online

0 800 210 028

За що всі люблять Apple?

У чому переваги техніки Apple?

Можна не стежити за ринком техніки, але вихід нового айфона ніколи не пройде непомітно. Щороку сотні людей шикуються у черги перед магазинами, аби першими отримати новенький гаджет. Здається, в словник сучасного сленгу вже давно час додати визначення «епломанія». Але за що всі так люблять Apple?

Apple — бренд, що не потребує презентації. Про це говорить не тільки популярність «яблучної» техніки в усьому світі, а й капітал компанії. До слова, Apple займає друге місце в списку найдорожчих компаній, поступаючись нафтовій корпорації Saudi Aramco. За час існування з квітня 1976, Apple змогли зайняти лідируючі позиції через виробників та створити справжній культ у світі електроніки.

Не айфоном єдиним

Як би парадоксально не було, але до успіху компанію Apple привів далеко не смартфон, а компактний плеєр iPod разом з портативним планшетом iPad.

Початок 2000-х відзначився як не найкращий час для компанії Apple. На момент презентації перший iPod не був абсолютною новинкою на ринку MP3-плеєрів, але практичність та габарити пристрою зробили свою справу. Протягом наступних декількох років компанія продала більше 20 млн оновлених версій «яблучних» плеєрів, що не тільки врятувало Apple Computer від критичного становища, а й зробило справжню революцію на музичному ринку.

Плеер от Apple

Слідом за тріумфом MP3-плеєра на презентації Apple світ побачив планшет iPad, який гранично відрізнявся від усіх персональних комп'ютерів. Мета створити щось середнє між ПК та смартфоном була досягнута. Запущена лінійка планшетів протягом декількох років перевернула загальне уявлення про портативний комп'ютер та зараз iPad — приклад якості і функціональності, на який орієнтуються всі світові виробники електроніки.

iPad значение для компании Apple

Пару головних «За». І все ж, що особливого в продукції Apple?

  • Унікальність. Характерна риса Apple — власні операційні системи iOSMacOS, watchOS та iPadOS, що створені спеціально для техніки бренду. Це унікальні ОС, які наповнені цікавими «родзинками» у вигляді корисних додатків і фірмових фішок Apple.
  • Безпека. Володарі айфонів ніколи не бояться завантажити «не той» додаток й отримати вірус в подарунок, оскільки компанія з величезною увагою ставитися до захисту пристрою та даних користувача. Всі додатки в AppStore проходять ретельну перевірку перед тим, як зв`явитися вам на екрані поряд із кнопкою «Встановити». 

Вся інформація з мобільного пристрою зберігається на спеціальному хмарному сервісі iCloud, щоб в разі поломки або втрати смартфона дані залишалися в доступності. А модель iPhone X та старше вже не вийде розблокувати, якщо власник телефону цього не захоче. Вся справа в системі захисту FaceID, яка знімає блокування з пристрою тільки після сканування обличчя власника.

  • Цілісність. Можна не любити американську «яблучну» техніку, але складно не визнати унікальність єдиної екосистеми Apple, в яку входять всі девайси бренду. iCloud і тут вносить свою лепту, оскільки ви можете в ході роботи переходити з одного пристрою на інший (наприклад з iPhone на MacBook) без перенесення інформації. Окрім того, вся техніка заряджається характерним для Apple кабелем Lightning.
  • Зовнішня привабливість. Як не крути, але техніка Apple виглядає надзвичайно привабливою та із року в рік диктує дизайнерські рішення на всьому ринку електроніки. Дизайн «яблучних» девайсів впізнаваний та витриманий в одному стилі вже багато років. До слова, у 2007 році Стів Джобс запатентував зовнішній вигляд техніки компанії Apple.

Хто шукає, той завжди знайде

На противагу всім плюсам техніки Apple для більшості споживачів виступає майже завжди один і той самий мінус — ціна. І дійсно, середній цінник за айфон складно назвати доступним. Але не поспішайте відкладати думки про бажаний девайс у далеку шухляду, адже купити iPhone або MacBook можна не лише за «всі гроші світу».

На «Техноскарбі» є більше тисячі різних товарів від Apple, які не так сильно вдарять по вашому бюджету. Наприклад, можна придбати новенький  iPhone 11 в каталозі нашого інтернет-магазину.

Як вигідно придбати iPhone 11?

Ознайомитися з каталогом за категоріями:

Робіть покупки із задоволенням!

Дивіться також:

Ще один Хаб у Києві!
Ще один Хаб у Києві!

Хаб — експеримент, який увінчався успіхом, тому ми відкриваємо ще один магазин на правому березі Києва.

Відкриття магазинів

14.02.2020

5355

 Напередодні Дня всіх закоханих запускаємо акцію «-14%».
Напередодні Дня всіх закоханих запускаємо акцію «-14%».

Тематична акція, що допоможе вам заощадити при купівлі подарунків.

Акції

12.02.2020

1304

Вітаємо переможців розіграшу!
Вітаємо переможців розіграшу!

Майже два місяці тривала наша акція «Смартфон купив — на море звалив!» і нарешті відомі імена переможців.

Акції

03.02.2020

1391

Післяплата — покупка без ризиків
Післяплата — покупка без ризиків

Як убезпечити себе при купівлі техніки з досвідом? Обирати доставку післяплатою на «Техноскарбі».

Новини сайту

03.02.2020

2425

5 кроків під час вибору комп`ютерної миші
5 кроків під час вибору комп`ютерної миші

Як зрозуміти яка мишка потрібна та на що звернути увагу? Розповідаємо про головні нюанси під час вибору периферії.

Техноблог

31.01.2020

2865

Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе
Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе

Купуючи техніку з досвідом, хочеться бути впевненим в її якості. Ми знаємо про ваші бажання та здійснюємо їх.

Новини сайту

27.01.2020

3841