offline

0 800 210 028

Електронні сигарети

1080x900 429143 e-cig_UA.jpg t_news

Останні пару років в моду входить усвідомлене споживання, екологічність і здоровий спосіб життя. Тому все більше людей намагаються попрощатися зі своїми шкідливими звичками, не зважаючи на те, що зробити це досить складно.

Одна з таких згубних звичок — куріння. Найчастіше саме бажання кинути курити підштовхує до вирішення купити електронну сигарету. І оскільки тут, на відміну від класичних сигарет, справи йдуть трохи складніше, для початку варто заглибитися в тему модного пристрою. Розповідаємо про історію появи, основні види та головні переваги електронних сигарет. 

З чого все почалося

Історія електронної сигарети сягає в далеке минуле, адже перший прототип пристрою був створений в 1930-х роках в Америці. Але в тому вигляді, в якому ми знаємо її сьогодні, е-сигарета побачила світ лише в 2003-му в Китаї. Тоді в Пекіні 52-річний фармацевт та курець зі стажем Хон Лик задумав винайти аналог звичайним «шкідливим» сигаретам. Причиною цьому стала втрата батька Хону, який все життя був завзятим курцем і помер від раку легенів. Саме завдяки Ліку е-сигарета міцно закріпилася на ринку і знайшла широку популярність.

1080x900 429144 e-cig1.jpg t_news

Основні види і переваги електронної сигарети

Умовно всі е-сигарети можна поділити на чотири види: одноразові, eGo, е-кальяни і е-моди. Поговоримо про кожний окремо.

Одноразова е-сигарета зовні нагадує класичну сигарету в папері. Такі пристрої підійдуть для ознайомлення з принципом роботи електронних сигарет, але вибирати такий варіант як засіб боротьби з курінням не рекомендуємо. Перевага одноразової сигарети: доступна ціна.

eGo, або більш неформально eGo-шка — відмінний варіант для новачків, які лише починають знайомство зі світом «вейпінга» (куріння електронних сигарет). Ненароком eGo можна переплутати з кульковою ручкою, оскільки вони схожі за формою. Це компактний і бюджетний варіант електронної сигарети має дуже широкий вибір на ринку, тому вибрати щось по індивідуальним бажанням буде не складно.

Головні плюси eGo в простоті використання, великій кількості пари, компактності і можливості повторної перезарядки акумулятора пристрою.

Електронний кальян б/в відрізняється в першу чергу яскравим дизайном і великою ємністю акумулятора. Таку модель е-сигарети ще називають кишеньковим кальяном, завдяки невеликим габаритам та вазі. Це варіант для більш просунутих «вейперів», які надають значення не лише характеристиками, але і зовнішньому вигляду свого парогенератора. Відмінною рисою такого виду е-сигарет є якість матеріалів, з яких виготовляється пристрій.

Електронні моди спрямовані на велику кількість виробленої пари. Це більш важкі пристрої з дуже потужним акумулятором і механізмом генерування пари. Особливість модів полягає в можливості індивідуально налаштовувати необхідну напругу, присутності термоконтроля та інформативного дисплея з усією інформацією стосовно роботи пристрою.

1080x900 429145 e-cig2.jpg t_news

Де купити

У каталозі інтернет-магазину «Техноскарб» можна знайти різні моделі електронних сигарет за доступною ціною. Ціновий діапазон від 250 грн.

Ознайомитися з доступними моделями.

Дивіться також:

Ваш ідеальний ранок
Ваш ідеальний ранок

Ми вирішили скласти список техніки, що допоможе вам зробити свій ранок ще більш приємним.

Техноблог

03.07.2020

1010

Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою
Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою

Протягом усього місяця діє знижка на замовлення, оформлені в інтернет-магазині.

Акції

01.07.2020

2586

Про нас: переваги мережі магазинів Техноскарб™
Про нас: переваги мережі магазинів Техноскарб™

Чому варто обирати наш магазин вживаної техніки.

Техноблог

19.06.2020

1326

Знайомтеся — ТехноБот
Знайомтеся — ТехноБот

Ваш особистий помічник в роботі з нашим магазином.

Новини сайту

15.06.2020

10025

Samsung Galaxy: як перевірити оригінальність
Samsung Galaxy: як перевірити оригінальність

Купуючи вживаний телефон.

Техноблог

12.06.2020

19785

Купуй офлайн — отримуй знижки на онлайн!
Купуй офлайн — отримуй знижки на онлайн!

Здійснюйте покупку в магазині та отримуйте до -15% на наступну покупку на нашому сайті.

Акції

10.06.2020

2570