offline

0 800 210 028

Шкіряні покриття для підлоги від Tretford Veledo

1080x900 510369 ban_int(3)_ua.png t_newsОригінальне рішення в дизайні інтер'єрів - шкіряні покриття для підлоги від Tretford Veledo

Окрім того, що в магазинах «Техноскарб» можна купити незвичайні ексклюзивні товари, деякі з них продаються цілими партіями. Це стосується не лише техніки, але й будівельних/оздоблювальних матеріалів, представлених в достатній кількості  для оформлення різних за квадратурою приміщень.

Нещодавно ми реалізували оптову партію направду унікального товару - шкіряної підлоги. У розпал популярності еко-напрямку саме шкіра в дизайні інтер'єрів допомагає вийти на новий рівень оздоблення як житлових приміщень, так і торгових площ, приймалень, готелів, шоу-румів.

Для виробництва такого підлогового покриття використовується шкіряне волокно, яке безклєєвим способом з'єднується з ДВП-основою і корковим стабілізуючим шаром. Для більшої стійкості до подряпин верхній шар обробляється сумішшю спеціальних масел і воску. Товщина шару зносу складає 1,7 мм, клас зносостійкості 32-й. Загальна товщина полотна становить 10,6 мм, розмір 915 на 310 мм.

1080x900 510375 int(3).png t_news

Компанія Tretford Veledo займається виробництвом ексклюзивних підлогових покриттів з 1960 року. Завдяки бездоганній якості своєї продукції, компанія здобула всесвітню популярність і визнання серед дизайнерів, які цінують не лише витонченість, а й філософію виробництва підлогових покриттів з органічних матеріалів, що мають відмінні ресурсозберігаючі та шумоізоляційні характеристики.

Лінійка представлена ​​різними колекціями Angus, Buffalo, Croco, Torro, кожна з яких відрізняється кольоровою гамою і різною текстурою. Шкіряна підлога виготовляється у вигляді плитки, а її монтаж хоч і має свої нюанси, але дуже схожий з укладанням звичайного ламінату. Обов'язкова умова - ідеально рівна і чиста основа з максимальним перепадом в 1мм. Кріплення здійснюється за допомогою спеціального клею, який наноситься на обидві сторони. Також, для більш міцного з'єднання в плитці є пази.

Спеціальний догляд за шкіряним підлогою включає в себе підтримання стабільної температури в приміщенні та обробку спеціальними засобами 3 рази на рік для збереження яскравості кольору й цілісності покриття.

Наші клієнти встигли оцінити оригінальний зовнішній вигляд і якість трендового підлогового покриття Tretford Veledo з серії Angus, а ви вже підшукали щось особливе для себе? Всі новинки легко відстежувати в цьому розділі.

Бажаємо приємних покупок!

Дивіться також:

Як купити телевізор за привабливою ціною?! #4
Як купити телевізор за привабливою ціною?! #4

Як купити телевізор за привабливою ціною?

Відео

14.09.2020

1109

Б/в техніка: плюси та головне правило купівлі
Б/в техніка: плюси та головне правило купівлі

Розповідаємо про переваги вживаної техніки, а також де найкраще її купувати.

Техноблог

11.09.2020

1044

Творчість для душі: вживані музичні інструменти в «Техноскарбі»
Творчість для душі: вживані музичні інструменти в «Техноскарбі»

Якщо музика ваше давнє бажання, що роками не подавало ознак життя — розповідаємо, які інструменти можна вигідно купити в нашому інтернет-магазині.

Техноблог

04.09.2020

1054

Заощаджуй на покупках Технiки — купуй Б/В Технiку в Техноскарб! #3
Заощаджуй на покупках Технiки — купуй Б/В Технiку в Техноскарб! #3

Заощаджуй на покупках Технiки з Техноскарб!

Відео

04.09.2020

942

Для чого потрібен зволожувач повітря?
Для чого потрібен зволожувач повітря?

Кому доречно придбати зволожувач повітря та які вони бувають.

Техноблог

28.08.2020

1622

Допоможемо продати непотрiбну технiку! #2
Допоможемо продати непотрiбну технiку! #2

Як продати непотрiбну технiку?

Відео

27.08.2020

1027