online

0 800 210 028

Чому електротранспорт такий популярний?

1080x900 486629 electric-UA.jpg t_news

У 2020 році, коли Ілон Маск активно випускає свої знамениті автомобілі Tesla, вже складно здивувати когось електрокаром, що працює від заряду акумуляторів. Але на відміну від Америки та країн Європи, в Україні мало хто може дозволити собі придбати електроавтомобіль. Та й будемо говорити відверто — не всі українські міста пристосовані до такого виду транспорту.

Проте, люди відчувають активний інтерес до всього, що має приставку «електро», особливо коли мова йде про засоби пересування. Тому все частіше на вулицях можна зустріти людей на гіроскутерах — персональному та досить компактному електротранспорті. Це відмінний варіант для міста, коли хочеться скоротити користування громадським транспортом.

1080x900 486627 giroscuter.jpg t_news

Особливо активний інтерес до такого роду техніки виник під час жорстких карантинних обмежень, коли у великих містах України зупинилася робота громадського транспорту.

У категорію популярного електротранспорту, який найчастіше зустрічається на вулиці, можна віднести:

  • електросамокат;
  • гіроборд;
  • сеґвей;
  • моноколесо.

1080x900 486626 scouter.jpg t_news

Сьогодні найбільшою популярністю користується саме електросамокат. А найчастіше на слуху бувають моделі Mi Electric Scooter M365, версії Pro й Pro 2 від компанії Xiaomi. Багато «самокатників» обирають цей бренд за принципом «Співвідношення: ціна — якість». І компанія дійсно випускає непогані пристрої.

Наприклад, найсвіжіша модель самоката від Xiaomi — Mi Electric Scooter Pro 2 здатна проїхати до 45 км на одному заряді, а максимальна швидкість при цьому становить до 25 км/год в режимі Sport. У порівнянні з попередніми моделями тут з'явився вологозахист та навіть можливість блокування двигуна.

Напевно виникає питання: «А чим не догодили велосипеди?» Звичайно, велосипед — це відмінна альтернатива міському транспорту, яка до того ж і позитивно впливає на здоров'я, але не завжди хочеться крутити педалі. Тим паче, далеко не всі офіси обладнують спеціальні безпечні велопарковки, щоб співробітник міг залишити свій транспорт без докорів сумління. І в цьому плані, скажімо, гіроскутери очевидно перемагають, бо вони не займають багато місця та без зусиль помістяться навіть під робочим столом.

1080x900 486628 segway.jpg t_news

5 «За» на користь електротранспорту

Якщо ви задумалися про покупку особистого електротранспорту, розповідаємо чому це хороша ідея.

  1. Екологічність. Електротранспорт не завдає шкоди навколишньому середовищу, оскільки відсутні викиди шкідливих речовин.
  2. Економія на паливі. На відміну від автомобілів або скутерів — електротранспорт заряджається від мережі, що істотно заощаджує гроші на заправку.
  3. Ви самі складаєте свій маршрут. За бажанням можна проїхати через парк, таким чином перетворюючи дорогу на роботу в приємну прогулянку.
  4. Жодних заторів. Це найголовніший плюс для мешканців великих міст.
  5. Компактність. Такий транспорт можна легко скласти або підняти однією рукою. Крім того, з ним без проблем пропускають до метро або автобусу.

Звичайно, електротранспорт — задоволення не з дешевих. Наприклад, остання модель самоката від Xiaomi обійдеться в 17 тисяч гривень. І тут на допомогу приходять комісійні магазини, в яких можна знайти бажану техніку значно дешевше.

У нашому інтернет-магазині «Техноскарб» можна купити, наприклад, гіроборд б/в від 1 500 грн або електросамокат Ninebot б/в від 7 000 грн. Більш того, каталог постійно оновлюється, тому слідкуйте за новинками, щоб не проґавити вигідну пропозицію.

Ознайомитися з асортиментом.

1080x900 486630 monokoleso.jpg t_news

Дивіться також:

Як купити Б/В технiку з гарантією? #1
Як купити Б/В технiку з гарантією? #1

Як купити Б/В технiку з гарантією?

Відео

17.08.2020

928

Особливості вибору б/в техніки
Особливості вибору б/в техніки

Особливості вибору б/в техніки

Відео

17.08.2020

1050

Готуємося до навчання
Готуємося до навчання

разом із магазином вживаної техніки «Техноскарб».

Техноблог

07.08.2020

908

Виходимо за межі стандартних зйомок
Виходимо за межі стандартних зйомок

Ультрапортативна відеокамера SONY PXW-FS7

Цікаве

06.08.2020

1008

Простими словами: шуруповерт
Простими словами: шуруповерт

Просто та доступно про інструмент, який можна вигідно купити на сайті магазину «Техноскарб».

Техноблог

31.07.2020

946

Користуйся вигодою Скупки!
Користуйся вигодою Скупки!

Отримуйте на 5% більше від продажу техніки через сервіс «Скупка» в магазинах «Техноскарб».

Акції

27.07.2020

2815