offline

0 800 210 028

Розстрочка на б/в техніку

1080x900 1097323 loan_UA.jpg t_newsТехніка — це те, без чого практично неможливо уявити сучасну людину. Від смартфонів і персональних комп'ютерів до систем розумного будинку та електроавтомобілів. Сьогодні квартири та будинки наповнені побутовою технікою, без якої, здається, вже не обійтися. Пральні машини, кавоварки або електрочайники, мікрохвильові печі, блендери та тостери, посудомийні машини та кухонні комбайни, мультиварки й роботи-пилососи — напевно хоча б щось з перерахованого знайдеться й у вас вдома.

Гаджети й справді роблять наше життя простішим, комфортнішим та багато в чому продуктивнішим (наприклад, коли мова заходить про потужний ПК для робочих завдань або вузькоспеціалізовану техніку для ремонту або будівництва). А побутова техніка, як правило, допомагає зберегти найцінніший ресурс, яким ми володіємо — час. Час витрачений на дрібні побутові справи, обійтися без яких ніяк не вийде (наприклад, приготування їжі, прання речей або прибирання в будинку).

Але є у техніки й зворотна сторона медалі — ціна. Погодьтеся, що якісний гаджет може пристойно «вдарити» по гаманцю, і часто саме з цієї причини купівля потрібної техніки відкладається на безвік. Ми вважаємо, що жити потрібно тут і зараз, тому даємо можливість клієнтам оформити техніку в розстрочку. Таким чином ви можете відразу отримати потрібний вам товар без необхідності збирати повну суму на його купівлю.

Як оформити розстрочку на б/в техніку в мережі магазинів «Техноскарб»

Отримати розстрочку на товари можна у двох банках на вибір: ПриватБанк або Monobank. Про все по черзі. 

ПриватБанк

Звертаємо вашу увагу на те, що оформити миттєву розстрочку на техніку через ПриватБанк можуть власники наступних карт: «Універсальна», «Універсальна Gold», «Елітна карта для VIP клієнтів». При цьому максимальна доступна сума покупки визначається для кожного клієнта в індивідуальному порядку.

Щоб отримати розстрочку — виберіть товар і повідомте співробітника магазину про те, що ви хочете купити його в «Оплату частинами» або за програмою «Миттєва розстрочка». Враховуйте, що в момент покупки на вашій картці повинна бути сума для списання першого платежу, а далі платіж буде списуватися кожні 30 днів до повного погашення вартості товару.

Monobank

Дізнайтеся свій ліміт на покупку частинами через додаток у розділі «Розстрочка». Далі виберіть потрібний вам товар й оформіть його купівлю на сайті або за допомогою продавця. Після цього необхідно лише підтвердити оплату в додатку Monobank й отримати товар. При цьому обов'язково переконайтеся в тому, що на вашій карті достатньо коштів для списання першого платежу по розстрочці. Максимальна кількість платежів, на яку можна розбити вартість техніки — 5 місяців, а мінімальна сума покупки — 500 грн.

Дивіться також:

Акція «Торгуйся з продавцем» - оcінній сезон!
Акція «Торгуйся з продавцем» - оcінній сезон!

З 23 вересня до 31 жовтня 2021 р. в мережі магазинів Техноскарб ТМ ви можете отримати знижку на свою покупку поторгувавшись із продавцем в магазині.

Акції

23.09.2021

3042

Realme: історія компанії, яка стрімко набирає популярність
Realme: історія компанії, яка стрімко набирає популярність

Трохи історії бренду та головні причини стрімкого успіху.

Техноблог

17.09.2021

2252

Техніка для навчання на «Техноскарб»
Техніка для навчання на «Техноскарб»

Яку б/в техніку для навчання можна купити в нашому каталозі?

Техноблог

27.08.2021

1557

Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?
Приватний продавець або комісійний магазин — що вибрати?

Чому краще купувати б/в техніку в комісійних магазинах або на спеціалізованих торгових майданчиках онлайн?

Техноблог

20.08.2021

2814

Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі
Apple Macbook Pro 16 — довершеність в кожній деталі

Випуск потужного ноутбука Apple Macbook Pro 16 припав на 2019 рік

Цікаве

16.08.2021

1678

Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!
Акція! Соковиті ціни на б/в техніку!

Найпопулярніша б/в техніка за соковитими цінами!

Акції

13.08.2021

2675