

03.03.2020

3357

Як убезпечити себе, купуючи комісійну техніку
Як убезпечити себе, купуючи комісійну техніку

Розповідаємо, як уберегти себе від ризиків отримати «кота в мішку» й залишитися задоволеним користувачем техніки з досвідом.

Техноблог

28.02.2020

1027

Який телефон Samsung обрати у 2020 році?
Який телефон Samsung обрати у 2020 році?

Розповідаємо про новинки серії S20 від Samsung та згадуємо старші, але не менш актуальні, смартфони компанії.

Техноблог

14.02.2020

1649

Ще один Хаб у Києві!
Ще один Хаб у Києві!

Хаб — експеримент, який увінчався успіхом, тому ми відкриваємо ще один магазин на правому березі Києва.

Відкриття магазинів

14.02.2020

5363

 Напередодні Дня всіх закоханих запускаємо акцію «-14%».
Напередодні Дня всіх закоханих запускаємо акцію «-14%».

Тематична акція, що допоможе вам заощадити при купівлі подарунків.

Акції

12.02.2020

1318

За що всі люблять Apple?
За що всі люблять Apple?

Можна не стежити за ринком техніки, але вихід нового айфона ніколи не пройде непомітно. Щороку сотні людей шикуються у черги перед магазинами, аби першими отримати новенький гаджет. Але за що всі так люблять Apple?

Техноблог

07.02.2020

5595