offline

0 800 210 028

Мистецтво наручних годинників

У чому різниця між наручними годинниками?

Наручний годинник вже давно переступив межу свого призначення — вимір та відображення часу. Сьогодні годинник грає роль аксесуара, що дає можливість підкреслити індивідуальність або додати цікавий акцент в свій стиль. А перший в світі наручний годинник датується початком 20-го століття.

За наручним годинником можна багато чого зрозуміти про людину. Його статус, переваги та навіть особливості характеру. Не дивно, що деякі шанувальники годинників готові платити нечувані суми за бажаний аксесуар. До слова, вартість найдорожчих годинників класу «Люкс» від всесвітньо відомої компанії "Rolex" на аукціоні склала понад 5,06 млн доларів. А лідером за вартістю серед швейцарських годинників є модель "Hallucination". Початкова вартість цього годинника, інкрустованого діамантами різних кольорів — 55 млн доларів.

Мабуть, головна відмінна риса всіх годинників це тип механізму. Тобто елемент, який допомагає стрілкам «бігати» по циферблату.

Механічні наручні годинники дорожчі за аналоги через складнощі в процесі їх створення. Це справжня ювелірна робота, оскільки вони працюють завдяки пружині, яка ховається всередині корпусу. Коли годинник заводять, пружина закручується і як тільки вона починає повертатися у вихідне положення — стрілки починають йти. Механічний годинник це улюблений лот для колекціонерів вінтажних наручних годинників.

Принцип роботи механічного наручного годинника

Кварцові годинники працюють від батарейки. Саме вони є найпопулярнішими серед широкого кола споживачів, не в останню чергу завдяки простоті механізму. Такі годинники менш піддатливі до змін в точності ходу та стануть вірним супутником на довгі роки. Також можна звернути увагу на електронний годинник, який працює завдяки току.

Як працює кварцовий годинник?

Найчастіше для виготовлення доступних наручних годинників використовують композит, алюміній та нержавіючу сталь. Більш бюджетні моделі випускаються в корпусах з пластику. Крім іншого, широкою популярністю серед поціновувачів користуються годинники зі сплаву дорогоцінних металів: золото, срібло, мідь.

На сучасному годинниковому ринку представлена ​​не тільки «золота» класика зі стриманим дизайном. Сьогодні за бажанням можна купити спортивний наручний годинник з високим вологозахистом, дизайнерські аксесуари з широким спектром колірних рішень та ювелірні годинники — справжній витвір мистецтва з коштовних металів і дорогоцінного каміння.

Звичайно, неможливо не сказати і про досягнення 21-го століття — розумний годинник, який користуються великою популярністю. Прочитати докладніше про розумні годинники можна тут.

Сьогодні наручний годинник — це про почуття стилю та бажання самовиразитися за рахунок витонченого аксесуара. В епоху смартфонів годинник втратив свою актуальність в питанні прямого призначення, але зміцнився в якості певної машини часу.

У каталозі нашого інтернет-магазину «Техноскарб» понад 600 різних моделей наручних годинників, тому ви обов'язково знайдете саме свій аксесуар за приємну ціну.

Перейти в каталог

Дивіться також:

5 кроків під час вибору комп`ютерної миші
5 кроків під час вибору комп`ютерної миші

Як зрозуміти яка мишка потрібна та на що звернути увагу? Розповідаємо про головні нюанси під час вибору периферії.

Техноблог

31.01.2020

2867

Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе
Хапай наосліп: все вже перевірено за тебе

Купуючи техніку з досвідом, хочеться бути впевненим в її якості. Ми знаємо про ваші бажання та здійснюємо їх.

Новини сайту

27.01.2020

3842

Зроблено в Україні або знай наших
Зроблено в Україні або знай наших

Є корпорації, яким на даний момент немає рівних, але чи завжди є сенс переплачувати за відомість бренду? Розповідаємо про українських виробників, що не лише набирають популярність на території нашої країни, а й виходять на зовнішній ринок. Можливо, ви не раз бачили їх товари на полицях магазинів і не знали, що ця продукція "Made in Ukraine".

Техноблог

17.01.2020

4900

Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!
Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!

З якоїсь із причин не встигаєте взяти участь в акції? Термін дії акції продовжено до 31-го січня.

Акції

15.01.2020

2215

Береш більше — платиш менше
Береш більше — платиш менше

В Новий Рік з новими акціями. Отримайте знижку, здійснюючи покупку трьох та більше товарів в одному чеку.

Акції

13.01.2020

2194

Портативна колонка: король вечірок та супутник на відпочинку
Портативна колонка: король вечірок та супутник на відпочинку

Портативні колонки це порівняно новий вид акустичних систем, який по ряду своїх характеристик обходить класичні аналоги в питанні практичності. У чому переваги портативної колонки перед класичною акустикою?

Техноблог

10.01.2020

2722