online

0 800 210 028

По місту з вітерцем!

1080x900 762774 transprt-UA.jpg t_news

Гадаємо ви знаєте про те, що сьогодні модно бути здоровою й усвідомленою людиною, котра думає не лише про себе, а й про свій екологічний слід. У багатьох країнах Європи люди відмовляються від особистих автомобілів, замінюючи їх більш компактним індивідуальним транспортом. І якщо там, за кордоном, велокультура вже стала звичною частиною життя городян, то у нас вона лише робить перші кроки на своєму шляху. Звичайно, покупка якісної моделі може істотно «вдарити» по гаманцю, проте хто шукає — той завжди знайде. Розповідаємо про популярний міський індивідуальний транспорт, який можна вигідно купити на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

Велосипед

Чому купити велосипед б/в — це хороша ідея? По-перше, це повноцінний тренажер, який допомагає вам тримати тіло в тонусі. По-друге, наявність велосипеда робить вас незалежним від громадського транспорту (а отже і від багатогодинних заторів). Ну і, звичайно, на велосипеді просто приємно з вітерцем кататися улюбленими місцями. Крім того, ви можете досліджувати нові маршрути, виїжджати з друзями на пікніки та просто насолоджуватися активним відпочинком на свіжому повітрі.

Як вибрати велосипед? Тут найголовніше — визначитися зі своїми очікуваннями, а також зрозуміти де ви будете кататися найчастіше. Наприклад, для поїздок по місту краще підібрати шосейний велосипед (міський). Як правило, такі моделі досить легкі та без проблем маневрують по доріжках і тротуару. А якщо ви любитель покататися лісовими стежками, без проблем проскакуючи все пагорби та перешкоди на шляху — рекомендуємо звернути увагу на гірський велосипед.

1080x900 762779 pic-1-bicycle.jpg t_news

Електросамокат

Цей вид транспорту стрімко набирає популярність та, з огляду на тенденції, не збирається здавати позиції. Адже якщо ще декілька років тому багато хто з цікавістю (а іноді навіть з подивом) озирався на людину, яка мчить на електричному самокаті, то сьогодні це вже звичний аналог велосипеда.

Декілька причин купити електросамокат:

  • Компактність.
  • З ним без проблем пропустять в метро або автобус.
  • Для поїздки не потрібно докладати зусиль (на відміну від велосипеда).
  • Мобільність.
  • Екологічність.
  • Ну і наостанок — такий гаджет просто виглядає дуже стильно.

На цей час беззаперечним лідером на ринку електросамокатів є компанія Xiaomi, яка подарувала нам вже декілька поколінь Mi Electric Scooter. У магазинах ціни на базову модель стартують від 13 000 грн, але на сайті tehnoskarb.ua можна купити Mi Electric Scooter б/в за 7 500 (або оформити розстрочку). Крім того, в нашому каталозі доступні й інші моделі електросамокатів за приємними цінами.

1080x900 762778 pic-2-scooter.jpg t_news

Дивіться також:

Дитячий смарт-годинник
Дитячий смарт-годинник

Чим «дитячий» смарт-годинник відрізняється від «дорослого» та як його правильно обрати.

Техноблог

19.03.2021

779

Вітаємо переможців! Акція до 8 Березня «Товари купуй, подарунки даруй»!
Вітаємо переможців! Акція до 8 Березня «Товари купуй, подарунки даруй»!

Визначено переможців акції «Товари купуй, подарунки даруй!». Вони отримають сертифікати номіналом 2000 грн на покупку золотих прикрас!

Новини мережі

12.03.2021

1878

Б/в телефон: на що звернути увагу
Б/в телефон: на що звернути увагу

Декілька порад для тих, хто планує придбати вживаний телефон.

Техноблог

05.03.2021

922

Весняна акція! До -10% знижки на обрані товари!
Весняна акція! До -10% знижки на обрані товари!

Весна прийшла, знижки принесла! До -10% знижки на товари для нового сезону!

Акції

05.03.2021

2771

Акція до 8 березня! Товари купуй, подарунки даруй!
Акція до 8 березня! Товари купуй, подарунки даруй!

Спеціально до 08 березня ми запускаємо нову акцію! Купуйте товари та беріть участь у розіграші чудових подарунків!

Акції

01.03.2021

2795

Що подарувати на 8 Березня?
Що подарувати на 8 Березня?

Ми знаємо, як може бути складно підібрати подарунок для представниць прекрасної статі, тому декілька ідей для презенту — далі.

Техноблог

26.02.2021

831