offline

0 800 210 028

Гіроскутери

1080x900 1530962 giro_ua.png t_news

Сучасний темп життя дуже швидкий й насичений, потрібно встигнути зробити багато справ і витратити мінімум часу. Приїхати вчасно на роботу чи зустріч з теперішньою завантаженістю доріг  і заторами стало важким та стресовим. Ні для кого вже не секрет, що майбутнє за електроенергією, все більше автовиробників випускають електромобілі, і багато людей пересідають на різноманітний електротранспорт. Та електромобілі не розв'язують проблеми заторів, тому цей невеликий огляд буде присвячений мобільному електротранспорту, а саме гіроскутерам та гіробордам.

1080x900 1530963 giros1.png t_news

Гіроборд скрадається з платформи й двох коліс, які обертаються завдяки двом електромоторам і гіроскопічним датчикам та призводять до поступального руху гіродошки.  Використання префікса гіро- не випадкове,  тому що, гіроскутери оснащені гіроскопічними датчиками (принцип гіроскопа), ці датчики відповідають за дуже важливий критерій, як самобаланс та підтримка горизонтального положення планки для ніг. Основним критерієм являються характеристики колісної бази гіроборда, від розміру коліс залежить висота кліренсу, яка впливає на прохідність. Також слід звернути увагу з якого матеріалу зроблені шини, для поїздок по рівному тротуару підійдуть гіроборди на цільно-гумових колесах, перевага: не проколюються і не здуваються, та на нерівних тротуарах дуже трясе, тому це обмежує вибір місцевості для катання. Наступне, що слід зазначити це мінімальне і максимальне навантаження (вага), існують гіроскутери для дітей, навантаження від 5 до 50 кг, швидкість дуже обмежена для безпеки, найпоширеніший вибір моделей стартує з навантаженням від 20 до 120 кг, менше навантаження в таких моделях не допустиме і небезпечне. Моделі без функції самобалансу вже застарілі, в нових моделях ця важлива функція присутня майже у всіх гіробордах. Потужність мотор коліс відповідає за швидкість руху і час розгону, місткість акумуляторів відповідає за запас ходу та швидкість зарядки.

1080x900 1530964 giros2.png t_news

Гіроскутери (міні-сігвеї та сігвеї) ще відомий під назвою гіроскутер з ручкою, якщо повороти у гіроборда здійснюються шляхом нахилу тіла драйвера, то у сігвея управляння встановлене на кермовому стовпі (ручці). Управління гіроскутером серед користувачів відмічається більш комфортним і надійним в наслідок роздільного керування. За рух вперед або назад відповідає вся платформа гіроскутера, а за повороти відповідає важіль (ручка), він розміщується між колінами, відповідно ними  здійснюються повороти. Моделі міні-сігвеїв є з фіксованою висотою ручки або з регулюванням висоти, перші розраховані для дітей та невисоких користувачів, а з регулюванням підійдуть для дорослих. Існують моделі гіроскутерів з повноцінною ручкою, яка виконує роль керма, часто такі моделі купують дітям, тому що на них можна швидше та безпечніше навчитись кататись. До вибору гіроборда чи гіроскутера потрібно підійти серйозно, все-таки це транспортний засіб, і при недбалому відношенні можна отримати серйозні травми.

Важливо розуміти, що хороші брендові гіроскутери не будуть коштувати дешево, в них використовуються якісні матеріали та комплектуючі, ринок пропонує безліч варіантів, але варто розуміти, що є китайські товари з різним контролем якості.

Підібрати і купити б/в електротранспорт за доступною ціною можна у нашому каталозі, або в наших магазинах в Києві та в деяких містах України. Ознайомитись з асортиментом.

Дивіться також:

Відкрито два нові магазини в місті Київ!
Відкрито два нові магазини в місті Київ!

Спеціально для вас ми відкрили два нові магазини в Києві

Відкриття магазинів

29.07.2022

971

Який смартфон Samsung купити в 2022 році?
Який смартфон Samsung купити в 2022 році?

Розглянемо версії 2020-2021, які доступні у продажу у 2022 році.

Техноблог

26.07.2022

962

Акція від партнера
Акція від партнера

Замовляй товари в інтернет магазині «ТЕХНОСКАРБ» та приймай участь в акції партнера

Новини сайту

27.06.2022

1256

Розпродаж електроінструментів
Розпродаж електроінструментів

Ми вже знизили ціни на електроінструменти.

Новини мережі

23.06.2022

1114

Риболовні котушки
Риболовні котушки

Різновиди конструкцій та їх використання

Техноблог

11.06.2022

1806

ПриватБанк відновив кредитування клієнтів
ПриватБанк відновив кредитування клієнтів

ПриватБанк відновив кредитування клієнтів за програмами «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка»

Новини мережі

09.06.2022

758