offline

0 800 210 028

Простими словами: шуруповерт

1080x900 472903 shurupovert_UA.jpg t_news

Вдома завжди щось трапляється, тому мати при собі невеликий набір спеціальних інструментів — все одно, що мати чарівну паличку. Зібрати нові меблі, повісити картину, полагодити дверцята кухонної шафи... і ще десятки різних побутових речей, з якими ми періодично зустрічаємося.

Звичайно, список необхідних інструментів для квартири буде відрізнятися від набору для приватного будинку, адже потреби і масштаби ремонтних робіт абсолютно різні. Але пара-трійка базових інструментів точно будуть доречними незалежно від місця. Один з таких інструментів — шуруповерт.

Що таке шуруповерт

Якщо говорити простими словами, уникаючи складної вузькопрофільної термінології, то шуруповерт —  більш практичний аналог викрутки, який значно полегшує процес ремонту або будівництва. Найчастіше до шуруповерту вдаються коли потрібно закрутити або відкрутити елементи кріплення: шурупи, дюбеля, саморізи та інше. Більш просунуті моделі шуруповертів мають функцію свердління, тому здатні замінити дриль. Звичайно, якщо мова йде про побутові ремонтні роботи.

Які бувають шуруповерти

На сьогодні найбільшою популярністю користуються мережеві та акумуляторні шуруповерти. Про них ми і поговоримо більш детально.

Перша вагома перевага мережевого шуруповерта — працездатність без обмежень у часі. Така модель точно не здасть свої позиції у невідповідний момент, адже живиться від електроенергії. Але при тривалих роботах рекомендуємо все ж періодично вимикати інструмент на 10-15 хвилин, щоб уникнути перегрівання.

Друге «Так» на користь мережевого шуруповерта — його вага, яка значно менша, ніж в акумуляторної моделі. Такий варіант підійде для періодичного використання в домашніх справах. Ціни на мережеві моделі доволі демократичні. Наприклад, на «Техноскарбі» можна купити б/в шуруповерт від 300 грн. Переглянути повний каталог мережевих шуруповертів нашого магазину.

1080x900 472902 ST_shurupovert.jpg t_news

Акумуляторний шуруповерт обійдеться дорожче, але його вартість абсолютно виправдана. Такий інструмент дозволяє працювати на вулиці, коли немає доступу до розеток. Також до плюсів акумуляторного шуруповерта можна віднести тривалу автономність, компактність та широкий перелік виконуваних завдань.

З мінусів такого інструменту — необхідність періодично заряджати акумулятор та висока ціна. Але нашому магазині акумуляторний шуруповерт б/в можна придбати від 600 грн, що значно нижче ціни нового пристрою в будь-якому магазині техніки. Ознайомитися з всіма доступними варіантами.

1080x900 472904 AKK_shurupovert.jpg t_newsНа що звертати увагу

Основні характеристики, які допоможуть вам правильно зробити вибір інструменту:

  • тип живлення;
  • потужність;
  • обертаючий момент;
  • діаметр патрона.

Яку потужність краще вибрати? Все залежить від того, де і як ви плануєте використовувати шуруповерт. В середньому для побутових справ досить від 0,5 до 0,7 кВт потужності, а для масштабних робіт обирайте моделі з показником від 0,8 кВт і вище.

Дивіться також:

Готуємося до навчання
Готуємося до навчання

разом із магазином вживаної техніки «Техноскарб».

Техноблог

07.08.2020

902

Виходимо за межі стандартних зйомок
Виходимо за межі стандартних зйомок

Ультрапортативна відеокамера SONY PXW-FS7

Цікаве

06.08.2020

1003

Користуйся вигодою Скупки!
Користуйся вигодою Скупки!

Отримуйте на 5% більше від продажу техніки через сервіс «Скупка» в магазинах «Техноскарб».

Акції

27.07.2020

2807

 Пристрої, що мають бути в кожному офісі
Пристрої, що мають бути в кожному офісі

Сьогодні про трійку найпопулярніших офісних аксесуарів.

Техноблог

24.07.2020

868

Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині
Техніка: всі можливості та послуги в нашому магазині

Купити техніку, оформити розстрочку або навіть продати. Розповідаємо про всі послуги, що доступні в нашій мережі.

Техноблог

17.07.2020

1410

Телевізор: історія і найпопулярніші технології
Телевізор: історія і найпопулярніші технології

І нехай з появою інтернету телевізор трохи здав свої позиції, сучасні моделі не втрачають хвилю, володіючи багатьма корисними функціями.

Техноблог

10.07.2020

1437