online

0 800 210 028

Розстрочка на товари в магазинах мережі «Техноскарб»

1080x900 531952 kredit_UA_blog.jpg t_news

Купівля нової техніки — завжди приємні клопоти. Але деколи доводиться відмовляти собі в цій маленькій радості через нестачу потрібної суми. Для того, щоб наші клієнти могли здійснювати бажані покупки тут і зараз, в магазинах мережі «Техноскарб» доступна розстрочка на всі товари.

У чому різниця між розстрочкою та кредитом

Ці терміни дуже тісно переплетені в головах багатьох українців. Вони часто з’являються на рекламних вивісках або звучать з вуст консультантів в магазинах техніки.

Розстрочка — варіант оплати, в якому вартість товару розбивається на певну кількість платежів. Наприклад, ви хочете купити iPhone 11 Pro, і під час оформлення розстрочки вибираєте 8 платежів. Це означає, що вартість смартфона розділяється на рівні платежі, які покупець зобов'язується вносити протягом 8 місяців.

Головна перевага розстрочки полягає в тому, що клієнт не платить ніяких відсотків за користування протягом всього терміну розстрочки (за умови своєчасного внесення щомісячного платежу). А також, до плюсів розстрочки можна віднести легкість процедури оформлення та можливість обміняти покупку або повернути гроші (в обумовлені терміни).

1080x900 531953 pic_one.jpg t_news

Що стосується кредиту — це можливість здійснити покупку шляхом кредитних коштів з умовою повернення повної суми кредиту і відсотків за користування. Що це означає? Обидві сторони (наприклад, клієнт і банк) підписують кредитний договір, за умовами якого позичальник (тобто клієнт) зобов'язується виплатити повну суму кредиту, а банк отримує прибуток у вигляді відсотків за користування. Одне з головних переваг кредиту — довготривалий час на виплату вартості покупки.

Варіанти розстрочки в мережі магазинів «Техноскарб»

Для всіх клієнтів нашої мережі доступні 3 способи оформлення розстрочки:

  • Monobank. Мінімальна сума покупки — 500 грн. Для оформлення оплати частинами (до 5 платежів) необхідно мати карту Monobank, а також ліміт на розстрочку. Купівля товару в розстрочку від Monobank здійснюється без комісій або будь-яких додаткових платежів.
  • ПриватБанк. Розстрочка доступна для власників карт: «Універсальна», «Універсальна Gold» та «VIP». Під час оформлення розстрочки необхідно мати на карті суму для оплати першого платежу. Крім того, максимальна сума покупки розраховується індивідуально для кожного покупця (за спеціальним запитом в банк).
  • FastLoanSystem. Сервіс FLS дає можливість клієнту отримати кредит без передоплати на суму від 1 000 грн до 100 000 грн. Доступні терміни виплати: 3, 6 та 9 місяців, а вартість кредиту становить 5% від суми на місяць. Для того, щоб здійснити покупку за допомогою FLS клієнту необхідно мати електронну поштову скриньку.

З детальною інформацією щодо всіх способів розстрочки можна ознайомитися тут.

Вдалих покупок,

ваш «Техноскарб»!

1080x900 531951 pic_two.jpg t_news

 

Дивіться також:

Must have осені: обігрівач
Must have осені: обігрівач

У цій статті ми розповімо про найпопулярніші види обігрівачів, які можуть не лише зігріти, але й стати доповненням вашого інтер`єру.

Техноблог

09.10.2020

856

iPhone 12: чого очікувати?
iPhone 12: чого очікувати?

Попередня дата виходу, цінова політика та цікаві особливості нового айфона.

Техноблог

02.10.2020

736

Монітор Dell u4919dw - весь світ, як на долоні
Монітор Dell u4919dw - весь світ, як на долоні

Вражаючі розміри дисплея дозволяють розмістити все під рукою.

Цікаве

24.09.2020

1009

Особливості вживаних ноутбуків. Як зробити правильний вибір? #5
Особливості вживаних ноутбуків. Як зробити правильний вибір? #5

Особливості вживаних ноутбуків.

Відео

21.09.2020

1071

Новинки від Apple
Новинки від Apple

Про говорять на ринку техніки у вересні.

Техноблог

18.09.2020

817

Зміна умов використання бонусів
Зміна умов використання бонусів

Зміна умов використання бонусів

Новини мережі

16.09.2020

3354