online

0 800 210 028

Все ще гідні: 11 ненових смартфонів, які варто обрати у 2019-му

Класика з фізичною QWERTY-клавіатурою та екс-флагмани за новими, значно привабливішими цінами. Найпрактичніша добірка девайсів на сайті «Техноскарбу».

***

кращі ненові моделі смартфонів 2019

1 и 2. iPhone 8 и iPhone 8 Plus

Останнє покоління айфонів «старої школи» — з фізичної кнопкою «Додому» та сканером відбитків пальців. При цьому все, за що ми обираємо смартфони Apple, збережено: точна, спритна камера, регулярні оновлення ОС, які приходять в перший день, без всяких черг та непорозумінь «а коли ж мій телефон оновиться?». Плюс — якісні, ексклюзивні ігри та програми з App Store, можливість платити в магазинах зі свого смартфону з Apple Pay та дивитися оригінальні шоу компанії з Купертіно. iPhone вже давно більше, ніж просто гаджет.

iPhone 8 и 8 Plus

3. Google Pixel 2

У рік виходу друге покоління «гуглофонів» хизувалось найкращими мобільними камерами — якщо говорити про роботу із кольорам та світлом у HDR-режимі. Оптимізований Android — яким він і повинен бути за задумом творців. Все це — Pixel 2.

iPhone 8 и 8 Plus

4. Blackberry Q20 Classic

Колись індустрія відвернулася від фізичних клавіатур, прямуючи до суцільних тачскрінів, і навряд чи поверне назад. Та дарма: для тих, хто набирає дуже багато тексту на смартфоні, не існує гідної заміни стареньким олдскульним BlackBerry. Після зльоту Android компанія намагалася наздогнати тренди та штампувала непримітні сенсорні пристрої, тому останні достойні смартфони з QWERTY варто шукати у вживаному вигляді.

BlackBerry Classic

5. LG V20

V20 — смартфон дивовижний. Один з останніх суперпотужних девайсів зі змінним акумулятором (адже ніхто не знає на всі сто, які з датчиків продовжують працювати, коли апарат вимкнений, чи не слухає він власника?). А тут ще й ширококутова фронтальна камера, цифро-аналоговий перетворювач для прослуховування аудіо в Hi-Fi, та три мікрофони, які записують звук вражаючої якості (смартфон створено, щоб якісно знімати концерти). Недооцінений хіт LG.

LG V20

6. iPhone X

«Ювілейний» iPhone має всі шанси стати новим 5S — флагманом, який залишиться актуальним і після п'яти років на ринку. X символізує, яким компанія Apple бачить майбутнє смартфонобудування: з управлінням свайпами, розпізнаванням обличчя, вузькими рамками навколо екрану та виїмкою на фронтальній панелі для сенсорів.

7. Microsoft Lumia 950

І знову рідкісна пташка — останній флагман Microsoft на Windows Phone, мінімалістичній та простій платформі з «живими» ярликами-тайлами. У Lumia 950 зібрала майже всі ознаки успішного смартфона: гідну камеру (з фізичної кнопкою спуску), режим роботи в якості комп'ютера (на підключений монітор смартфон виводив спрощену Windows) та потужний для системи мобільний чіп. Не було лише розуміння у топ-менеджерів Microsoft, як пояснити ці переваги аудиторії. Але є і хороша новина: золото мобільної Windows сьогодні можна купити за дуже невеликі гроші.

Microsoft Lumia 950

8. OnePlus 5T

Одне з кращих співвідношень ціни і можливостей у світі Android. Смартфони OnePlus хвалять за важіль переходу в тихий режим, як на iPhone, чисту, незавантажених зайвими віджетами-анімаціями оболонку системи, і незалежність від сліпої та безглуздої моди: старенький роз'єм для навушників 3,5 мм, на щастя, пощадили. Металевий строгий екс-флагман для консерваторів ... або просто людей практичних?

9. Galaxy Note 8

Після катастрофи з вибухаючими Note 7 корейський гігант електроніки повинен був повернутися у гру не з фаблетом, а з гаджетом-рятівником: повернути довіру та репутацію. Щоб і камера перевершувала конкурентів, і стилус, інтегрований у систему, мав більше можливостей, і ніяких необачних рішень на кшталт відмови від MicroSD.

Samsung Galaxy Note 8

10 и 11. Samsung Galaxy S8 и S8 Plus

Наостанок ще одні колишні лідери сімейства Galaxy у добірці — тому що глобально за останні два роки в смартфонах не змінювалися хіба що рамки навколо дисплея, а корисність у цього явища нульова.

Galaxy S8

У «вісімок» соковиті екрани AMOLED, продуктивності навіть для 2019 року з надлишком, і, як і Lumia 950, ці смарти здатні замінити ПК — щоправда, для цього доведеться придбати ще й док-станцію DeX. Але чому б і ні?

Дивіться також:

День матері з «Техноскарбом»: ідеї для подарунків та гарячі ціни!
День матері з «Техноскарбом»: ідеї для подарунків та гарячі ціни!

Не встигли підготуватися до свята? Мережа магазинів «Техноскарб» допоможе!

Акції

10.05.2019

1156

«Техноскарб» відкриває два центри видачі інтернет-замовлень у Києві
«Техноскарб» відкриває два центри видачі інтернет-замовлень у Києві

Гей, Києве! Купуй у інтернет-магазині, отримуй — у новісіньких спеціалізованих точках самовивозу.

Новини мережі

07.05.2019

1169

Як купувати у «Техноскарбі» найвигідніше: 5 корисних лайфхаків
Як купувати у «Техноскарбі» найвигідніше: 5 корисних лайфхаків

Канал у Viber, незвичайний запит в пошуковому рядку та інші способи знати про життя мережі магазинів більше ніж решта.

Техноблог

03.05.2019

1032

Вриваємося у вихідні: добірка техніки для пікніків та вечірок
Вриваємося у вихідні: добірка техніки для пікніків та вечірок

Неперевершена п`ятнадцятка гаджетів від «Техноскарбу». Для активного, затишного чи надзвичайно товариського відпочинку. Для всіх!

Техноблог

25.04.2019

1327

9 надзвичайніших лотів «Техноскарбу»
9 надзвичайніших лотів «Техноскарбу»

Від літнього будиночку до олдскульних гаджетів для фанатів хот-догів. Шукаємо в мережі магазинів дійсно рідкі та дивні штукенції.

Техноблог

23.04.2019

1282

Ярмарок техніки
Ярмарок техніки

Акція "Ярмарка техніки" буде діяти під час свят, з 22 до 30 квітня включно.

Акції

22.04.2019

1679