offline

0 800 210 028

5 неочевидних переваг вживаної техніки

Економія — це чудово, але ми знаємо більше причин вибирати техніку з досвідом.
***

Переваги б/у

1. Легше відкривати для себе незвичайні речі

Можливо, ви три довгих роки мріяли про мультиварку. А може — бажали позбутися старого громіздкого телевізора та повісити замість нього проектор на стіну. Ночами ви засиджувалися на форумах та вивчали, чим кращі проектори, а які сторони в них слабкі, але сумніваєтеся: раптом не приживеться? Тоді і грошей на новий телевізор не вистачить, і дивитися фільми буде нема на чому. Страшно витрачати серйозну суму на річ, якою ви не звикли користуватися.

І тут б/у виручає: купуйте вживане, причому якомога дешевше. Нехай виглядає потертим або не має коробки чи аксесуарів — не має значення, аби працювало. А потім дайте собі час: перевіряйте, як часто ви вмикаєте гаджет, чи подобається ним користуватися? Якщо техніка витримає перевірку — можна оновлюватися на крутішу модель (але виключно за бажанням).

2. Безмежний простір для вибору

 

Виробники електроніки зацікавлені в тому, щоб їх девайси купували та ще раз купували будь-якою ціною: більше нових функцій — це «плюс» до вартості. Тому життєвий цикл пристроїв тепер короткий: випустили новий ноутбук, розрекламували, заробили грошей. І ось, трапляється так, що раціональних причин переплачувати немає, а торічні моделі вже вилучили з продажу, не залишаючи вибору. Але не на вторинному ринку: тут ви платите тільки за те, чим бажаєте користуватись. Без зайвих «витребеньок».

Купити ноутбук б/у3. Захист від ризиків

Нові технології — це «необкатані» технології. З початку їх розповсюдження це свого роду експеримент на ентузіастах, готових спробувати незвичне першими. Так популяризували технологію розпізнавання облич Face ID в iPhone X.

Але інколи експерименти виявляються невдалими. Тому перевірені часом та досвідом реальних людей пристрої — гарантія того, що кошти ви витратите осмислено. І не пошкодуєте про покупку.

4. Рятівний круг

Варто купити своєму смартфону (або блендеру, або MP3-плеєру — підставте потрібне) «двійника» — таку ж саму модель, якою ви користуєтесь. Чому? Щоб завжди мати під рукою повний запасний набір деталей на випадок поломки. Якщо для Xiaomi або iPhone тач-панелі та інші запчастини продаються на кожному розі, то з менш популярними пристроями ремонт часом стає мукою.

5. Б/у можна вигідно перепродати

Продати б/у товари Цікава та гідна ідея для свого бізнесу: давати другий шанс пристроям, якими вже користувалися.

Наприклад, в Україні знайдеться з десяток магазинчиків, які купують та відновлюють техніку Apple власними силами: позбавляються від слідів використання, шукають коробки, замінюють втрачені попередніми власниками кабелі або навушники. А раз є пропозиція — знайдеться і попит. 

Накопичувальна система бонусів на «Техноскарбі» зробить подібний бізнес ще вигіднішим.

Дивіться також:

«Техноскарб» радіє: у Києві відкрився новий магазин
«Техноскарб» радіє: у Києві відкрився новий магазин

Прийшов, побачив та купив.

Відкриття магазинів

12.08.2019

1813

Товар тижня — телефони
Товар тижня — телефони

Алло, «Техноскарб»? Потрібні телефони!

Акції

09.08.2019

2273

Товар тижня: ноутбуки
Товар тижня: ноутбуки

Час оновити старенький свій ноутбук.

Акції

02.08.2019

3259

Зверни увагу на артикул та вимагай знижку!
Зверни увагу на артикул та вимагай знижку!

Літо акцій на «Техноскарбі» не закінчується.

Акції

30.07.2019

4118

«Товари тижня» — вже на «Техноскарбі»
«Товари тижня» — вже на «Техноскарбі»

Кожні сім днів — нова категорія зі знижкою! Ловіть!

Акції

29.07.2019

3085

Вживана техніка Apple: чому так дорого?
Вживана техніка Apple: чому так дорого?

Розбираємося, чи варто доплачувати та в чому переваги перед іншими брендами.

Техноблог

25.07.2019

2054