online

0 800 210 028

Техніка для навчання на «Техноскарб»

1080x900 1091960 tech-for-study-UA.jpg t_newsУже ось-ось почнеться новий навчальний рік. Традиційно в цей період всі батьки активно готують дітей до настання школи, студенти «запасаються» терпінням і нервами, аби успішно скласти нові іспити, а випускники вищих навчальних закладів зітхають з полегшенням, адже все вже позаду.

Магазини канцтоварів та шкільного приладдя знову заповняться людьми. Звичайно, сьогодні багато батьків вважають за краще економити час, витрачений на пошуки «того самого» шкільного приладдя, яке буде радувати дитину під час всього навчального процесу, замовляючи товари онлайн.

До речі, цього року практично всі університети та коледжі планують повернутися до звичного режиму роботи, а отже зовсім скоро аудиторії та лекційні зали знову заповняться студентами. У коридорах знову закипить активне студентське життя з обговореннями нагальних питань.

І звичайно, в сучасних реаліях неможливо уявити будь-якого учня (будь-то школяр або студент останніх курсів університету) без персонального комп'ютера чи планшета. По-перше, практично всі завдання, принаймні у ВНЗ, виконуються онлайн (згадати б, наприклад, курсові роботи, що не давали спати ночами). А по-друге, багато шкіл поступово відмовляються від звичних підручників, також переводячи навчання в цифровий формат. Тому школярем з планшетом на уроці вже давно нікого не здивувати.

Мережа комісійних магазинів техніки «Техноскарб» щорічно проводить ярмарок товарів для навчання, щоб ви могли придбати потрібні гаджети за вигідними цінами. Ми віримо, що граніт науки — справа важка, але реалізована, якщо у вас під рукою практичні гаджети та гарний настрій. Крім того, сьогодні вчитися — це справжній тренд, адже в інтернеті є безліч ресурсів з самоосвіти, велика частина з яких абсолютно безплатні.

Яку б/в техніку для навчання можна купити в нашому каталозі?

Ноутбук. Це, як ми вже сказали раніше, основа всіх основ для будь-якого учня. Перед тим, як почати пошуки потрібної вам моделі, обов'язково визначте завдання, в яких буде застосовуватися ПК. Купівля б/в ноутбука — це можливість отримати якісний і продуктивний гаджет за доступною ціною.

Смартфон. Ми пропонуємо широкий вибір моделей від бюджетних (що добре підійдуть у якості першого телефону для дитини), до популярних флагманських пристроїв.

Планшет. Відмінна альтернатива ноутбуку, аби дитині було комфортно навчатися, не носячи із собою важкі підручники. У нас б/в можна купити планшет на будь-який бюджет: від Lenovo до Apple iPad.

1080x900 1091958 planshet-main.jpg t_news

Дивіться також:

Realme: історія компанії, яка стрімко набирає популярність
Realme: історія компанії, яка стрімко набирає популярність

Трохи історії бренду та головні причини стрімкого успіху.

Техноблог

17.09.2021

2265

Розстрочка на б/в техніку
Розстрочка на б/в техніку

Ми вважаємо, що жити потрібно тут і зараз, тому даємо можливість клієнтам оформити техніку в розстрочку. Таким чином ви можете відразу отримати потрібний вам товар без необхідності збирати повну суму на його купівлю.

Техноблог

03.09.2021

1726

Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?
Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?

Чому краще купувати б/в техніку в комісійних магазинах або на спеціалізованих торгових майданчиках онлайн?

Техноблог

20.08.2021

2818

Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі
Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі

Випуск потужного ноутбука Apple Macbook Pro 16 припав на 2019 рік

Цікаве

16.08.2021

1679

Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!
Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!

Найпопулярніша б/в техніка за соковитими цінами!

Акції

13.08.2021

2677

Зараз — ідеальний час для музики!
Зараз — ідеальний час для музики!

Ми віримо, що можна самостійно освоїти будь-який музичний інструмент, якщо, звичайно, докладати до цього максимум зусиль і часу. І якщо ви роками відкладали ідею зайнятися музикою — зараз ідеальний час для цього.

Техноблог

13.08.2021

1907