offline

0 800 210 028

Портативна колонка: король вечірок та супутник на відпочинку

Портативні колонки це порівняно новий вид акустичних систем, який по ряду своїх характеристик обходить класичні аналоги в питанні практичності. Секрет їх стрімкої популярності простий: компактність, функціональність і швидке сполучення з мобільним телефоном через Bluetooth. 

Залежно від застосування можна обрати бюджетну модель з компактними габаритами для прогулянок та подорожей або ефектну акустику для доповнення домашнього інтер'єру. Портативні колонки з яскравим підсвічуванням зроблять вечірку в будь-якому місці, варто лише заграти драйвовою композиції.

У чому переваги портативної колонки перед класичною акустикою?

  • Легкість в підключенні. Колонки, в залежності від моделі, що приєднується до пристрою за допомогою Bluetooth або через Wi-Fi, а значить більше ніяких проводів.
  • Компактність. Одна з головних цілей портативної колонки це простота в транспортуванні. Наприклад, розміри моделі JBL Go всього 68.3 × 82.7 × 30.8 мм, завдяки чому колонку можна з легкістю помістити навіть в маленьку дамську сумочку.
  • Автономність. Істотна відмінність портативних колонок від класичних в обов'язкову наявність акумулятора, який забезпечує до 12 і більше годин автономної роботи пристрою в режимі прослуховування музики.
  • Функціональність. Багато колонки, виходячи за межі «бюджетность і базовий функціонал» оснащуються додатковими можливостями. Наприклад, голосове керування, вбудований мікрофон (колонку можна використовувати як спікерфон під час дзвінка)
  • Практичність. У зв'язку з тим, що портативні колонки широко використовуються в подорожах і за межами будинку, виробники додають своїм пристроям різні рівні волого і пилозахисту, а також противоударность.

Ми не можемо сказати яка колонка найкраща, але можемо розповісти про популярних моделях, які розлітаються з прилавків немов гарячі пиріжки.

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2

Бюджетний варіант «блютуз» колонки для смартфона з лаконічним дизайном. Габарити пристрою 95 х 60 мм, а вага 193 г. Міцний корпус з тандему полікарбонат + алюміній вміщує в собі динамік з якісним звучанням. Версія Bluetooth 4.1 забезпечує швидке сполучення з пристроєм, а час автономної роботи колонки —  до 7 годин.

Портативна колонка Xiaomi Mi

Sony SRS - XB30

Колонка від Sony незамінний атрибут на будь-якій вечірці. Динаміки з яскравим підсвічуванням відтворюють звук на частоті 20-20 000 Гц.

Глибокий бас за технологією Extra Bass, вологозахист на рівні IPX5 та три варіанти підключення: Bluetooth, NFC і USB. При необхідності колонку можна додати в мережу з 10 пристроїв, а час на одному заряді досягає позначки 24 години.

Найкраща портативна акустика від Sony

Лінійка колонок JBL: на смак та колір

Говорячи про портативні колонки неможливо не сказати про американську компанію JBL, що є справжнім клондайком у світі акустичних систем.

Ми виділили три найбільш популярних моделі бренду JBL, придбати які можна в каталозі нашого інтернет-магазину «Техноскарб».

JBL Clip 3

Справжній скарб для поїздок за місто з друзями, тренувань та подорожей.

JBL Clip 3 — один з найбільш компактних девайсів бренду, але нітрохи не гірше за більш габаритні аналоги. Об'ємний бас, вологозахист на рівні IPX7, Bluetooth і AUX-з'єднання. Колонка зручно кріпиться за допомогою міцного карабіна та здатна пропрацювати до 10 годин в автономному режимі. Габарити і вага: 137 × 97 × 46 мм, 220 г.

Яку портативну колонку обрати для подорожі

JBL Charge 3

Одна з найбільш популярних моделей компанії JBL, яка має свої фішки та особливості.

Серед них:

  • Автономна робота до 20 годин в режимі безперервного прослуховування музики;
  • Можливість бути павер-банком та заряджати інші портативні пристрої;
  • Створення стереопари для двох динаміків, завдяки функції JBL Connect.

Колонка також має вологозахист IPX7, а отже не боїться випадкових падінь у воду. Габарити пристрою: 213 × 87 × 88,5 мм, 570 г, а інтерфейси: Bluetooth 4.2, AUX, TF-карти, USB.

Яка колонка JBL найбільш популярна?

JBL Xtreme

Портативна колонка JBL Xtreme з гучною назвою «екстрим» підійде для цінителів потужного та чистого звучання, яке видають 4 динаміка всередині девайса. Частота звуку — 70 - 20 000 Гц.

Корпус виготовлений з вологостійкої тканини, а акумулятора вистачить до 15 годин роботи.

Активні динаміки (2 з 4) видають 40 Вт звуку.

Габарити колонки: 126 x 283 x 122 мм, а вага 2112 г.

Купити портативну колонку JBL Xtreme недорого

Купити всі перераховані вище колонки можна в нашому магазині. Купуючи пристрої з досвідом ми значно заощаджуєте, до того ж б / у колонки як і техніка або музичні інструменти втрачає тільки ціну.

Слухайте гарну музику з якісних пристроїв!

Дивіться також:

Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!
Продовжуємо акцію «Смартфон купив — на море звалив»!

З якоїсь із причин не встигаєте взяти участь в акції? Термін дії акції продовжено до 31-го січня.

Акції

15.01.2020

2271

Береш більше — платиш менше
Береш більше — платиш менше

В Новий Рік з новими акціями. Отримайте знижку, здійснюючи покупку трьох та більше товарів в одному чеку.

Акції

13.01.2020

2252

Гайд по лижах у розпал сезону
Гайд по лижах у розпал сезону

Все більше людей обирають гірськолижні курорти як варіант зимових розваг під час січневих відпусток. У нашому гайді розповідаємо про найпопулярніші види лиж, уникаючи складної спеціалізованої термінології зі світу гірськолижного спорту.

Техноблог

03.01.2020

1762

Новий Рік 2020: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»
Новий Рік 2020: графік роботи магазинів мережі «Техноскарб»

Рік завершується і ми йдемо на святковий відпочинок.

Новини сайту

30.12.2019

1802

Новорічні подарунки: для неї
Новорічні подарунки: для неї

Новий Рік наступає на п`яти. Завдання: знайти новорічний подарунок для дівчини. У кращих традиціях чим ближче до свята, тим довшу чергу доведеться відстояти за бажаними подарунками. Що обрати в якості презенту для представниці прекрасної статі, заощадивши час — ділимося у другій частині статті про подарунки.

Техноблог

27.12.2019

1185

«Гаряча»  новина!
«Гаряча» новина!

Пора свят це завжди ажіотаж, а отже — рівень завантаженості кур`єрських служб досягає свого піку.

Новини сайту

23.12.2019

1282