offline

0 800 210 028

Samsung: корейський успіх на світовому ринку

Історія компанії Самсунг

Історія компанії Samsung починається з підприємливого корейця Лі Бен Чхоля, який в березні 1938-го року зайнявся виробництвом та продажем рисового борошна. Незабаром його справа прогоріла, але ентузіазм і бажання домогтися успіху знайшли нову силу. За 82 роки існування нині успішна корпорація кілька разів змінювала рід діяльності та навіть була на межі банкрутства. Але про все по черзі. 

Сьогодні Samsung — одна з найдорожчих компаній, що є гордістю Кореї. Щорічний прибуток корпорації досягає 97 млрд доларів, а кількість співробітників в усьому світу більше 400 000 чоловік.

Своєму успіху Samsung зобов'язана непереможній силі духу та наполегливій праці. Після провалу рисової справи й важких часів Лі Бен Чхоль взявся за легку промисловість, яка за декілька років привела його до лав найвідоміших підприємців Південної Кореї.

Військовий переворот, що трапився в країні, вніс свої корективи та діяльність Чхоля знову зійшла нанівець, а сам він потрапив у в'язницю з політичних причин. Але за деякий час ентузіаст витягнув щасливий квиток, коли нова влада взялася за відновлення економіки. Samsung отримала пільги та державне замовлення на розвиток електроніки, ступивши на стежку становлення тієї компанії, яку ми знаємо сьогодні.

У наші дні корпорація може похвалитися розмаїттям товарів. Samsung успішно виробляє не лише електроніку, але й побутову техніку. Продукція компанії є в кожному третьому будинку: від смартфонів та планшетів до пилососів з холодильниками. Але, зрозуміло, є позиції, у виробництві яких Samsung досягла успіху найбільше.

1080x900 250838 samsung_4.jpg t_news

Телевізори

Компанія Samsung приділяє особливу увагу розробці своїх телевізорів, вигадуючи все нові і нові технології. Це переважно тонкі ТВ з корисними функціями та високою якістю за доступною ціною. Наприклад, лінійка 2019-го року складається з рідкокристалічних телевізорів з QLED-екраном та стильним дизайном. Купити телевізор Samsung — це хороша можливість отримати ТВ з роздільною здатністю , операційною системою Tizen, підтримкою стрімінгових платформ та діагоналлю екрану до 98 дюймів.

1080x900 250837 samsung_1.jpg t_news

Мобільні телефони 

За кількістю випущених смартфонів Samsung може змагатися мабуть тільки з Xiaomi. Компанія без перебільшення дає «розгулятися» під час вибору пристрою. Зовсім нещодавно ми розповідали про новинку компанії, лінійку S20, але Samsung знову порадували шанувальників анонсом флагмана А31 з 48-ми мегапіксельною квадрокамерою.

У каталозі нашого інтернет-магазину більше 2500 різних смартфонів компанії Samsung, серед яких велика кількість у відмінному стані. Купівля телефону займе всього кілька хвилин, а отримати свій новенький гаджет ви можете просто вдома, обравши адресну доставку.

Бренд також випускає фірмові smart-годинники, що стануть практичним аксесуаром та помічником в тандемі з телефоном Samsung.

1080x900 250836 samsung_3.jpg t_news

Планшети

Лінійку флагманських планшетів Samsung Galaxy Tab можна назвати однією з кращих на операційній системі Android. Компанія позиціонує свою техніку як гаджети високої якості, що випускаються в різних цінових категоріях. Пристрої відрізняються хорошою автономністю та відмінно підходять для навчання або роботи. На нашому сайті доступні планшети бренду від 440 грн.

Крім перерахованих товарів, що є в наявності на «Техноскарбі», ви можете ознайомитися з повним переліком техніки корпорації Samsung.

1080x900 250839 samsung_2.jpg t_news

Чи купувати техніку б/в? Несумнівно так.

Адже це можливість отримати необхідні гаджети, заощадивши кошти. А також подбати про екологію, давши вживаній техніці нове життя.

Купуйте обдумано!

Дивіться також:

Облаштовуємо домашній спортзал
Облаштовуємо домашній спортзал

Розповідаємо про базові тренажери, які можна вигідно придбати на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

Техноблог

03.04.2020

1372

Весняний цінопад у «Техноскарбі»!
Весняний цінопад у «Техноскарбі»!

Купуйте три товари та отримайте знижку на кожну одиницю в чеку.

Акції

01.04.2020

2275

Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок
Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок

Незважаючи на складну ситуацію, ми продовжуємо працювати для вас, роблячи все можливе, щоб покупки здійснювалися зручно та легко.

Новини сайту

27.03.2020

3060

Корисна техніка для дому
Корисна техніка для дому

та як придбати її вигідно разом з «Техноскарбом».

Техноблог

20.03.2020

1446

Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»
Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»

Як будуть працювати магазини під час карантину.

Новини мережі

18.03.2020

3110

Задача: домашня вечірка
Задача: домашня вечірка

Ідеї для тематичних посиденьок з друзями та необхідна техніка для їх втілення від «Техноскарбу».

Техноблог

13.03.2020

1222