online

0 800 210 028

Який інструмент потрібен для дачі?

1080x900 1422435 ban_garden_ua.jpg t_news

Весна – це час коли природа прокидається, починає розквітати та оговтуватись від холодних днів. На жаль, в такі тяжкі часи, які сколихнули нашу країну, ми навіть не помітили прихід весни, свят, перших квітів. Починається посівна, прибирання саду, дозрівають перші овочі в теплиці. До весняних робіт в саду та городі важливо фізично підготуватись та запастись необхідними садовими інструментами.

Для початку – визначитись, яких інструментів не вистачає

На сучасному ринку  безліч садових інструментів, наша мережа комісійної техніки «Техноскарб» пропонує велику кількість необхідних для вашого господарства б/в електроінструментів. Популярні бренди: Bosch, Makita, Dnipro-M. Саме коли ваш  вибір випадає на якісні б/в електроінструменти ви не тільки заощадите, але ще отримаєте якісного «помічника» на довго.

Які б/в електроінструменти можна придбати в нашому каталозі?

  • Шурупокрути та дрилі. На дачі чи то у квартирі завжди знайдеться що треба підкрутити. Перед пошуком потрібної вам моделі, визначитесь з яким завданням повинен справитись інструмент та наскільки практичним він має бути.

1080x900 1422434 drill.jpg t_news

  • Перфоратори. Зазвичай вибирають для будівництва та ремонту потужний ударний інструмент, ми пропонуємо широкий вибір моделей б/в перфораторів за доступними цінами.

Який інструмент потрібен для дачі?

Прибирання саду та городу – це весняний «ритуал» підготовки до сезону посадки, вирощування овочів та фруктів. Для таких робіт використовується ручний садовий інструмент: кущорізи, газонокосарки, ланцюгові пили та ін.

  • Ланцюгові пили діляться на три основні типи: електричні, бензинові та акумуляторні. Перші вважаються більш бюджетними та екологічними, мінусом є обмежений доступ через дротову конструкцію та невелика потужність. Акумуляторні не обмежені в просторі застосування, їх можна використовувати в закритих приміщеннях. Бензинові пили найпотужніші зі всіх різновидів, підходять для розпилу багаторічних дерев, але мають високий рівень шуму та працюють від пального. В нашому каталозі є багато варіантів б/в ланцюгових пил, головне визначитись з яким видом робіт інструмент повинен справлятись.
  • Газонокосарки, мотокоси та тримери. Газонокосарки бувають електричні, бензинові та акумуляторні. Конструкції різноманітні (несамохідні, самохідні, райдери). Більшість з низ керуються людиною, шляхом штовхання або направлення в потрібну сторону, райдери мають кермове управління. Тримери є електричні та бензинові, використовуються найчастіше для викошування буряну.

1080x900 1422438 mower.jpg t_news

Електрогенератор – пристрій, який за рахунок двигуна створює механічну енергію та генерує електричний струм. Дизельні більш економічні ніж бензинові та більш потужні. Бензинові частіше використовуються в побутових цілях, а дизельні в промислових. Б/в електрогенератор доцільна покупка для дому та дачі, це підстрахування на випадок відключення електроенергії.

У нашому каталозі представлені багато товарів для дому, саду та ремонту за доступними цінами. Ознайомитися з асортиментом.

Завжди з вами,

мережа магазинів техніки «Техноскарб»

Дивіться також:

Проммагазин – величезний вибір будівельної техніки
Проммагазин – величезний вибір будівельної техніки

Наш промисловий магазин приємно здивує вас асортиментом

Новини мережі

27.04.2022

683

Зі святом Великодня!
Зі святом Великодня!

Нехай Свято принесе у Ваш дім затишок, а серця наповнить любов`ю.

Новини мережі

22.04.2022

589

Відкрито новий магазин в місті Ужгород!
Відкрито новий магазин в місті Ужгород!

Відкрито новий великий магазин в м. Ужгород! Широкий асортимент, доступні ціни!

Відкриття магазинів

31.03.2022

1172

Товари першої необхідності за доступними цінами!
Товари першої необхідності за доступними цінами!

Знаходьте саме те, що вам зараз потрібно! Ще й за доступними цінами!

Новини сайту

24.03.2022

1371

Залишайтесь на зв’язку та в курсі всіх подій
Залишайтесь на зв’язку та в курсі всіх подій

З мобільними телефонами від «Техноскарб» ви завжди на зв’язку, в курсі останніх подій та з постійним доступом до необхідних додатків.

Новини сайту

22.03.2022

1062

Ми продовжуємо працювати. Ціни знижено!
Ми продовжуємо працювати. Ціни знижено!

Актуальна інформація щодо роботи наших магазинів та сайту

Новини мережі

11.03.2022

6123