offline

0 800 210 028

Телевізор: історія і найпопулярніші технології

Практично в кожному будинку є герой поруч з яким вечорами збирається вся родина. Ведуться активні дискусії та суперечки про те, хто і що хоче дивитися. Телевізор вже давно перестав бути предметом розкоші, коли дозволити собі таке задоволення могли лише заможні люди. І нехай з появою інтернету телевізор трохи здав свої позиції, сучасні «ящики» не упускають хвилю, володіючи багатьма корисними можливостями.

1080x900 441389 TV_UA.jpg t_news

Сьогодні купити телевізор з підтримкою Smart TV означає отримати зображення і звук високої якості, кабельне телебачення, вихід в інтернет, домашній кінотеатр та багато інших цікавих опцій. Отже, трохи історії появи телевізора і які технології популярні на ринку сьогодні.

Як, коли і хто?

Телевізор став справжнім проривом в світі техніки, розробкою якого займалися десятки вчених в різні часові проміжки. Але найбільш ефективно це вийшло у німецького професора Макса Дікмана, оскільки саме з під його руки в кінці 80-х вийшов перший прототип сучасного телевізора. Напрацювання Дікмана швидко підхопили інші вчені і темп розвитку телевізора пішов вгору. Трохи пізніше радянський інженер Володимир Зворикін вперше офіційно запатентував телебачення, посилаючись на безліч робіт вчених-попередників. Так почалася ера ТБ, без якого вже важко уявити наше життя.

1080x900 441386 tv_one.jpg t_news

Cучасні телевізори

Сьогодні ринок техніки буквально переповнений різними варіантами телевізорів, що забезпечує можливість вибрати модель під свої запити і бажання. Для зручності можна виділити 3 головні претенденти на покупку: LCD, LED і OLED-дисплеї. Але звичайно не варто забувати про улюблену класику останнього десятиліття — плазмові телевізори.

Першість серед популярності у покупців належить LCD, або іншими словами рідкокристалічним, телевізорам. Чому? Це хороший бюджетний телевізор з високою якістю картинки і низьким споживанням електроенергії, в основі якого лежать рідкі кристали. Наприклад, на нашому сайті доступні б/в рк телевізори від 2300 грн.

Трохи більш удосконалені LED-телевізори — симбіоз технологічності і запитів сучасної людини. Тут до рідких кристалів приєдналися спеціальні світлодіоди, за рахунок яких якість відтвореного зображення значно покращився.

Найбільш просунутий OLED-телевізор працює за допомогою органічних світлодіодів. А його головна перевага — найтонший екран з усіх запропонованих варіантів на ринку. Зрозуміло, що ціна такого задоволення неабияк «кусається», але при великому бажанні обзавестися OLED-телевізором вихід є — оформити замовлення в магазині вживаної техніки «Техноскарб».

1080x900 441388 tv_two.jpg t_news

Каталог «Техноскарбу»

Звичайно, технологія роботи не єдиний критерій, за яким слід вибирати телевізор.

Серед не менш важливих параметрів:

  • діагональ і дозвіл екрану,
  • підтримка Smart TV (для виходу в інтернет);
  • 3D технологія і тюнера;
  • бездротове з'єднання;

У каталозі нашого інтернет-магазину можна налаштувати пошук, вибравши необхідні саме вам параметри телевізора. А також, підібрати бажаний стан вживаного «ящика». Скажімо по секрету: дуже часто до нас потрапляють абсолютно нові товари, які з якоїсь з причин перестали бути потрібними колишнім власникам.

1080x900 441385 tv_three.jpg t_news

Дивіться також:

 Пристрої, що мають бути в кожному офісі
Пристрої, що мають бути в кожному офісі

Сьогодні про трійку найпопулярніших офісних аксесуарів.

Техноблог

24.07.2020

869

Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині
Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині

Купити техніку, оформити розстрочку або навіть продати. Розповідаємо про всі послуги, що доступні в нашій мережі.

Техноблог

17.07.2020

1412

Ваш ідеальний ранок
Ваш ідеальний ранок

Ми вирішили скласти список техніки, що допоможе вам зробити свій ранок ще більш приємним.

Техноблог

03.07.2020

1006

Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою
Налітай! -5% на товари з передоплатою та післяплатою

Протягом усього місяця діє знижка на замовлення, оформлені в інтернет-магазині.

Акції

01.07.2020

2579

Електронні сигарети
Електронні сигарети

Історія появи, види і переваги модного пристрою.

Техноблог

26.06.2020

1408

Про нас: переваги мережі магазинів Техноскарб™
Про нас: переваги мережі магазинів Техноскарб™

Чому варто обирати наш магазин вживаної техніки.

Техноблог

19.06.2020

1317