online

0 800 210 028

Поговоримо про квадрокоптери?

1080x900 1022676 kvadro-UA.jpg t_newsМи живемо в епоху контенту, і з цим твердженням навряд чи хтось сперечатиметься. Сьогодні кожна велика компанія (будь-то виробник техніки зі світовим ім'ям, кінокомпанія або, скажімо, медична клініка) прагне покращувати якість матеріалів, які виробляються для клієнтів.

І якщо раніше про якість картинки дбали лише в кіноіндустрії, або сферах, які близькі до виробництва відеоматеріалів, то сьогодні на це звертають увагу всі маркетологи, намагаючись залучити нову аудиторію. Адже сучасна людина, незалежно від віку чи роду діяльності, більшу частину інформації сприймає саме візуально. І так, як розвиток будь-якої сфери завжди тягне за собою появу нових технологій, деякі пристрої для знімання відео набули особливої ​​популярності. Один з яскравих прикладів, про який і піде мова в цій статті — квадрокоптер.

Що таке квадрокоптер?

Це безпілотний гаджет, який дозволяє вести відео або фотографування в польоті. Найчастіше квадрокоптер має чотири пропелери, які дають йому можливість парити в повітрі, а управління, як правило, здійснюється через пульт дистанційного керування або навіть жестами (у спеціальних моделях). Напевно ви хоча б раз бачили красиві кадри вашого міста, або будь-якої іншої місцевості, які зняті з висоти пташиного польоту. Так ось, це заслуга саме квадрокоптера, який дає можливість відеооператорам творити, захоплюючи неймовірні види. Крім того, знімання з квадрокоптера часто залучається й у виробництві фільмів. Існують навіть спеціальні моделі, які максимально плавно «ловлять» кадри, передаючи атмосферу в кінематографічному стилі.

1080x900 1022677 kvadro-one.jpg t_news

Де вигідно купити квадрокоптер?

Вибір квадрокоптера — справа не з простих, оскільки людини, яка не стикался із даною темою, простіше простого загубитися в широкому різноманітті моделей на ринку техніки. Для початку рекомендуємо визначитися з тим, для чого саме вам потрібен дрон, і в яких умовах ви будете його використовувати. Як і будь-яку іншу техніку, квадрокоптери можна поділити на категорії. Так, ви можете купити квадрокоптер б/в для новачка ("RTF"-дрон), який достатньо лише ввімкнути та він готовий до польоту. Для більш досвідчених пілотів рекомендуємо звернути увагу на дрони з маркуванням "BNF". А якщо ви бажаєте зібрати свій гаджет самостійно, підбираючи потрібні саме вам деталі — придивіться до квадрокоптера серії "ATF".

Купити квадрокоптер за доступною ціною, як завжди, можна на сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб». Ознайомитися з асортиментом.

1080x900 1022678 kvadro-two.jpg t_news

Дивіться також:

Літнє дозвілля: як активно провести час у рамках міста
Літнє дозвілля: як активно провести час у рамках міста

І що для цього потрібно.

Техноблог

06.08.2021

1618

«Техноскарб» для фотографів
«Техноскарб» для фотографів

Порада від «Техноскарб» — подумайте про те, щоб купити фотоапарат б/в. Це хороший варіант, аби отримати якісну техніку, покупка якої не «вдарить» по вашому гаманцю.

Техноблог

30.07.2021

1663

Чому саме ми?
Чому саме ми?

4 причини стати клієнтом мережі комісійних магазинів «Техноскарб».

Техноблог

16.07.2021

1659

Техніка для вашої кухні
Техніка для вашої кухні

Техніка для вашої кухні, що доступна б/в на сайті інтернет-магазину «Техноскарб». Купуйте якісні товари за доступними цінами.

Техноблог

09.07.2021

1371

Засмажимо, як боги з Kogast
Засмажимо, як боги з Kogast

Сьогодні ми зробимо огляд професійної поверхні для смаження Kogast EZT40R.

Цікаве

09.07.2021

1112

Зустрічайте! Apple Iphone до -13%
Зустрічайте! Apple Iphone до -13%

Ви довго на це чекали! До -13% знижки на телефони Apple Iphone!

Акції

07.07.2021

2208