offline

0 800 210 028

Нові моделі недорогих пилососів, які ви захочете купити

1080x900 2929514 ban_tehnoblogP_ua.png t_news

Пилосос — це незамінний помічник у будь-якому будинку. Але останнім часом з'явилося занадто багато нових моделей і технологій. Тому вибрати якісний і недорогий пилосос може бути складно. Ми зробили огляд популярних моделей 2024 року, які представлені в інтернет-магазині «Техноскарб» і не тільки.

Samsung VCC45W0S36

Цей дротовий пилосос належить до категорії бюджетних. Його мотор має потужність 700 Вт. У ньому встановлено контейнер для збору пилу об'ємом 1,3 літра, який працює за принципом циклонного поділу. Виробник стверджує, що максимальна сила всмоктування становить 350 Вт.

Хоча це бюджетний пилосос, він включає в себе одну з останніх технологій бренду — Twin Chamber (подвійна камера). Суть цієї технології полягає в тому, що контейнер розділений на дві частини: в одній збирається сміття, а в іншій — основна частина пилу. Це дає змогу знизити засмічення фільтра, що захищає мотор, дрібним пилом, і зменшити необхідність його частого очищення.

Пилосос оснащений великими колесами з гумовим ободом, які не пошкоджують ламінат та інші гладкі поверхні.

1080x900 2929513 sams1.png t_news

Gorenje VCEA01GACBUCY

Якщо вам здасться, що попередній пилосос не справляється із завданням, то рекомендуємо звернути увагу на цю модель від Gorenje. Загальна потужність цього пилососа становить 800 Вт, при цьому він має трохи більші розміри і довжину шнура 7 метрів. Контейнер для пилу даної моделі вміщує 2,2 літра.

Особливістю цього пилососа є подвійна насадка: звичайна роликова щітка для чищення рівних поверхонь і щілинна насадка. Щоб використовувати щілинну насадку, досить натиснути кнопку і витягнути її з основної щітки.

Також слід зазначити функцію плавного запуску. Під час натискання кнопки «пуск» мотор запускається поступово, а не відразу на повну потужність, що подовжує його термін служби.

Rowenta RO4B63EA

Наступний у списку пилосос від французького бренду Rowenta, вважається одним із найкращих за поєднанням ціни, продуктивності та надійності. Його потужний двигун на 900 Вт і циклонний пилозбірник об'ємом 2,5 літра значно прискорять процес прибирання.

Пилозбірник обладнаний технологією трирівневої фільтрації, що дає змогу, за заявою виробника, ефективно відокремлювати до 99,98% дрібнодисперсних частинок пилу. У комплекті йдуть 3 насадки: основна турбощітка, насадка для м'яких меблів і щілинна насадка.

Пилозбірник легко чистити й обслуговувати, проте важливо встановити його точно за мітками, щоб уникнути зниження сили всмоктування через неправильне положення. Невелике зміщення пилозбірника на кілька міліметрів може частково перекрити одну з мембран.

Karcher VC 3 Premium

Пилососи Karcher часто асоціюються з професійними інструментами. Однак у наш рейтинг потрапила досить компактна "побутова" модель, приваблива своєю зручністю. Цей пилосос призначений для сухого прибирання і має знімний контейнер циклонного типу.

Контейнер легко знімається і очищається шляхом витрушування. Дрібнофракційний поролоновий фільтр на ньому можна мити. Коли шнур змотаний і трубка знята, пилосос стає дуже компактним, майже як ручні (вертикальні) моделі.

У комплекті йдуть 3 насадки: основна зі щіткою для підлоги і регулюванням сили всмоктування, насадка для чищення м'яких меблів і щілинна насадка. У бічному відсіку колеса прихований зовнішній фільтр HEPA 13, здатний затримувати до 99,99% пилових частинок.

1080x900 2929575 sams2.png t_news

Thomas Perfect Air Animal Pure

Пилосос Thomas Perfect Air Animal Pure забезпечує ефективне очищення повітря, що всмоктується, не тільки від найдрібніших частинок пилу, а й від алергенів і шерсті домашніх тварин.

Цей класичний пилосос оснащений аквафільтром, який ефективно затримує більшість алергенних частинок. У контейнері є спеціальний відсік, куди збирається основна частина шерсті та пилу, окремо від дрібнодисперсного сміття.

Процес очищення повітря через пилосос проходить через три етапи:

  • Спочатку повітря проходить через вир з крапель в аквафільтрі.
  • Потім повітря проходить через дрібнодисперсійний фільтр HEPA 13, який здатний затримувати найдрібніші частинки пилу і неприємні запахи.
  • Далі повітря проходить через фільтр, що затримує пилок і мікроорганізми, такі як пилові кліщі та інші.

Об'єм аквафільтра становить 1,8 літра, а пилозбірника — 1 літр. Коробка з ємностями легко витягується та очищується.

Де придбати якісний пилосос?

У мережі магазинів «Техноскарб» можна знайти широкий асортимент нових або б/в пилососів. В асортименті представлені моделі від провідних брендів, включно з тими, які були описані в цьому огляді. Товар доступний для покупки з доставкою по Україні.

Дивіться також:

5 недорогих товарів для саду та городу
5 недорогих товарів для саду та городу

Ми підготували для вас ТОП-5 категорій інструментів і техніки для саду, яка знадобиться в кожному приватному будинку.

Техноблог

26.04.2024

67

Що робити, якщо автомобільний акумулятор (АКБ) розрядився?
Що робити, якщо автомобільний акумулятор (АКБ) розрядився?

Що таке пуско-зарядні пристрої

Техноблог

12.04.2024

113

Відкрито новий магазин у місті Київ!
Відкрито новий магазин у місті Київ!

Новий магазин за адресою: м. Київ, вул. Закревського 27/2

Відкриття магазинів

13.03.2024

280

ТОП-5 моделей бездротових навушників у 2024 році
ТОП-5 моделей бездротових навушників у 2024 році

Ми зібрали для вас огляд найкращих п’яти TWS навушників 2024 року, починаючи з найдоступніших і закінчуючи топовими рішеннями

Техноблог

12.03.2024

316

5 найпопулярніших Wi-Fi роутерів у 2024 році
5 найпопулярніших Wi-Fi роутерів у 2024 році

Розглянемо нові популярні моделі Wi-Fi роутерів, які мають найкраще співвідношення ціни та якості у 2024 році

Техноблог

23.02.2024

322

Акція до дня закоханих
Акція до дня закоханих

Купуй в Техноскарб легко та економно!

Акції

12.02.2024

320