online

0 800 210 028

Новорічні подарунки: для неї

Що подарувати дівчині на Новий рік?

Якщо з чоловіками розібралися, то питання: «Що подарувати дівчині на Новий Рік?» залишається відкритим. У другій частині про подарунки розповідаємо, як порадувати представницю прекрасної статі корисним презентом. А також пара універсальних подарунків, що сподобаються одержувачу, незалежно від статі.

Для неї

Гаджети для волосся

Кожна дівчина пишається своїм волоссям та приділяє багато часу догляду за ним.

Саме тому якісний фен, що не пересушує локони, ніколи не буде зайвим.

Обрати фен можна відштовхуючись від його застосування (будь то звичайне сушіння, завивка або укладання волосся), а також з урахуванням потужності пристрою.

Придбрати фен в інтернет-магазині

Якщо дівчина часто експериментує із образами та зачісками, подаруйте їй плойку, за допомогою якої вона зможе вирівнювати волосся або завивати красиві локони.

Купити якісну плойку для волосся

Ранкові радощі

Горнятко ароматної свіжозвареної кави або вітамінний заряд у вигляді свіжого фрешу —  гарний настрій на день забезпечено. А як щодо підбадьорливого смузі та тостів з хрусткою скоринкою?

У каталозі «Техноскарбу» широкий вибір кавоварок, соковижималок, блендерів та тостерів, тому ви обов'язково знайдете хорошу модель у подарунок.

Техніка для кухні у подарунок

Масажери

Повернувшись додому після насиченого робочого дня, хочеться «стрибнути» у зручну піжаму та переключиться в режим "relax". Компанію чаю та улюбленого серіалу відмінно доповнить масажер. У нинішньому ритмі життя ми постійно на ногах, й часом тіло просто не встигає відпочити за ніч. Домашній масажер —  економія коштів та часу. Більше не доведеться шукати «вікно» для походу до масажиста. Досить дістати масажер, вибрати необхідний режим і вуаля — сеанс розслабляючого або тонізуючого масажу у вас вдома. Підібрати масажер можна з урахуванням проблемних місць: від шиї до ніг.

Купити домашній масажер для тіла

Універсальні подарунки

Якщо ви не хочете ділити подарунок на «чоловічий» та «жіночий», придивіться до універсальних девайсів. Оскільки ми живемо в цифрову епоху і складно уявити сучасну людину без смартфона, корисні гаджети стануть відмінним подарунком.

Портативний зарядний пристрій

Якісний портативний акумулятор з великою ємністю займає перше місце серед бажаних подарунків. Адже він є справжньою «паличкою-рятівницею», коли заряд смартфона наближається до нуля, а розетки немає в доступності.

Power bank в подарунок на Новий рік

Навушники

Повнорозмірні навушники для роботи за комп'ютером, класичні провідні або "true wireless", що не плутаються в кишені. Цим аксесуаром користуються, без перебільшення, всі та  завжди приємно отримати нові «вуха» у подарунок.

Навушники на Новий рік

Обирати навушники найкраще з урахуванням телефону одержувача:

Для iPhoneперейти до каталогу;

Для Android — перейти до каталогу.

Вибір подарунків —  завжди хвилюючий момент, адже потрібно врахувати так багато деталей. Продуманий презент з нотками індивідуальності одержувача рівносильний знахідці справжнього скарбу.

Техніка б/в —   варіант?

Головне пам'ятати: стара техніка нітрохи не поступається новим аксесуарам з прилавка, але допомагає добре заощадити. Адже доволі часто вибір між: новий та дорожчий або більш функціональний б/в девайс, б'є ключем. Купуючи техніку з досвідом ви не тільки зберігаєте свої кошти, а й даєте гаджетам нове життя.

Купити всю перераховану техніку можна в нашому інтернет-магазині «Техноскарб» всього за пару хвилин. Купуючи онлайн ви уникаєте ажіотажних «пробок» в магазинах, а отже економите не тільки гроші, а й час.

Важливо! Обираючи функцію «Доставка» зверніть увагу, що у святковий період умови оформлення доставки змінилися.

Детальніше тут.

Вдалих покупок й щасливого Нового року!

Ваш «Техноскарб».

Дивіться також:

Гайд по лижах у розпал сезону
Гайд по лижах у розпал сезону

Все більше людей обирають гірськолижні курорти як варіант зимових розваг під час січневих відпусток. У нашому гайді розповідаємо про найпопулярніші види лиж, уникаючи складної спеціалізованої термінології зі світу гірськолижного спорту.

Техноблог

03.01.2020

1682

Новий Рік 2020: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»
Новий Рік 2020: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»

Рік завершується і ми йдемо на святковий відпочинок.

Новини сайту

30.12.2019

1745

«Гаряча»  новина!
«Гаряча» новина!

Пора свят це завжди ажіотаж, а отже — рівень завантаженості кур`єрських служб досягає свого піку.

Новини сайту

23.12.2019

1232

Разом дешевше!
Разом дешевше!

Уже зараз і до 30 січня 2020 року в усіх магазинах мережі «Техноскарб» діє акція «Разом дешевше».

Акції

23.12.2019

2621

Новорічні подарунки: для нього
Новорічні подарунки: для нього

Час до заповітної дати летить зі швидкістю світла і найголовніше у новорічній метушні — встигнути придбати подарунки для близьких. У першій частині статті про подарунки розповідаємо, що можна презентувати чоловікові на Новий рік.

Техноблог

21.12.2019

848

Ще більше акцій: -10% на всі товари
Ще більше акцій: -10% на всі товари

Улюблене правило «Техноскарбу»: акцій та знижок багато не буває. Особливо у період свят, коли купити всім подарунки — місія неможлива.

Акції

21.12.2019

1699