online

0 800 210 028

Корисна техніка для дому

1080x900 234081 tehnika_ukr.jpg t_news

Дім — місце, де ми відпочиваємо, оновлюємо сили та відчуваємо себе в безпеці. Тому дуже важливо наповнити його корисними приладами, що допоможуть нам жити в комфорті. Крім того, в останні роки все більше людей переходять на віддалений спосіб роботи, перетворюючи своє  житло на робочий простір. 

Говорячи про побутову техніку для дому, на думку одразу спадають кухонні пристрої. Але на додаток до мікрохвильовими печами, мультиплит і електричних Чайникам, є багато корисних гаджетів, які часто йдуть без уваги. 

Ми зібрали кілька цікавих пристроїв, що створені задля вашого комфорту в домашніх умовах. Всі товари можна купити в інтернет-магазині «Технокарб», заощаджуючи гроші та  час на пошуки нової техніки.

Фільтр для води 

Можливо не варто говорити про важливість вживання певної кількості чистої води щодня. Але багато хто нехтує цим «золотим» правилом гарного самопочуття. Особливо ті, хто проживає у великих містах, де якість води з водопроводу залишає бажати кращого.  

Люди вирішують проблему питної води по-різному. Але одним з найбільш вірних рішень , а головне бюджету, є фільтр. Купити фільтр-глечик або насадку на кран — залежить лише від вас. Обирайте свій варіант залежно від кількості людей, що живуть з вами. 

1080x900 234079 voda.jpg t_news

Зволожувач повітря 

Як часто ви думаєте про те, що ви дихаєте? Якість повітря не менш важлива для людського організму. Часто повітря у наших будинках дуже сухе, що впливає не лише на стан шкіри та загальний зовнішній вигляд, але й на імунітет. Особливу увагу слід звернути на питання вологості під час «болісних» періодів  восени та навесні, коли застудитися легше легкого. 

1080x900 234078 uvlazhnitel.jpg t_news

Очищувач повітря 

Для того, щоб вдихати не лише вологе, але й чисте повітря, приходить на допомогу очищувач.. На жаль, багато хто недооцінює важливість цього компактного пристрою. Пил, що накопичується в приміщенні, змушує нас чхати, викликає алергічні реакції, а іноді навіть інфекційні захворювання. 

Очищувач повітря видаляє неприємні запахи, знижує ймовірність алергії та просто дозволяє легко дихати. Сучасні пристрої поєднують в собі масу корисних функцій, але їх вартість іноді «кусається». Тому купити вживаний очищувач повітря в нашому каталозі —  гарна можливість подбати про своє здоров'я, економлячи гроші.

1080x900 234080 ochislitel.jpg t_news

Мобільний кондиціонер

Серед основних переваг такого приладу — компактність, легкість з'єднання та експлуатації. Що ще потрібно, коли кожен квадратний метр в кімнаті на рахунку? Коштує портативний кондиціонер часто дешевше класичного, але здатний виконувати ті ж функції. Багато моделей мають колеса, тож пристрій можна легко транспортувати в іншу кімнату за бажанням. 

1080x900 234083 konditioner.jpg t_news

Робот-пилосос 

Епоха інтелектуальних пристроїв приносить багато технологій, що спрощують наше життя, беручи на себе деякі домашні справи. 

Наприклад, для економії часу та енергії на прибирання допоможе робот-пилосос. Він впорається з сухим та вологим прибиранням, поки ви робите свою улюблену справу або відпочиваєте після робочого дня. Достатньо увімкнути пристрій та вибрати необхідні налаштування у додатку на вашому смартфоні.

Як і більшість розумних приладів, роботи-пилососи рідко хваляться низькою ціною, тож ви завжди можете купити пристрій б/в у хорошому стані на «Техноскарбі»

1080x900 234084 robot.jpg t_news

Економте гроші з нашим інтернет-магазином та не забувайте дбати про своє здоров`я.  

Дивіться також:

Samsung: корейський успіх на світовому ринку
Samsung: корейський успіх на світовому ринку

Корпорація з цікавою історією, що вчить ніколи не опускати руки.

Техноблог

27.03.2020

2061

Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок
Доставка на дім — найкращий варіант для безпечних покупок

Незважаючи на складну ситуацію, ми продовжуємо працювати для вас, роблячи все можливе, щоб покупки здійснювалися зручно та легко.

Новини сайту

27.03.2020

3060

Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»
Тимчасові зміни режиму роботи магазинів «Техноскарб»

Як будуть працювати магазини під час карантину.

Новини мережі

18.03.2020

3110

Задача: домашня вечірка
Задача: домашня вечірка

Ідеї для тематичних посиденьок з друзями та необхідна техніка для їх втілення від «Техноскарбу».

Техноблог

13.03.2020

1222

Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!
Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!

З 12.03.2020 по 31.03.2020 (включно), в мережі магазинів «Техноскарб» діє унікальна акція «Долар зростає, але ми тримаємо ціни».

Акції

13.03.2020

5527

Найбільш очікувані новинки 2020 року
Найбільш очікувані новинки 2020 року

Про них говорять давно, багато та з нетерпінням чекають офіційного виходу.

Техноблог

06.03.2020

1182