offline

0 800 210 028

5 недорогих товарів для саду та городу

1080x900 3001418 ban_sad_ua.png t_news

З початком весни настав час повертатися в сад — доглядати за газоном, відновлювати полив присадибних ділянок, обрізати дерева. Усе це вимагає не тільки часу, а й спеціальних інструментів. Садова техніка значно полегшує цю роботу. 

Сьогодні в магазині «Техноскарб» представлений великий асортимент садових товарів, включно з інструментами та технікою. Тут кожен знайде, що йому більше необхідно. Наприклад, газонокосарки для догляду за газоном, подрібнювачі для позбавлення від сміття і гілок, бензопили і так далі.

Ми підготували для вас ТОП-5 категорій інструментів і техніки для саду, яка знадобиться в кожному приватному будинку.

Газонокосарки

Газонокосарки потрібні для підстригання трави на ділянці. Буває кілька видів такого інструменту:

  • Електричні;
  • Бензинові.

Ще вони діляться за типом на мотокосу і косарку. У першому випадку косу потрібно тримати в руках. З її допомогою можна зрізати не тільки м'який газон, а й чагарники. Косарки на колесах призначені тільки для газону і забезпечують рівний зріз на невеликій висоті близько 4 сантиметрів. У них же передбачений мішок для збору трави. 

Найдешевші косарки — електричні. Вони призначені для невеликих ділянок. Якщо ж потрібно працювати з великими площами, то варто віддати перевагу бензиновим моделям. 

1080x900 3001421 подрібюв.png t_news

Садові подрібнювачі

Наступний не менш важливий інструмент садівника — це подрібнювач. Найпростіші моделі потрібні для подрібнення садового сміття на кшталт листя. А потужніший інструмент підходить і для подрібнення гілок після обрізування дерев. Це зручно, якщо у вас понад десять молодих дерев і ви щороку їх обрізаєте. Щоб не палити гілки (це заборонено), можна подрібнювати в цьому інструменті й готувати мульчу. Вона підходить для удобрення чагарників або тих же дерев. А також як декоративна "ковдра" замість заводської кори в мішках. 

Садові подрібнювачі переважно електричні, але відрізняються потужністю. Що потужніший пристрій, то грубіші гілки чи сміття він може подрібнювати. Також слід звертати увагу, щоб ножі були загартовані та виконані з твердосплавного металу. 

Пили (електричні та бензинові)

Окрема категорія інструментів — це електричні або бензинові пили. Вони потрібні, щоб нарізати товсті гілки дерев або стовбур, заготовляти дрова, пиляти дошки для будівельних робіт. Якщо ви працюєте з невеликим обсягом лісу, то достатньо електричної моделі. Знадобиться лише подовжувач, щоб комфортно працювати. 

Якщо поруч немає розетки, то краще вибрати бензинову пилу. Вона може працювати в будь-якому місці і має трохи більшу потужність, ніж електричні моделі. 

Найвідоміші виробники такої техніки: Stihl, Dnipro-M, Grunhelm, Husqvarna, Vitals та інші. 

Насоси та помпи

Насоси і помпи використовуються для подачі води з джерела, зрошення рослин, наповнення басейнів і ставків, а також для перекачування рідин. Ці пристрої бувають різних типів: від ручних насосів для маленьких обсягів води до електричних і бензинових помп великої продуктивності. 

Наприклад, мотопомпа FORTE FP20C є однією з найпопулярніших на «Техноскарб» у співвідношенні ціни та якості. Потужність її двигуна понад 4 кВт, а максимальний напір понад 25 метрів. 

Вибір насоса або помпи залежить від ваших потреб і розмірів ділянки. Під час вибору звертайте увагу на продуктивність, потужність, тип джерела енергії, а також на надійність і популярність виробника. Деякі відомі бренди насосів і помп включають в себе Grundfos, Pedrollo, Gardena, Karcher та інші.

1080x900 3001420 кущоріз.png t_news

Кущорізи

Кущорізи — це важливий інструмент для підтримання порядку та естетичного вигляду саду. Вони призначені для обрізки чагарників, живоплотів, дерев та інших рослин. Кущорізи бувають ручними та електричними, а також з бензиновим двигуном. 

Ручні моделі зручні для дрібних робіт і вимагають фізичного зусилля, в той час як електричні та бензинові кущорізи забезпечують більш швидке та ефективне обрізання. Є ще й акумуляторні моделі на кшталт Sturm CC9920CLM. 

При виборі кущоріза зверніть увагу на його потужність, довжину лез, вагу, зручність використання та безпеку. Деякі відомі виробники кущорізів включають у себе Bosch, Stihl, Husqvarna, Black+Decker та інші.

Висновок

Подбайте про купівлю необхідного садового інвентарю заздалегідь. Не потрібно запускати газон або чекати, поки ділянка заростає чагарниками. Це не тільки псує вигляд присадибної ділянки, а й ускладнює подальший обробіток. 

Наразі в «Техноскарб» найкраща ціна на садову техніку та товари для городу. У відповідній категорії ви можете вибрати продукцію іменитих брендів на кшталт Dnipro, Makita, Кентавр, Vitals та інших. 

Оформлюйте покупку та отримуйте товар із доставкою та зі зручними умовами оплати. Бажаємо вдалих покупок!

Дивіться також:

Відкрито новий магазин у місті Сокаль!
Відкрито новий магазин у місті Сокаль!

Новий магазин за адресою: м. Сокаль, вул. Шептицького, 61

Відкриття магазинів

02.05.2024

38

Відкрито новий магазин у місті Новий Розділ!
Відкрито новий магазин у місті Новий Розділ!

Новий магазин за адресою: м. Новий Розділ, просп. Тараса Шевченка, 34

Відкриття магазинів

01.05.2024

56

Що робити, якщо автомобільний акумулятор (АКБ) розрядився?
Що робити, якщо автомобільний акумулятор (АКБ) розрядився?

Що таке пуско-зарядні пристрої

Техноблог

12.04.2024

113

Нові моделі недорогих пилососів, які ви захочете купити
Нові моделі недорогих пилососів, які ви захочете купити

Пилосос — це незамінний помічник у будь-якому будинку.

Техноблог

27.03.2024

163

Відкрито новий магазин у місті Київ!
Відкрито новий магазин у місті Київ!

Новий магазин за адресою: м. Київ, вул. Закревського 27/2

Відкриття магазинів

13.03.2024

280

ТОП-5 моделей бездротових навушників у 2024 році
ТОП-5 моделей бездротових навушників у 2024 році

Ми зібрали для вас огляд найкращих п’яти TWS навушників 2024 року, починаючи з найдоступніших і закінчуючи топовими рішеннями

Техноблог

12.03.2024

316