offline

0 800 210 028

Must have осені: обігрівач

1080x900 544757 musthave_UA.jpg t_news

Щорічно в середині осені в Україні починається опалювальний сезон, що триває до середини квітня. Як правило, батареї в будинках українців починають гріти з 15-го жовтня, але далеко не завжди опалювальний процес стартує згідно з обіцяним графіком. Головним чином на його початок впливає температура повітря, а також загальний стан опалювальних систем в будинках.

Звичайно, якщо ваш будинок облаштований системою індивідуального опалення, то холодні батареї та різкий перепад температур за вікном — вам не страшні. Але що робити мешканцям багатоповерхових будинків, в яких опалення безпосередньо залежить від справної роботи комунальників? До того ж не завжди гарячі батареї є заставою комфортної температури у квартирі або будинку. Наприклад, через «проблемні» вікна або невдале розташування батарей по периметру кімнати. У подібних ситуаціях, коли необхідні додаткові джерела тепла, одне з рішень — купити обігрівач. У цій статті ми розповімо про найпопулярніші види обігрівачів, які можуть не лише зігріти, але й стати доповненням вашого інтер'єру.

Конвекторний обігрівач

Конвектори зовні схожі на «гладкі» батареї (без секцій) та працюють за принципом циркуляції повітря. Холодне повітря надходить до обігрівача, нагрівається і виходить з нижньої частини корпусу. Тому конвектори рекомендується ставити якомога нижче, оскільки ефективність їх роботи безпосередньо залежить від місця розташування. Такі обігрівачі працюють безшумно й абсолютно безпечні для дітей або тварин.

1080x900 544758 konvektor_2.jpg t_news

Тепловентилятор

Це всім добре знайомі «дуйки», які «розганяють» гаряче повітря лопатями, вбудованими всередині корпусу. Такий обігрівач, як правило, досить компактний, доступний в ціні, а також швидко та рівномірно нагріває приміщення. Але вирішуючи купити тепловентилятор б/в будьте готові до того, що він видає шум під час роботи.

1080x900 544756 teplod_1.jpg t_news

Масляний обігрівач

Такий обігрівач часто можна зустріти в маленьких офісах або магазинчиках. Візуально він дуже нагадує класичні батареї, але з маленькими колесами для зручного транспортування всередині приміщення. Працює масляний обігрівач шляхом електричної спіралі та мінерального мастила, які знаходяться всередині пристрою. В процесі роботи масляний обігрівач не видає шуму, а також довго зберігає тепло. Рекомендуємо купувати модель з великою кількістю секцій на корпусі, щоб уникнути випадкових опіків.

1080x900 544754 three_ob.jpg t_news

У нашому інтернет-магазині доступні обігрівачі від 200 грн. Переходьте в каталог, щоб ознайомитися з повним асортиментом товарів.

Залишайтеся в теплі незалежно від опалювального сезону,

ваш «Техноскарб»!

Дивіться також:

Це сталося! Apple представили iPhone 12
Це сталося! Apple представили iPhone 12

Розповідаємо, що з прогнозів збулося в новому флагмані від Apple.

Техноблог

16.10.2020

803

Із Неаполя до Києва: секрети приготування чи не найпопулярнішої страви у світі
Із Неаполя до Києва: секрети приготування чи не найпопулярнішої страви у світі

Сьогодні мова йтиме про печі для піци.

Цікаве

12.10.2020

741

iPhone 12: чого очікувати?
iPhone 12: чого очікувати?

Попередня дата виходу, цінова політика та цікаві особливості нового айфона.

Техноблог

02.10.2020

735

Розстрочка на товари в магазинах мережі «Техноскарб»
Розстрочка на товари в магазинах мережі «Техноскарб»

Чим вона відрізняється від кредиту та які способи оформлення доступні в нашій мережі.

Техноблог

25.09.2020

1102

Монітор Dell u4919dw - весь світ, як на долоні
Монітор Dell u4919dw - весь світ, як на долоні

Вражаючі розміри дисплея дозволяють розмістити все під рукою.

Цікаве

24.09.2020

1009

Особливості вживаних ноутбуків. Як зробити правильний вибір? #5
Особливості вживаних ноутбуків. Як зробити правильний вибір? #5

Особливості вживаних ноутбуків.

Відео

21.09.2020

1068