offline

0 800 210 028

Як підготувати ноутбук для продажу?

1080x900 947667 how-to-prepare-UA.jpg t_newsБудь-яка вживана техніка має цінність і її завжди можна продати, адже десь обов'язково знайдеться людина, якій вона потрібна. Крім того, покупка б/в пристрої обійдеться значно дешевше за новий аналог, а іноді техніка з рук — єдина можливість знайти потрібний гаджет. Наприклад, якщо вам потрібна конкретна модель, яку вже зняли з виробництва. Але перед тим, як виставляти техніку на продаж, її необхідно ретельно підготувати. Як це зробити — розповідаємо на прикладі ноутбука.

Для початку — переносимо особисті дані

Тут все просто: перенесіть з пристрою особисті дані та інформацію (у тому числі бази даних паролів) на будь-яке зручне для вас сховище. Це може бути флешка, онлайн-сховище даних (наприклад, iCloud і Google Диск) або новий комп'ютер, яким ви плануєте користуватися. Після того, як процес перенесення даних закінчено — не забудьте вийти зі всіх акаунтів і стрімінгових сервісів (якщо вони встановлені в десктопній версії).

Далі — форматування або видалення дисків

Отже, всі важливі дані та файли вже скопійовані, тож можна без частки сумнівів видаляти їх з комп'ютера, який незабаром знайде нового власника. Для зручності можна скористатися спеціальними програмами для чищення. Крім того, обов'язково видаліть всі збережені паролі в браузері, це можна зробити через CCleaner. Далі відформатуйте локальні диски на ПК (за винятком системного, що зберігає дані для роботи ноутбука).

Після очищення пам'яті — надаємо ноутбуку товарного вигляду

Ви видалили всі дані та ноутбук вже практично готовий радувати нового власника, залишилося лише привести пристрій у належний вигляд. Рекомендуємо провести ретельне очищення ПК від пилу та бруду. Для цього можна використовувати як підручні матеріали (пензлик, серветку або ганчірочку), так і спеціальні засоби для очищення (наприклад, слайм для видалення забруднень з клавіатури). Після чого пройдіться по екрану та корпусу комп'ютера, в ідеалі з використанням засобів для догляду за ПК на водній основі й тканини з мікрофібри (щоб не залишати слідів на екрані).

Фінальний крок — шукаємо покупця

Ви можете самостійно розмістити оголошення про продаж техніки або ж звернутися в мережу комісійних магазинів «Техноскарб» для економії часу. Ми купуємо широкий перелік пристроїв: від телефонів до побутової техніки. Залишити заявку на продаж можна онлайн на нашому сайті або в будь-якому магазині по Україні.

Дивіться також:

Товари для геймерів
Товари для геймерів

Які можна вигідно придбати на «Техноскарбі»

Техноблог

02.07.2021

1561

Що взяти з собою в подорож?
Що взяти з собою в подорож?

Зовсім не важливо, в яку саме подорож ви збираєтеся: у масштабну поїздку закордон або локальну пригоду до сусідньої області — вона в будь-якому випадку потребує підготовки.

Техноблог

25.06.2021

1319

Гриль, барбекю або набір для фондю: що вибрати для літніх пікніків на природі?
Гриль, барбекю або набір для фондю: що вибрати для літніх пікніків на природі?

Найпопулярніші девайси для літніх пікніків на природі, які можна купити в нашому інтернет-магазині.

Техноблог

11.06.2021

1131

До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони
До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони

Акція до Дня Молоді! Отримуйте до -10% знижку на смартфони та телефони.

Акції

10.06.2021

1595

Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять
Xiaomi Mi 11 Ultra: те, про що всі говорять

Що потрібно знати про одного з найпопулярніших флагманів китайського бренду.

Техноблог

04.06.2021

1562

Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?
Що таке б/в техніка, чому вона так популярна та як її безпечно купувати?

Сьогодні говоримо про гаджети з досвідом, а також про два базових правила безпеки щодо їх купівлі.

Техноблог

28.05.2021

7792