online

0 800 210 028

Чому саме ми?

1080x900 1008794 about-us-UA.jpg t_newsТЕХНОСКАРБ ™ — всеукраїнська мережа магазинів комісійної техніки. За 16 років успішної роботи на ринку ми стали найбільшим майданчиком з продажу/купівлі б/в товарів. На сьогодні магазини «Техноскарб» можна знайти в 80 містах України, але ми не плануємо зупинятися на досягнутому. Адже, як відомо — досконалість не має меж. У цій статті ми хочемо розповісти про головні переваги нашої мережі, щоб познайомитися з новими (в тому числі потенційними) клієнтами.

Великий асортимент товарів

Одне з головних досягнень (яким ми, безумовно, пишаємося) — великий асортимент товарів на сайті інтернет-магазину «Техноскарб». Тут ви можете купити б/в практично все: від мобільного телефону до вузькоспеціалізованої техніки або навіть катера (наша історія пам'ятає і такі лоти). Всі товари зібрані по тематичним категоріям для зручного пошуку, а загальна їх кількість в каталозі перевищує 22 000.

Техніка з гарантією

На нашому сайті є спеціальний розділ з товарами, що попередньо (перед тим, як потрапити на продаж) пройшли ретельну перевірку на працездатність фахівцями мережі «Техноскарб». Крім того, вся техніка має гарантію, а також дає можливість оформити повернення товару (обов'язково заздалегідь уточнюйте у продавця умови повернення або обміну техніки).

Програма обміну "Trade In"

"Trade In" — це спеціальна програма обміну техніки, яка доступна для клієнтів магазинів «Техноскарб». Як вона працює? Клієнт приносить до магазину свою вживану техніку, яку хоче обміняти на товар з нашого каталогу. Співробітник магазину вивчає техніку та визначає її вартість. Після чого клієнт отримує товар, який йому сподобався, доплативши різницю в ціні (якщо вона є). Наприклад, ви хочете обміняти праску, ціна якої 1000 грн, на навушники за 1200. У такому випадку вам необхідно доплатити 200 грн різниці, щоб отримати бажаний гаджет.

Доставка по всій Україні

Ми відправляємо товари в будь-який куточок України за допомогою перевізника «Нова пошта». Клієнт завжди може вибрати зручний для себе варіант оплати та доставки, оформляючи замовлення на сайті нашого інтернет-магазину. Крім того, якщо сума вашого замовлення перевищує 1000 гривень і ви сплачуєте його онлайн картою через сервіс LiqPay — ми доставимо ваше замовлення абсолютно безплатно.

Купуйте б/в техніку безпечно та вигідно,

ваш «Техноскарб»!

Дивіться також:

«Техноскарб» для фотографів
«Техноскарб» для фотографів

Порада від «Техноскарб» — подумайте про те, щоб купити фотоапарат б/в. Це хороший варіант, аби отримати якісну техніку, покупка якої не «вдарить» по вашому гаманцю.

Техноблог

30.07.2021

1662

Поговоримо про квадрокоптери?
Поговоримо про квадрокоптери?

Що це таке та де його вигідно купити.

Техноблог

23.07.2021

1520

Техніка для вашої кухні
Техніка для вашої кухні

Техніка для вашої кухні, що доступна б/в на сайті інтернет-магазину «Техноскарб». Купуйте якісні товари за доступними цінами.

Техноблог

09.07.2021

1371

Засмажимо, як боги з Kogast
Засмажимо, як боги з Kogast

Сьогодні ми зробимо огляд професійної поверхні для смаження Kogast EZT40R.

Цікаве

09.07.2021

1112

Зустрічайте! Apple Iphone до -13%
Зустрічайте! Apple Iphone до -13%

Ви довго на це чекали! До -13% знижки на телефони Apple Iphone!

Акції

07.07.2021

2206

Товари для геймерів
Товари для геймерів

Які можна вигідно придбати на «Техноскарбі»

Техноблог

02.07.2021

1553