online

0 800 210 028

Б/в техніка: плюси та головне правило купівлі

1080x900 518696 banner_BU_UA.jpg t_news

Дуже часто люди з побоюванням ставляться до вживаної техніки. Причин для цього може бути безліч. Від банального: продавець «розчинився» в повітрі після продажу неробочого пристрою, а дізналися ви про це лише після повної сплати товару. Або, наприклад, ви не відчуваєте довіри до людини, яка дуже старанно намагається продати вам свій б/в айфон, пояснюючи терміновий продаж покупкою новішої моделі. Адже якщо техніка не має значних вад, які впливають на її працездатність, продавець не буде намагатися «сплавити» гаджет якомога швидше.

Крім того, недобросовісні продавці часто завищують ціну за вживану техніку, тому часом простіше трохи доплатити різницю та отримати новий пристрій.

1080x900 518694 BU_three.jpg t_news

Проте, б/в техніка — хороший спосіб заощадити на покупці, якщо робити це правильно, враховуючи всі нюанси даної авантюри. Розповідаємо про переваги вживаної техніки, а також де найкраще її купувати.

Плюси б/в техніки

  • Економія коштів. Купівля товарів в комісійному магазині обійдеться у 2 (а іноді й 3 та більше разів) дешевше, ніж в магазинах нової техніки й електроніки.
  • Раціональне використання ресурсів. Купуючи техніку з досвідом, ви даєте їй нове життя, тим самим перешкоджаючи її потраплянню на звалище. За статистикою щороку ми викидаємо техніку на більш ніж 60 млрд доларів. Подібні «відходи» створюють цілі гори сміття, яке не здатне розпадатися самостійно, а його перероблення вимагає дуже багато ресурсів.
  • Вірогідність знайти якісну техніку, якої з яких-небудь причин немає на полицях магазинів. Або, скажімо, потрібну вам модель зняли з виробництва, тоді єдиний варіант — купити б/в гаджет.

1080x900 518693 BU_two.jpg t_news

Перевірені джерела — запорука вдалої покупки

Здавалося б, що може бути більш очевидним, ніж важливість правильного вибору магазинів для покупки б/в техніки? Проте, люди часто забувають про це просте правило, побачивши в інтернеті оголошення з дуже привабливою ціною.

Пам'ятайте: якщо ціна на техніку занадто сильно занижена (можна приблизно порівняти з актуальною вартістю нового пристрою) — будьте обережні.

Ідеальний варіант — комісійні магазини, що дають гарантію на техніку. На сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб» є спеціальна категорія «Товари з гарантією», де всi доступні товари мають гарантійне обслуговування та можливість повернення протягом 14 днів з моменту покупки.

Повний каталог товарів магазину «Техноскарб».

1080x900 518695 BU_one.jpg t_news

Дивіться також:

Зміна умов використання бонусів
Зміна умов використання бонусів

Зміна умов використання бонусів

Новини мережі

16.09.2020

3353

Як купити телевізор за привабливою ціною?! #4
Як купити телевізор за привабливою ціною?! #4

Як купити телевізор за привабливою ціною?

Відео

14.09.2020

1101

Шкіряні покриття для підлоги від Tretford Veledo
Шкіряні покриття для підлоги від Tretford Veledo

Оригінальне рішення в дизайні інтер`єрів

Цікаве

08.09.2020

966

Творчість для душі: вживані музичні інструменти в «Техноскарбі»
Творчість для душі: вживані музичні інструменти в «Техноскарбі»

Якщо музика ваше давнє бажання, що роками не подавало ознак життя — розповідаємо, які інструменти можна вигідно купити в нашому інтернет-магазині.

Техноблог

04.09.2020

1040

Заощаджуй на покупках Технiки — купуй Б/В Технiку в Техноскарб! #3
Заощаджуй на покупках Технiки — купуй Б/В Технiку в Техноскарб! #3

Заощаджуй на покупках Технiки з Техноскарб!

Відео

04.09.2020

933

Для чого потрібен зволожувач повітря?
Для чого потрібен зволожувач повітря?

Кому доречно придбати зволожувач повітря та які вони бувають.

Техноблог

28.08.2020

1611