online

0 800 210 028

Товари для геймерів

1080x900 978719 for-gamers-ua.jpg t_newsСьогодні геймінг — це справжня культура, що об'єднує любителів відеоігор по всьому світу, а її представників заведено називати геймерами. У 2013 році кіберспорт був офіційно визнаний видом спорту, після чого геймінг поповнив ряди субкультур. Геймери не лише грають в ігри для свого задоволення, але і сприяють їх популяризації у масовій культурі. Крім того, терміном «геймер» можна назвати будь-яку людину, яка просто цікавиться темою ігор або дивиться прямі ефіри на стрімінгових платформах (наприклад, Twitch, YouTube, Facebook).

Можна сказати, що геймінг — це свого роду ком'юніті, у якого є свої інтереси, захоплення і навіть сленг (специфічні слова або вирази, які присутні в іграх). Наскільки велике це ком'юніті? Згідно зі статистикою, у 2018 році у світі налічувалося понад 2,3 млрд гравців (як чоловіків, так і жінок).

Більш того, у всьому світі існують спеціалізовані магазини, в яких можна придбати ігрову атрибутику або аксесуари. В Україні культура комп'ютерних ігор також набирає популярність, тому все частіше можна зустріти оголошення про продаж або купівлю ігрової периферії.

1080x900 978717 gaming.jpg t_news

Якщо ви новачок в цій справі та лише робите свої перші кроки в ігровій індустрії — рекомендуємо почати з покупки б/в гаджетів, що допоможуть зберегти значну суму грошей. Звичайно, на периферії не варто економити, але якщо ви ще не впевнені в тому, що ігрова культура вам не набридне — б/в товари це ідеальний баланс ціни та якості. На сайті нашого інтернет-магазину «Техноскарб» є спеціальний розділ «Ігро-Zona» з товарами для геймерів. Що там можна купити?

  • Ноутбуки. Це, так би мовити, основа всіх основ. Чим потужніше та продуктивніше буде ваш комп'ютер — тим приємніше буде знайомство з відеоіграми (які потребують на ресурс ПК).
  • Ігрові приставки та джойстики. У нашому каталозі можна купити популярні моделі Sony PS або Xbox б/в у хорошому стані, а також одразу підібрати до консолі додатковий джойстик.
  • Монітори.
  • Клавіатури та мишки. Вибрати периферію до душі — справа не з простих. Обов'язково звертайте увагу на тактильність і швидкість відгуку, щоб комфортно управляти персонажем під час гри. Ну і, звичайно, яскраве підсвічування ігрової периферії не зможе залишити вас байдужим.
  • Навушники. Найчастіше геймери віддають перевагу саме повнорозмірним навушникам, які точно передають звук (що особливо важливо під час гри).
  • Окуляри віртуальної реальності.

Дивіться також:

Засмажимо, як боги з Kogast
Засмажимо, як боги з Kogast

Сьогодні ми зробимо огляд професійної поверхні для смаження Kogast EZT40R.

Цікаве

09.07.2021

1112

Зустрічайте! Apple Iphone до -13%
Зустрічайте! Apple Iphone до -13%

Ви довго на це чекали! До -13% знижки на телефони Apple Iphone!

Акції

07.07.2021

2205

Що взяти з собою в подорож?
Що взяти з собою в подорож?

Зовсім не важливо, в яку саме подорож ви збираєтеся: у масштабну поїздку закордон або локальну пригоду до сусідньої області — вона в будь-якому випадку потребує підготовки.

Техноблог

25.06.2021

1314

Як підготувати ноутбук для продажу?
Як підготувати ноутбук для продажу?

Перед тим, як виставляти техніку на продаж, її необхідно ретельно підготувати. Як це зробити — розповідаємо на прикладі ноутбука.

Техноблог

18.06.2021

4552

Гриль, барбекю або набір для фондю: що вибрати для літніх пікніків на природі?
Гриль, барбекю або набір для фондю: що вибрати для літніх пікніків на природі?

Найпопулярніші девайси для літніх пікніків на природі, які можна купити в нашому інтернет-магазині.

Техноблог

11.06.2021

1124

До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони
До Дня Молоді! До -10% знижки на смартфони та телефони

Акція до Дня Молоді! Отримуйте до -10% знижку на смартфони та телефони.

Акції

10.06.2021

1586