offline

0 800 210 028

Міський особистий транспорт

1080x900 337987 trans_UA.jpg t_news

Часто, в теплу пору року, мимоволі замислюєшся придбати велосипед, або скажімо самокат, щоб у вільний час їздити вулицями міста, розсікаючи приємний вітер. Особливо гостро це бажання проявляється в моменти, коли до роботи не так далеко, а громадський транспорт у годину пік не залишає шансів поміститися в салоні.

Для тих, хто відкладав покупку особистого екологічного транспорту через його вартість — розповідаємо, що можна вигідно купити в нашому магазині.

Велосипед 

Велосипед — універсальний спосіб покататися з вітерцем, дістатися до точки призначення та просто підтримувати своє тіло в тонусі. У багатьох європейських країнах він вже давно став повноцінною частиною міського транспортного руху: зі своїми доріжками і навіть світлофорами. Але як зрозуміти, який велосипед потрібен саме вам?

Всі велосипеди умовно можна поділити на дві категорії: гірський та міський (або як його ще часто називають — шосейний). Тому нескладно здогадатися, що вибираючи велосипед дуже важливо розуміти свої очікування. Для екстремалів, які норовлять їздити по бездоріжжю й «літати» над пагорбами, варто купити вживаний гірський велосипед. Оскільки його конструкція та щільні шини призначені саме для драйвової їзди по різним схилам і лісовим стежкам.

Міський велосипед, назва якого повністю описує його головне призначення, це легкий і практичний транспорт, який буде ідеально колесити по асфальтним доріжкам. Серед шосейних велосипедів можна підібрати чоловічу, жіночу, та навіть складну модель для економії місця в будинку.

Купити б/в велосипед в «Техноскарбі» — можливість обзавестися особистим екологічним транспортом на вигідних умовах. У нашому каталозі величезний вибір моделей і виробників, а значить вам не доведеться шукати найближчий веломагазин. Робіть замовлення онлайн, вибирайте адресну доставку і ми привеземо ваш новенький велосипед прямо додому.

купити якісний велосипед б/в

Скейтборд

Скейтборд вже давно асоціюється з вуличною культурною. Це не просто особистий транспорт, але й спортивний інструмент. По всьому світу щорічно проходять змагання для любителів та професіоналів, де кожен може продемонструвати свої найкращі ефектні трюки на скейтборді.

Цей вид транспорту про спритність, адже справжні скейтери ніколи не їздять на своїх «дошках» просто так, без різних трюків. Купити б/в скейтборд в хорошому стані з доставкою в будь-яке місто України можна в нашому інтернет-магазині.

Якщо ви вирішили спробувати себе в ролі скейтера, пам'ятайте — це досить травматично, тому заздалегідь подбайте про наявність захисту: шолому і щитків на руки та ноги.

1080x900 337988 skate.jpg t_news

Гіроскутер 

Цей компактний електричний транспорт з'явився на ринку відносно недавно, але завдяки практичності та простоті використання швидко отримав популярність. Гіроскутер працює від заряду акумулятора, а отже є екологічним видом особистого транспорту. Його зручно перевозити в громадському транспорті, якщо ваш маршрут занадто довгий іі ви хочете трохи заощадити час.

Це хороший аналог велосипеда, якщо ви не хочете крутити педалі під час прогулянки з вітерцем. Найчастіше, ємності акумулятора гіроскутеров вистачає до 40 км поїздки, але варто враховувати якість дороги, що може впливати на тривалість роботи гіроскутера.

Як правильно вибрати гіроскутер? Можемо сміливо сказати, що в цій справі не варто братися за найдешевший варіант. Хорошим рішенням буде купити вживаний гіроскутер на «Техноскарбі», оскільки часто у нас бувають якісні моделі за низькими цінами. До того ж, в нашому інтернет-магазині є можливість купити гіроскутер в розстрочку, щоб бажаний транспорт не надто «вдарив» по ​​гаманцю.

1080x900 337989 girobord.jpg t_news

Дивіться також:

Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 1: iPhone
Як при купівлі вживаної техніки Apple переконатися в її оригінальності. Частина 1: iPhone

Базові нюанси, що допоможуть вам успішно придбати вживаний айфон.

Техноблог

08.05.2020

4454

«Стань клієнтом «Техноскарбу» — виграй сертифікат»
«Стань клієнтом «Техноскарбу» — виграй сертифікат»

Протягом місяця, з 6.05 по 31.05, ми проводимо розіграш подарункових сертифікатів для нових клієнтів магазинів «Техноскарб», які здійснили покупку вперше.

Акції

05.05.2020

28301

Працюємо для вас!
Працюємо для вас!

Більшість наших роздрібних магазинів продовжують працювати. Купуйте безпечно та вигідно разом з «Техноскарбом»!

Новини мережі

30.04.2020

2859

Базові інструменти для дому
Базові інструменти для дому

Ми зібрали базові інструменти, що допоможуть впоратися з домашніми справами.

Техноблог

24.04.2020

1981

Сам собі перукар
Сам собі перукар

Розповідаємо про техніку по догляду за волоссям для жінок та чоловіків, що доступна в нашому інтернет-магазині «Техноскарб».

Техноблог

17.04.2020

1058

«Великодні знижки» на відомі бренди»
«Великодні знижки» на відомі бренди»

В період з 17.04 по 23.04 (включно) ви можете придбати техніку від Apple, Xiaomi або Samsung зі знижкою до 10%.

Акції

16.04.2020

2535