offline

0 800 210 028

Найбільш очікувані новинки 2020 року

Найочікуваніші новинки техніки у 2020 році

Щорічно на ринку техніки з'являються нові гаджети та це вже давно стало звичною справою. Лідируючі виробники немов влаштовують перегони за увагу споживача та підпалюють інтерес до своєї продукції всіма можливими засобами. Але все ж завжди знаходиться декілька новинок, що приковують до себе всю увагу, а на їх презентації чекають сотні тисяч людей по всьому світу.

Простеживши найбільш очікувані новинки 2020-го року ми виділили загальну тенденцію — відродження культових пристроїв. Запустила цю хвилю компанія Moto ще наприкінці минулого року, представивши смартфон RAZR 2019 — оновлену версію легендарного пристрою RAZR V3 від Motorola. Користувачі тепло прийняли новинку бренду й охрестили її майбутнім складних смартфонів. Детальніше про Motorola та її значення в історії мобільних пристроїв читайте тут.

Що на піку очікування у цьому році?

Sony PlayStation 5

Крайня модифікація ігрової консолі від Sony була представлена ​​у 2015 році. Оновлена ​​версія PS 4 отримала приставку Pro та розлетілася немов гарячі пиріжки. Сила-силенна позитивних відгуків від задоволених власників консолі й лише одне питання — що далі?

Шанувальники приставок буквально зачекалися на нову версію Sony PlayStation, вихід якої довгий час був прихований пеленою здогадок та витриманої інтриги з боку виробника. І лише торік про нову консоль знову активно заговорили.

Представники Sony все ще не називають точної дати презентації PlayStation 5, але компанія почала підготовку до виходу нової консолі. Про це говорить не тільки незліченна кількість експертних припущень, але й поява сторінки PlayStation 5 на офіційному сайті Sony. За деякими даними світ може побачити нову приставку вже зовсім скоро на весняній презентації.

Раніше ми розповідали про всі вже випущені консолі Sony PS. Ознайомитися з текстом можна перейшовши за посиланням.

Чи буде Sony PlayStation 5?

iPhone 9 (SE 2) 

Окрім нової лінійки флагманів iPhone 12 й iPad Pro, компанія обіцяє випустити iPhone SE 2 (або iPhone 9) — найбільш очікуваний айфон 2020 року. Чому?

Новинка позиціонується як бюджетний смартфон, мета якого зробити техніку Apple доступною для всіх. Оригінальна «с-єшка» свого часу прийшлась до смаку багатьом користувачам пристроїв від Apple та відмінно себе зарекомендувала. Тому бренд взявся випустити оновлену версію одного зі своїх найбільш вдалих телефонів у корпусі iPhone 8 та з більш потужними характеристиками.

Чому всі люблять Apple? За постійні експерименти, універсальність та якість.

У новому iPhone 9 очікується вологозахист по стандарту IP68, обсяг пам'яті 64 та 128 Гб, потужний процесор A13 Bionic, корпус з металу й скла.

За попередніми даними презентація нового айфона запланована на березень 2020 року, а вартість стартуватиме від 399 доларів.

Яким буде айфон 9

OnePlus 8 

З менш очевидного — лінійка флагманських смартфонів One Plus 8. Топова модель лінійки OnePlus 8 стане першим смартфоном компанії з підтримкою 5G.

Китайський бренд OnePlus, що дихає в спину іменитим Xiaomi, планує презентувати нові три нових пристрої у квітні. А в мережі вже йде активне обговорення майбутніх смартфонів.

Серед характеристик новинок: AMOLED-дисплей, процесор Qualcomm Snapdragon 865 і до 12 Гб оперативної пам'яті.

Нові бюджетні китайські смартфони 2020 року

Та поки новинки лише очікуються, дивіться вже випущені смартфони компанії в нашому каталозі за посиланням

Дивіться також:

Задача: домашня вечірка
Задача: домашня вечірка

Ідеї для тематичних посиденьок з друзями та необхідна техніка для їх втілення від «Техноскарбу».

Техноблог

13.03.2020

1222

Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!
Долар зростає, але ми тримаємо ціни. Купуй зараз!

З 12.03.2020 по 31.03.2020 (включно), в мережі магазинів «Техноскарб» діє унікальна акція «Долар зростає, але ми тримаємо ціни».

Акції

13.03.2020

5525

Зустрічаємо весну з акцією «-18%»
Зустрічаємо весну з акцією «-18%»

та запускаємо спеціальну акцію «-18%», щоб Ви змогли порадувати себе та своїх близьких гідними подарунками.

Акції

04.03.2020

3362

Забирайте товар, а сплачуйте потім!
Забирайте товар, а сплачуйте потім!

З новою послугою "Оплата частинами" від Монобанк, купувати техніку в "Техноскарб" - ще простіше.

Новини сайту

03.03.2020

3291

Як убезпечити себе, купуючи комісійну техніку
Як убезпечити себе, купуючи комісійну техніку

Розповідаємо, як уберегти себе від ризиків отримати «кота в мішку» й залишитися задоволеним користувачем техніки з досвідом.

Техноблог

28.02.2020

989

Чим запам`яталася Motorola в історії електроніки
Чим запам`яталася Motorola в історії електроніки

та мобільних телефонів.

Техноблог

21.02.2020

1769