offline

0 800 210 028

Сам собі перукар

1080x900 306416 ban_UA.jpg t_news

Найчастіше складно пояснити майстру перукарського мистецтва, яку саме стрижку вам хочеться на цей раз. А в умовах самоізоляції і зовсім доводиться брати все в свої руки.

Професійні пристрої впливають на стан волосся нітрохи не менше за косметичні доглядові засоби. За допомогою якісних гаджетів по догляду за волоссям та спритності рук можна самостійно створити, або оновити, зачіску в домашніх умовах. До того ж, ніхто не зрозуміє ваші бажання краще вас самого, особливо якщо це стосується стилю та зовнішнього вигляду.

Розповідаємо про техніку по догляду за волоссям для жінок і чоловіків, яку можна вигідно купити в нашому інтернет-магазині «Техноскарб». А також, на що звернути увагу під час покупки.

Фен 

Це незамінний пристрій, що є в арсеналі практично у кожного. З його допомогою можна не лише швидко підсушити волосся, але й самостійно створити салонне укладання на будь-яку довжину.

Сучасні фени дбайливо доглядають за волоссям, не пересушучи їх. Умовно фени можна розділити на три категорії: професійний, побутовий та компактний. Останній стане вірним супутником в будь-якій поїздці або подорожі.

Для пухнастого волосся обирайте фен з функцією іонізації, яка допомагає прибрати статичну електрику, роблячи волосся гладкими та слухняними. А також, утримує вологу в волоссі, завдяки чому воно виглядає здоровим і шовковистим.

Сьогодні на ринку величезний вибір фенів в різному ціновому та функціональному діапазоні. Підбирайте свою модель, виходячи з основного завдання фену: сушка, завивка, створення об’єму або укладання волосся.

На «Техноскарбі» можна придбати якісні професійні фени за доступною ціною. Наприклад, купити Philips або Rowenta б/в у хорошому стані, оформивши доставку товару прямо додому з послугою «Адресна доставка».

1080x900 306415 f.jpg t_news

Плойка

Ідеально-гладке волосся, акуратні кучері або вишукані об'ємні локони — все це заслуга плойки. Їх існує безліч на «смак і колір», тому душа будь-якого авантюриста-експериментатора знайде щось своє.

Щоб не заплутатися в широкому розмаїтті плойок, розділимо їх за основними критеріями. За типом: гребінець, стайлер, плойка та щипці. За створенням: гофре, гладкої зачіски, локонів.

Велика частина всіх плойок на ринку — для вирівнювання, але вони також підходять і для завивки волосся. Тут головне призвичаїтися провертати пасма між пластинами плойки. За допомогою конусної плойки можна створити ефектну об'ємну зачіску, а побутовий стайлер Philips б/в допоможе перетворити рівні пасма на природну хвилю.

У каталозі нашого інтернет-магазину «Техноскарб» великий вибір якісних б/в плойок, які можна вигідно купити в хорошому стані.

1080x900 306414 ployka.jpg t_news

Машинка для стрижки 

Універсальний доглядовий гаджет для чоловіків, оскільки часто в комплекті з машинкою йдуть додаткові насадки. Правильно підібравши модель, можна купити машинку для стрижки, скажімо Braun або Philips, та отримати триммер для бороди, носа і вух в єдиному цілому. Непогана ідея, правда?

Між собою всі машинки відрізняються типом живлення, функціоналом, потужністю та, звичайно ж, ціною. Вибираючи машинку для себе або в подарунок, звертайте увагу на додаткові можливості гаджета. Наприклад, самозагострювальні леза та наявність вологого очищення сильно спростять догляд за пристроєм.

Ознайомтеся з повним переліком доступних машинок для стрижки в арсеналі «Техноскарбу». У нас можна купити якісну техніку б/в в хорошому стані за низькою ціною.

1080x900 306418 mach.jpg t_news

Не бійтеся експериментувати зі своїм стилем та будьте здорові!

Ваш «Техноскарб».

Дивіться також:

Працюємо для вас!
Працюємо для вас!

Більшість наших роздрібних магазинів продовжують працювати. Купуйте безпечно та вигідно разом з «Техноскарбом»!

Новини мережі

30.04.2020

2859

Базові інструменти для дому
Базові інструменти для дому

Ми зібрали базові інструменти, що допоможуть впоратися з домашніми справами.

Техноблог

24.04.2020

1981

«Великодні знижки» на відомі бренди»
«Великодні знижки» на відомі бренди»

В період з 17.04 по 23.04 (включно) ви можете придбати техніку від Apple, Xiaomi або Samsung зі знижкою до 10%.

Акції

16.04.2020

2539

Як знайти хоббі на карантині
Як знайти хоббі на карантині

та придбати все необхідне зручно й економно.

Техноблог

10.04.2020

969

Купуй зарааааааз!
Купуй зарааааааз!

Умови акції будуть дійсні з 10.04 до 16.04 включно.

Акції

09.04.2020

2794

Облаштовуємо домашній спортзал
Облаштовуємо домашній спортзал

Розповідаємо про базові тренажери, які можна вигідно придбати на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

Техноблог

03.04.2020

1405