offline

0 800 210 028

Навушники TWS. Як обрати?

1080x900 1713459 tws_ua.png t_news

Бездротові навушники True Wireless Stereo – цей гаджет стрімко заполонив сучасний ринок техніки, і це не дивно, тому що вони зручні у використанні в будь-яких повсякденних справах: робота, заняття спортом, навчання, чи просто прослуховування улюбленої музики. Навушники TWS «must have» кожної людини, та вибрати серед безлічі пропозицій справа не з легких, тому сьогодні ми допоможемо трохи розібратись на що звертати увагу перед придбанням цього пристрою.

1080x900 1713461 tws1.png t_news

Ціновий сегмент дуже різний, від дешевших китайських «без бренду» до дорогих брендових навушників. З чого ж почати вибір? Для початку краще точно розуміти, яка конструкція навушників вам підходить, існують два основні типи: внутрішньоканальні (вакуумні) та вкладиші (відкритий тип).  Перші повністю закривають вушний канал ізолюючи зовнішні звуки та дозволяють домогтись більшої чіткості звучання, та навушники такої конструкції не рекомендовано довго використовувати, бо це може призвести до погіршення слуху.  Другий тип конструкції вкладаються у вушний канал тому шумоізоляція значно менша, проте навантаження на слух набагато нижче і користуватись ними можливо весь день.  Другий важливий фактор в навушниках TWS - це автономність, краще обирати навушники з заявленою робою не менше 4 годин, тому що з часом місткість батареї падає, та і заміри виробники проводять не на максимальній гучності. Так само, важлива місткість батареї зарядного кейсу, чим вона більше, тим більшу кількість разів можливо підзарядити навушники.

Третій важливий фактор – це тип керування, бувають механічні, з сенсорною панеллю, та керування за допомогою гіроскопа або акселерометра, які реагують на натискання або свайпи на панелі керування навушників. Якість звуку також дуже важливий параметр, функція активного шумозаглушення забезпечить кращу звукоізоляцію, шумозаглушення мікрофону покращить якість звуку при розмові. Наявність ступеню захисту IP чи IPX буде великим плюсом при занятті спортом чи при потраплянні бризок від дощу, та захист від падіння.

1080x900 1713462 tws2.png t_news

Сподіваємось, що ці основні поради допоможуть вам підібрати навушники TWS, тому ще додатково ми зробили для вас добірку TWS навушників б/в, інтернет-магазин Техноскарб допоможе заощадити:

Бюджетні TWS навушники

Найпопулярніші TWS навушники

Найякісніші TWS навушники

Дивіться також:

Акція «КолоБонусів»
Акція «КолоБонусів»

"КолоБонусів" знову активне

Акції

08.11.2022

1674

«Нічний розпродаж»
«Нічний розпродаж»

До -10% на товари в нашому інтернет-магазині «Техноскарб» у нічний час.

Акції

22.10.2022

3255

З Днем захисників та захисниць України!
З Днем захисників та захисниць України!

Це справжнє свято мужності й самовідданості

Новини мережі

14.10.2022

625

Презентація Apple: iPhone 14 та 14 Pro
Презентація Apple: iPhone 14 та 14 Pro

Традиційно у вересні компанія Apple презентує свої новинки

Техноблог

26.09.2022

884

Як обрати ґаджети для навчання онлайн?
Як обрати ґаджети для навчання онлайн?

З часом техніка виходить з ладу, чи просто застаріває і потребує оновлення

Техноблог

06.09.2022

806

З Днем Незалежності України!
З Днем Незалежності України!

Бажаємо всім мирного неба, спокою та впевненості у завтрашньому дні.

Новини мережі

23.08.2022

897