online

0 800 210 028

Справа майстра боїться, а бетон канатну пилку Hilti ds ws 15

1080x900 565829 tehblog_pila_ua.png t_newsТема сьогоднішнього міні-огляду наших цікавих товарів говорить лиш про одне: яких тільки товарів немає в магазині «Техноскарб» від смартфонів до канатних пилок. Так, так, сьогодні мова йтиме про дуже цікавий інструмент, незамінний при демонтажі старих аварійних будівель, що йдуть під знесення. Також, канатні пили застосовують для видобутку порід блочного типу з гірського масиву або ж для виробництва облицювальних виробів на каменеобробних підприємствах.

Цей пристрій призначений для різання бетону, цегли і каменю, ріжучим елементом якого слугує канат. Сам канат сталевий пружний, під який в пропил під час різання подається суміш абразиву і води.

Канатний привід приводиться в рух двома електродвигунами, котрі оснащені приводними колесами. Канат проходить через приводні колеса за s-образною траєкторією. Швидкість канату можна плавно регулювати в діапазоні 2,5-27 м/с.1080x900 565831 kp.png t_news

У нашому випадку канатна пилка Hilti ds ws 15 може різати, навіть, мармур, а все завдяки тому, що її канат армований алмазними різцями. Канатна пилка призначена для використання з ріжучими канатами діаметром від 8 до 12 мм. Як ми вже згадували вище, сфера застосування найширша. Це і конструктивна зміна будівель, як то різання отворів будь-якого типу і форми, демонтаж мостів, труб і фундаментів.

Трохи базової технічної інформації

  • Напруга 400 В
  • Номінальна потужність 15 кВт
  • Мін. обсяг подачі води 5 л/хв
  • Швидкість руху каната 0 - 27 м/с

Саме ця модель канатної пилки дозволяє виконувати всі роботи в умовах, за яких рівень шуму має бути зведений до мінімуму. Доступне плавне і точне регулювання швидкості приводу з пульта управління. Також, є можливість регулювання натягу канату для максимальної ефективності різання, увімкнення і вимкнення подачі води з пульта управління. Канатна пилка Hilti ds ws 15 надійно захищена від електричних перевантажень, а її пневмоциліндри не потребують додаткового обслуговування.

На сьогодні канатна пилка Hilti ds ws 15, що продається в мережі магазинів техніки «Техноскарб» разом з пультом управління є ексклюзивною пропозицією, що досить рідко зустрічається на українському ринку. Якщо ви реальний покупець, приїздіть в Промломбард в с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Петропавлівська 14 і торгуйтесь до повної перемоги, ми завжди відкриті до взаємовигідної співпраці.

Дивіться також:

Новинка від Samsung: Galaxy Z Fold 2
Новинка від Samsung: Galaxy Z Fold 2

Усе найцікавіше про новий смартфон від Samsung та чому він вартує вашої уваги.

Техноблог

13.11.2020

877

Що таке 4G?
Що таке 4G?

та які бюджетні смартфони підтримують технологію зв`язку четвертого покоління.

Техноблог

06.11.2020

791

Бюджетні бездротові навушники
Бюджетні бездротові навушники

У цій статті ми вирішили розповісти про головні переваги бездротових навушників, а також поділитися трьома якісними моделями до 1000 грн.

Техноблог

30.10.2020

812

П`ять поколінь Mi Band
П`ять поколінь Mi Band

Як розвивався один з найбільш популярних гаджетів — фітнес-трекер від Xiaomi.

Техноблог

23.10.2020

931

Це сталося! Apple представили iPhone 12
Це сталося! Apple представили iPhone 12

Розповідаємо, що з прогнозів збулося в новому флагмані від Apple.

Техноблог

16.10.2020

795

Із Неаполя до Києва: секрети приготування чи не найпопулярнішої страви у світі
Із Неаполя до Києва: секрети приготування чи не найпопулярнішої страви у світі

Сьогодні мова йтиме про печі для піци.

Цікаве

12.10.2020

736